اگه کسی چاکرای تاجش هیچ نشونه نذاره دلیلش چیه البته سیگار زیاد میکشه چاکرا خورشیدی زیاد ولی تاج صف
ساراجب کاربر ویژه 2024 , February 3 #1 اگه کسی چاکرای تاجش هیچ نشونه نذاره دلیلش چیه البته سیگار زیاد میکشه چاکرا خورشیدی زیاد ولی تاج صف
ساراجب کاربر ویژه 2024 , February 5 #3 سلام استاد من روی دوستم پاکسازی کامل انجام دادم گردنش گرفته بود آروم شد ولی خیلی خیلی کم ..دردش قطع نشد
سلام استاد من روی دوستم پاکسازی کامل انجام دادم گردنش گرفته بود آروم شد ولی خیلی خیلی کم ..دردش قطع نشد
Dr.Aram تیم مدیریت 2024 , February 5 #5 ساراجب گفت: سلام استاد من روی دوستم پاکسازی کامل انجام دادم گردنش گرفته بود آروم شد ولی خیلی خیلی کم ..دردش قطع نشد کلیک کنید تا باز شود... در ابتدا باید بفرمایید که چه بیماری دارد چند سال دارد و چه مدتی هست که آن بیماری را دارد و تا به حال چه کارهایی را برای درمان اون بیماری انجام داده است و دوم اینکه الان شما کدام پروتکل را برای او انجام دادهاید
ساراجب گفت: سلام استاد من روی دوستم پاکسازی کامل انجام دادم گردنش گرفته بود آروم شد ولی خیلی خیلی کم ..دردش قطع نشد کلیک کنید تا باز شود... در ابتدا باید بفرمایید که چه بیماری دارد چند سال دارد و چه مدتی هست که آن بیماری را دارد و تا به حال چه کارهایی را برای درمان اون بیماری انجام داده است و دوم اینکه الان شما کدام پروتکل را برای او انجام دادهاید