انرژی دادن

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد معنی این پاراگراف چیه

با پرانای بنفش روشن و تعداد کمتری آبی روشن از اجنا به چشم انرژی بدین
استفاده همزمان سبز روشن زرد روشن بنفش معمولی اثر تقویت کننده دارد پرانای آبی به چشمها انعطاف میدهد و انرژی پرانایی راتثبیت میکند

بالاخره من بنفش و ابی بدم یا سبز و زرد و بنفش و ابی ؟
بعدم چرا آبی رو گذاشته اخرین رنگ؟ مگه بنفش اخر نباید باشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
در اینجا دو روش موازی درمان را برای ناحیه چشم می گوید شما میتوانید این یکی از آن را یا هر دو را انجام دهید.
در خط اول آورده است که با مقداری بنفش و بعد آبی به آجنا انرژی بدهید و تصور کنید که به چشم ها میرود برای خط دوم که استفاده از بنفش و زرد می باشد که می توانیم به ناحیه هایی که آسیب دیده است بدهیم و اثر ترمیمی برای بدن داشته باشد.
چنانچه میخواهید مستقیم به چشم انرژی بدهی بعد از پاکسازی کردن فقط یک انرژی بدهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سوالاتی که مربوط به همدیگر هستند را در یک پست آن بدهید پست جدیدی ایجاد نکنید

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد در بعضی پروتکلها مینویسه مثلا شبکه خورشیدی و کبد پاکسازی شود بعد میگه با سبز به شبکه خورشیدی انرژی دهید حرفی از انرژی به کبد نمیزنه در اینجا ما باید به کبد هم انرژی سبز بدیم یا همون جارو کافیه

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
ببخشید در جاروی پیشرفته بعد از سبز دست راتکاندید بعد نارنجی دادید بعد از نارنجی هم باز دست رابتکانیم؟ و بعد جارو؟ یه جا توی فیلم دست رو نتکاندید شک کردم

Dr.Aram

تیم مدیریت
ببخشید در جاروی پیشرفته بعد از سبز دست راتکاندید بعد نارنجی دادید بعد از نارنجی هم باز دست رابتکانیم؟ و بعد جارو؟ یه جا توی فیلم دست رو نتکاندید شک کردم
می تونید بعد از نارنجی بتکونید
می تونید نتکانید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد در بعضی پروتکلها مینویسه مثلا شبکه خورشیدی و کبد پاکسازی شود بعد میگه با سبز به شبکه خورشیدی انرژی دهید حرفی از انرژی به کبد نمیزنه در اینجا ما باید به کبد هم انرژی سبز بدیم یا همون جارو کافیه
اگر نگفت انرژی بدید ، نیازی نیست

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد فرق اون سبزو بنفشی که برای پاکسازی میدیم با انرژی دادن چیه ؟ شما گفتین این با انرژی دادن فرق داره ولی در واقع مگه ما انرژی نمیدیم بعد جارو ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
هیچ وقت با هم دیگر نمی کنند و هر دو سبز و بنفش هستند
اگر در جایی گفتیم فرق میکنند لطفاً زمان آن را برای آن اعلام کنید مثلاً بگویید که در فیلم فلان دقیقه فلان حرف را زده اید

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد من وقتی میخوام یه پروتکل رو هم برای خودم و همزمان یکی دو نفر دیگه که همین مشکلو دارن انجام بدم چجوری انجام بدم همزمان؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
و اینکه اگه درمان گروهی خواستم بکنم هر کسی هم مشکل متفاوتی داره کلا به همه بنفش الکتریکی فقط بفرستم ؟ یا میتونم نیت کنم همه چاکراه هارو پاکسازی کنم

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
ممنون چون درمان گروهی را توضیح دادن برام سوال پیش اومد پس فعلا نمیتونم گروهی کار کنم

برای انرژی دادن به اندام دستمو فقط نگه دارم و رنگو بدم یا میتونم مثل چاکراها در جهت بچرخونم ؟

برای ریز چاکراهای فرعی هم میتونم در جهت ساعت بچرخونم؟

و این سوالو فکر کنم قبلا تو کلاس پرسیده بود یه نفر جوابش یادم نیست اینکه انجام دو پروتکل تداخلی ایجاد نمیکنه ؟ مثلا تو یه پروتکل مثلا با سبز یه چاکراهو انرژی دادیم برای اون پروتکل یه رنگ دیگه ،این مشکلی نداره؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد در پروتکل نزدیک بینی میتونم از کریستال برای قسمت اجنا و تاج و فک استفاده کنم ؟ فقط جاروی چشمو با دست انجام بدم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا