انرژی درمانی

تارا بحرانی

کاربر انجمن
درود استاد ارام عزیز
من از شاگردان دوره عالی چشم سوم شما بودم چند وقت در "اکنکار " بودم اونجا خیلی تاکید داشتن که انرژی درمانی کارما داره و ما نمیذاریم فرد درسش رو از بیماری پاس کنه در جواب اینکه پس کار پزشک‌ها هم کارما داره میگفتن اونا با جسم کار می‌کن با انرژی نیست که بار کارمایی داشته باشه و از" پارامی" فرد کم کنه خیلی دلم میخواد در این دوره شرکت کنم ولی بابت این مورد یکم نگرانم ممنون میشم راهنمایی کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
همین مطالبی که در اکنکار می‌گویند انجام ندهید
مثل انرژی درمانی مثل مدیتیشن مثل خود هیپنوتیز
همه‌شان را خودشان انجام می‌دهند و طوری خودشان را توجیه می‌کنند.
بله همونطور که خودتان هم عنوان فرمودید پزشکان و کسانی که درمان‌ها را انجام می‌دهند آنها هم پس باید درگیر کارماهای فردی شوند
همین بیماری‌های ما با انرژی سر و کار دارد و با جسم سروکار دارد
اینکه می‌گویند پزشکی با جسم سروکار دارد و انرژی درمانی با کارما سروکار دارد این نشان می‌دهد که نه پزشکی را آنها بلد هستند و می‌دانند و نه انرژی درمانی را بلد هستند
و صرفاً بدون اینکه اطلاعی در مورد یک موضوعی داشته باشند نظر می‌ده.
انرژی درمانی هم یک تکنیک هست مثل بقیه روش‌های درمانی هیچ ربطی به کارمای افراد ندارد.
اگر می‌شد که کارمای افراد را با انرژی درمانی برطرف کنیم که مشکلمان خیلی وب حل می‌شد و با برطرف کردن بیماری‌ها و کارماهای آنها دیگر همه را مستقیم به بهشت می‌بردیم و نیازی نبود که دوباره برگرد
یا برای کارما و کارهایی که انجام دادم به جهنم بروند.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا