اولین درمان . گرفتگی عضله و درد

سجاد کریمی

کاربر ویژه
سلام بر استاد عزیز و دوستان گرامی . امروز یکی از همکاران از گرفتگی عضله زیر کتف راست و درد اظهار ناراحتی می کرد. ازش خواستم خودش رو در اختیار من بذاره . محل رو جاروی موضعی کردم و چند نفس انرژی سفید دادم از تاج میگرفتم با کف دست به محل انرژی می دادم . نیتم این بود انرژی به عضله درگیر بره . و بعدشم تثبیت کردم . این عمل رو دوبار انجام دادم کلا ۵ دقیقه نشد . نتیجه رو پرسیدم گفت محل خنک شده و درد کاهش یافته. البته در آخر فراموش کردم دستام رو کامل در شعله سبز بتکونم و لینکها رو هم قطع نکردم . بعد از نیم ساعت یادم اومد و انجام دادم .

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام بر استاد عزیز و دوستان گرامی . امروز یکی از همکاران از گرفتگی عضله زیر کتف راست و درد اظهار ناراحتی می کرد. ازش خواستم خودش رو در اختیار من بذاره . محل رو جاروی موضعی کردم و چند نفس انرژی سفید دادم از تاج میگرفتم با کف دست به محل انرژی می دادم . نیتم این بود انرژی به عضله درگیر بره . و بعدشم تثبیت کردم . این عمل رو دوبار انجام دادم کلا ۵ دقیقه نشد . نتیجه رو پرسیدم گفت محل خنک شده و درد کاهش یافته. البته در آخر فراموش کردم دستام رو کامل در شعله سبز بتکونم و لینکها رو هم قطع نکردم . بعد از نیم ساعت یادم اومد و انجام دادم .
درود بر آقای کریمی عزیز
برای اولین درمانتان تبریک می‌گویم
بله باید هم پاکسازی عمومی را برای او انجام دهید
و در انتها هم زمانی که کارتون تمام شد
تارهای اتری را قطع کنید
و دستانتان را در آتش سبز یا آب نمک بتکانید
آتش سبز را خاموش کنید یا آب نمک را دور بریزید
موفق باشید

سجاد کریمی

کاربر ویژه
درود بر آقای کریمی عزیز
برای اولین درمانتان تبریک می‌گویم
بله باید هم پاکسازی عمومی را برای او انجام دهید
و در انتها هم زمانی که کارتون تمام شد
تارهای اتری را قطع کنید
و دستانتان را در آتش سبز یا آب نمک بتکانید
آتش سبز را خاموش کنید یا آب نمک را دور بریزید
موفق باشید
🙏🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا