انرژی درمانی

درود استاد،وقت بخیروسلامتی و شادی، من راه دور زیاد کار کردم،پاکسازی و درمان،برای خودم و دیگران،عالی بوده، اما برای شخصی کار کردم راه دور که پشت سرم درد گرفت و حالم بد شد،فشارم افتاد، نمیدونم چکارکنم و برای ادامه درمانش دیگه ترس دارم،چون چند بار این اتفاق افتاده ...نمیدونم چه کاری انجام بدم...

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر تجربیات بقیه دوستان را در این زمینه خوانده باشید معمولاً در این گونه مواقع زمانی پیش می‌آید که شما نسبت به فرد خشم یا نگرانی زیادی دارید و این باعث می‌شود که کارتان را درست انجام ندهید
یا اینکه می‌خواهید به زور فردی را درمان کنید

اگر تجربیات بقیه دوستان را در این زمینه خوانده باشید معمولاً در این گونه مواقع زمانی پیش می‌آید که شما نسبت به فرد خشم یا نگرانی زیادی دارید و این باعث می‌شود که کارتان را درست انجام ندهید
یا اینکه می‌خواهید به زور فردی را درمان کنید
این حس رو نداشتم،دوست صمیمی هست، با انرژی خوب شروع کردم و دلم میخواست کمکش کنم،آخرای پاکسازی حس کردم حالم بد شد،یادم اومد خیلی قبل هم انرژی درمانی براش انجام دادم فشارم افتاد و پشت سرم گرفت،اگر حس خوبی نداشته باشم قبول نمی کردم

Dr.Aram

تیم مدیریت
این حس رو نداشتم،دوست صمیمی هست، با انرژی خوب شروع کردم و دلم میخواست کمکش کنم،آخرای پاکسازی حس کردم حالم بد شد،یادم اومد خیلی قبل هم انرژی درمانی براش انجام دادم فشارم افتاد و پشت سرم گرفت،اگر حس خوبی نداشته باشم قبول نمی کردم
از اونجایی که قبلاً هم این مشکل برایتان بوده است احتمالاً یه حسی دارید نسبت به او
حتی حس دلسوزی زیاد هم می‌تواند این مشکل را ایجاد کند.
اون چه بیماری دارد یا چه مشکلی دارد؟

از اونجایی که قبلاً هم این مشکل برایتان بوده است احتمالاً یه حسی دارید نسبت به او
حتی حس دلسوزی زیاد هم می‌تواند این مشکل را ایجاد کند.
اون چه بیماری دارد یا چه مشکلی دارد؟
افسردگی،صدای شدید در گوش و سرش،چند روزی بود بی اشتها بود و روی معده و چاکرا خورشیدی کار کردم، راه دور از طریق گوشی و عکسش، نزدیک هم خیلی قبل انجام دادم فشارم افتاد و سرم تیر می‌کشید

Dr.Aram

تیم مدیریت
افسردگی،صدای شدید در گوش و سرش،چند روزی بود بی اشتها بود و روی معده و چاکرا خورشیدی کار کردم، راه دور از طریق گوشی و عکسش، نزدیک هم خیلی قبل انجام دادم فشارم افتاد و سرم تیر می‌کشید
چه درمانی را برای او انجام دادید؟
چه پروتکل درمانی را انجام دادید؟

چه درمانی را برای او انجام دادید؟
چه پروتکل درمانی را انجام دادید؟
اول پاکسازی عمومی با بنفش، بعدچاکرا خورشیدی رو با سبز و بنفش پاکسازی کردم، چاکرا بزرگ بود، خیلی پاکسازی کردم، انرژی کم دادم ،دوباره امتحان کردم کوچکترشده بود، کمی انرژی سبز و بنفش دادم، بعد باز معده رو پاکسازی کردم و انرژی سبز و بنفش دادم

Dr.Aram

تیم مدیریت
در درجه اول ما باید همیشه پروتکل را انجام بدهیم پروتکل شامل مواردی هست که شما در حالت عادی به اون فکر نمی‌کنید.
مثلاً اگر می‌خواهید روی معده درد او کار کنید باید پروتکل معده انجام شود اگر می‌خواهید روی افسردگی او کار کنید باید درمان افسردگی شود.
بدون پروتکل انتظار درمان خاصی نداشته باشید.
اما علت اینکه مشکل داشتید علت این است که درمانی که شما انجام دادید یک درمان جسمی هست ولی بیمارتان مشکل ذهنی و روانی و افسردگی دارد که باید به جای اینکه با سبز و بنفش کار کنید که مربوط به مشکل جسمی هست باید با بنفش تنها کار کنید که مربوط به مسائل ذهنی و روانی هست
و اگر مربوط به معده کار می‌کنید باز شاید به دلیل این است که مشکل معده او مسائل روانی او را دارد به همین دلیل است که این مشکل برای شما ایجاد شده استو اگر مربوط به معده کار می‌کنید باز شاید به دلیل این است که مشکل معده او مسائل روانی او را دارد به همین دلیل است که این مشکل برای شما ایجاد شده است

در درجه اول ما باید همیشه پروتکل را انجام بدهیم پروتکل شامل مواردی هست که شما در حالت عادی به اون فکر نمی‌کنید.
مثلاً اگر می‌خواهید روی معده درد او کار کنید باید پروتکل معده انجام شود اگر می‌خواهید روی افسردگی او کار کنید باید درمان افسردگی شود.
بدون پروتکل انتظار درمان خاصی نداشته باشید.
اما علت اینکه مشکل داشتید علت این است که درمانی که شما انجام دادید یک درمان جسمی هست ولی بیمارتان مشکل ذهنی و روانی و افسردگی دارد که باید به جای اینکه با سبز و بنفش کار کنید که مربوط به مشکل جسمی هست باید با بنفش تنها کار کنید که مربوط به مسائل ذهنی و روانی هست
و اگر مربوط به معده کار می‌کنید باز شاید به دلیل این است که مشکل معده او مسائل روانی او را دارد به همین دلیل است که این مشکل برای شما ایجاد شده استو اگر مربوط به معده کار می‌کنید باز شاید به دلیل این است که مشکل معده او مسائل روانی او را دارد به همین دلیل است که این مشکل برای شما ایجاد شده است
سپاسگزارم استاد🌹

درود استاد عزیز، مامانم فوبیا دکتر دارن و نمیرن، یکی از پاهاش، نزدیک پاشنه پاش، کنار گودی کف پاش خشکی و خارش داره،اندازه ده سانت ، خونریزی نداره،.چندین سال هست داره، میشه در مورد استفاده از رنگ راهنمایی کنین،فکر کردم بعد از پاکسازی با سفید و سبز و بنفش انرژی آبی و زرد و بنفش بدم،درسته؟؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای درمان فوبیای او می‌توانم از تکنیک‌های روان درمانی که در کتاب سوم هست استفاده کنیم
خشکی و خارشی که در قسمت پاها هست در کتاب پیشرفته بخش پوست را ملاحظه کنید و مشکلات پوست را برای او انجام دهید
بستگی به اینکه آیا حساسیتی هست یا آلرژی هست یا اینکه خارش یا سوزش هست می‌توانید پروتکلی که مربوط به آن هست را دقیقاً برایش انجام بدهید

برای درمان فوبیای او می‌توانم از تکنیک‌های روان درمانی که در کتاب سوم هست استفاده کنیم
خشکی و خارشی که در قسمت پاها هست در کتاب پیشرفته بخش پوست را ملاحظه کنید و مشکلات پوست را برای او انجام دهید
بستگی به اینکه آیا حساسیتی هست یا آلرژی هست یا اینکه خارش یا سوزش هست می‌توانید پروتکلی که مربوط به آن هست را دقیقاً برایش انجام بدهید
وقت بخیر استاد، سوال داشتم در مورد پاکسازی،تصور می کنم رنگ مورد نظر رو و جارو با دست راست انجام میدم ، اگر همزمان که جارو می کنم دست چپ رو بسمت محل پاکسازی نگهدام و تصور کنم رنگ خارج میشه اشتباهه؟؟
ما زمان پاکسازی عمومی با هر دو دست جارو می کنیم اما موضعی نه

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر تصور کنید که از یک دستتان رنگ وارد می‌شود و از دست دیگر خارج می‌شود انرژی آلوده ممکن است وارد بدن شما شود
مگر اینکه همزمان با یه دست انرژی بدید و با دست دیگر جارو کردن را انجام بدید که انرژی وارد بدنتان نشود
در موضعی هم می‌توانید پاکسازی را با دو دست انجام بدهید

اگر تصور کنید که از یک دستتان رنگ وارد می‌شود و از دست دیگر خارج می‌شود انرژی آلوده ممکن است وارد بدن شما شود
مگر اینکه همزمان با یه دست انرژی بدید و با دست دیگر جارو کردن را انجام بدید که انرژی وارد بدنتان نشود
در موضعی هم می‌توانید پاکسازی را با دو دست انجام بدهید
درود و مهر استاد عزیزم،
پسر برادرم ۱۲ سالشه،کم خواب هست،بسختی خوابش می‌بره، چه پروتکلی براش انجام بدم؟؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا