انرژی دادن به خانم باردار

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
درود بر دکتر آرام عزیز🌹♥️🌹
توی کلاس سوال پرسیدم روی خانمهای باردار میشه درمان داد جواب فرمودین میشه دیشب کتاب راداشتم مطالعه میکردم که نوشته بود پرانای رنگی ب خانم باردار نباید داد خطرناکه و من خیلی ترسیدم. چون پاهاش خیلی درد میکرد با سبز و نارنجی چندبارپاکسازی کردم بعد سبز و آبی و بنفش دادم چاکراهای قاعده ای و میاندوراه و فرعی باسن و زانووکف پاهارا هم اپاکسازی کردم و انرژی دادم

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله برای خانم های باردار احتیاط باید کرد و در کلاس خدمتتون عرض کرده بودیم که تا آنجایی که ممکن هست نباید بر روی خانم باردار کاری انجام شود مگر اینکه مشکلی داشته باشد و الان هم همان صحبتی که در کلاس کردیم را گفتیم.
در ناحیه چاکرای جنسی و ناحیه شکم و منگمین نباید در خانمهای باردار کاری را انجام داد بر روی بقیه مواقع باید با احتیاط کار شود

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
بله برای خانم های باردار احتیاط باید کرد و در کلاس خدمتتون عرض کرده بودیم که تا آنجایی که ممکن هست نباید بر روی خانم باردار کاری انجام شود مگر اینکه مشکلی داشته باشد و الان هم همان صحبتی که در کلاس کردیم را گفتیم.
در ناحیه چاکرای جنسی و ناحیه شکم و منگمین نباید در خانمهای باردار کاری را انجام داد بر روی بقیه مواقع باید با احتیاط کار شود
ممنونم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا