انرژی درمانی کمک برای حل مساله در انجام

دنیا مخبری

کاربر ویژه
من قبل از اینکه بیام کلاستون دکتر ارام توسط یکی از شاگردان قدیم تون پاکسازی میشدم که بهم گفتن بیماری اعصاب من فقط با دارو اعصاب خوب میشه و رفتم دارو اعصاب گرفتم و تا حدودی بهتر شدم تصمیم گرفتم خودم این کار رو انجام بدم دست به کار شم و آمدم کلاس شما شاگرد قدیم تون گفت که چون بیمارم و پرانا حتمن باید پرانا پاک باشه و معلوم باشه از کجا میاد و شما بیماری نمیتونی از ابتدا که اومدم اعتماد به نفس نداشتم و الانم هی جمله شاگرد قدیم تون چون باعث درمانم شد و الان رهام کردن به خاطر دلایلی از ذهنم بیرون نمیره که تو نمیتونی تو بیماری کسی دیگر باید برایت انجام دهد مثل خوره داره منو میخوره و تلاش‌های هر روز من نابود میشه و بیشتر فک میکنم اشتباه انجام میدم
میشه کمکم کنید کدام پروتکل رو انجام بدم تا خود باوری داشته باشم که از پسش برمیام
چون بارها داخل کلاس گفتید همه شما میتونید خودتون رو پاکسازی کنید خییییییلی تلاش می‌کنم حتی سعی کردم با همسرم بیام کلاس خلق آینده تا بتونم بنیان‌های فکری نور و سالم رو در خانه ام ایجاد کنم
ولی دارم دق میکنم و دوست ندارم به بیماری قبلم برگردم و شاگرد قدیم تون هم از من بخاطر حق پرداخت های که زیاد شد و من نتونستم پرداخت کنم و با بالا رفتن قیمتشون دیگه ادامه ندادم البته ایشون حق داشتن زیاد کنند مبلغ رو چون زحمت می‌کشیدن و شرایط پرداخت الان ندارم و میترسم دوباره بیمار شم
از صمیم قلب عاجزانه کمک میخام چطور میتونم خودمو باور کنم و در حین انجام هی جمله شاگرد قدیمتان در ذهن ام نیاد که پاکسازی توسط خودت چون بیماری بی فایده و ضعیف نیاد و با استمرار و تلاش ادامه بدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای اینکه بتوانید تفکرات افراد دیگر و جملات افکار دیگر و چیزهایی که ناراحتتان می‌کند را از ذهنتون پاک کنید جلسه پنجم خلق آینده به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این کار را انجام دهید
درست است که آن فرد این حرف را زده است و مثل خیلی از حرف‌های دیگری که ممکن هست در طول زندگی به ما زده بشود ولی اهمیت ندارد خودتان چندین بار در این پیامی که فرستادید آن را تکرار کرده‌اید
ممکن هست که یک یا چند بار او حرف زده باشد ولی شما بارها و بارها به خودتان تکرار می‌کنید که من نمی‌توانم من بیمار هستم من نمی‌توانم.
فعلاً نیاز به هیچ درمان انرژیکی ندارید فقط تمرینات خلق آینده را انجام دهید
اون هم با آرامش نیازی نیست اینقدر سخت بگیرید

دنیا مخبری

کاربر ویژه
برای اینکه بتوانید تفکرات افراد دیگر و جملات افکار دیگر و چیزهایی که ناراحتتان می‌کند را از ذهنتون پاک کنید جلسه پنجم خلق آینده به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این کار را انجام دهید
درست است که آن فرد این حرف را زده است و مثل خیلی از حرف‌های دیگری که ممکن هست در طول زندگی به ما زده بشود ولی اهمیت ندارد خودتان چندین بار در این پیامی که فرستادید آن را تکرار کرده‌اید
ممکن هست که یک یا چند بار او حرف زده باشد ولی شما بارها و بارها به خودتان تکرار می‌کنید که من نمی‌توانم من بیمار هستم من نمی‌توانم.
فعلاً نیاز به هیچ درمان انرژیکی ندارید فقط تمرینات خلق آینده را انجام دهید
اون هم با آرامش نیازی نیست اینقدر سخت بگیرید
سپاسگزارم احساس آرامش میکنم با پاسخ تان سپاسگزارم تمام تلاشم رو میکنم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا