اهمال کاری

سلام استاد وقتتون بخیر
استاد من افتخار اینو داشتم که در دو تا کلاس شما شرکت کنم اولیش انرژی درمانی بوده و دومیش خلق آینده سوالی که ذهن منو درگیر کرده اینه که مقاومت دارم در برابر کلاساتون نمیدونم چرا هر کاری میکنم یا وقتشو ندارم یا حوصله شو و در کل نمیتونم برم سراغشون چکار باید بکنم به نظر شما ممنون میشم اگر راهنمایی کنید منو

Dr.Aram

تیم مدیریت
انسان‌ها به طور طبیعی اهمالکار و تنبل هستند و این از خصوصیت‌های مغز قدیم ما هست که مسئول سلامتی ما است
در کل می‌توانیم بگوییم که انسان‌ها برای کار کردن برنامه‌ریزی نشدند بلکه برای تنبلی و اهمال کاری برنامه‌ریزی شدن به خاطر همین هر زمانی که انسان‌ها کمی از اهداف خودشان دور می‌شوند به صورت دیفالت به سمت تنبلی و اهمال کاری می‌روند.
پس این نشانه بدی نیست که شما احمال کار هستید بلکه باید کاری انجام بدهید که به اهدافتان نیز برسید.
باید اهدافتان را دسته‌بندی کنید.
ابتدا کارهای مهمتان را انجام بدهید بعد کارهایی که سرگرمی هستند را انجام بدهید.
به خودتان جایزه بدهید مثلاً بگویید زمانی که این تمرین را انجام داده‌ام می‌روم چایی می‌خورم یا قهوه می‌نوشم.
از زمانی که این درمان را انجام دادم به مدت نیم ساعت در اینستاگرام می‌چرخم.
اینگونه می‌توانید ذهنتان را برای موفقیت تربیت کنید

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
انسان‌ها به طور طبیعی اهمالکار و تنبل هستند و این از خصوصیت‌های مغز قدیم ما هست که مسئول سلامتی ما است
در کل می‌توانیم بگوییم که انسان‌ها برای کار کردن برنامه‌ریزی نشدند بلکه برای تنبلی و اهمال کاری برنامه‌ریزی شدن به خاطر همین هر زمانی که انسان‌ها کمی از اهداف خودشان دور می‌شوند به صورت دیفالت به سمت تنبلی و اهمال کاری می‌روند.
پس این نشانه بدی نیست که شما احمال کار هستید بلکه باید کاری انجام بدهید که به اهدافتان نیز برسید.
باید اهدافتان را دسته‌بندی کنید.
ابتدا کارهای مهمتان را انجام بدهید بعد کارهایی که سرگرمی هستند را انجام بدهید.
به خودتان جایزه بدهید مثلاً بگویید زمانی که این تمرین را انجام داده‌ام می‌روم چایی می‌خورم یا قهوه می‌نوشم.
از زمانی که این درمان را انجام دادم به مدت نیم ساعت در اینستاگرام می‌چرخم.
اینگونه می‌توانید ذهنتان را برای موفقیت تربیت کنید
👏🏼👏🏼👍🏻🌺🌺

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا