اولين تجربه

زهره نجفی

کاربر ویژه
من کمتر از یک هفته هست که وارد دوره شدم و تمرینات هفته اول رو شروع کردم.
اولین تجربم که خیلی لذت‌بخش بود اسکن درست بود که در مهمونی افراد رو اسکن کردم و نواحی درد هر فرد رو بدون اینکه چیزی گفته باشن درست تشخیص دادم حتی برادرزاده ۹ سالم که سلامت هست در قسمت فک ، انباشتگی داشت که پرسیدم آیا عفونت لثه یا دندان داره و زن داداشم گفت دو تا از دندوناش خراب شده. هر چند خیلی ساده و مبتدی هست اما واقعا برام شیرین بود .

زهره نجفی

کاربر ویژه
مورد بعدی اینکه من دو سال هست قولنج آزارم میده و روزی چند بار باید باید قولنج کمرم شکسته بشه حتی نفس کشیدنم سخت میشه.

امروز صبح وقتی با آزار شدید قولنج بیدار شدم جاروی موضعی و دو نفس انرژی و تثبیت رو انجام دادم بلافاصله مشکل حل شد. انقدر این موضوع آزاردهنده هست که تا تجربه نکرده باشید نمیتونید درکش کنید اما کل امروز رو راحت بودم. خیلی خوشحالم. 😍🙏🙏

hashemi

ناظم انجمن
مورد بعدی اینکه من دو سال هست قولنج آزارم میده و روزی چند بار باید باید قولنج کمرم شکسته بشه حتی نفس کشیدنم سخت میشه.

امروز صبح وقتی با آزار شدید قولنج بیدار شدم جاروی موضعی و دو نفس انرژی و تثبیت رو انجام دادم بلافاصله مشکل حل شد. انقدر این موضوع آزاردهنده هست که تا تجربه نکرده باشید نمیتونید درکش کنید اما کل امروز رو راحت بودم. خیلی خوشحالم. 😍🙏🙏
باریکلا🤩👌👌👏👏👏
درخشانی

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا