اولین درمان گروهی من

شفاجوها زهرا 39 ساله و شیوا 32 ساله
که قبلا براشون پروتکل های دیگری انجام داده بودم، هر دو یبوست داشتن به طوری که همراه به درد و خونریزی و زخم در ناحیه مقعد بود
زمان هاشون و باهم هماهنگ کردم و توی چند جلسه هر دو باهم خوب شدن.
بعد از این تجربه همزمان روی سه نفر که دو دندون آخر فک پایین سمت چپ درد می کرد کار کردم و همگی خوب شدن.

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
که قبلا براشون پروتکل های دیگری انجام داده بودم، هر دو یبوست داشتن به طوری که همراه به درد و خونریزی و زخم در ناحیه مقعد بود
بعد از این تجربه همزمان روی سه نفر که دو دندون آخر فک پایین سمت چپ درد می کرد کار کردم و همگی خوب شدن.
سلام یبوست و منم نتیجه گرفتم ولی مراعات غذایی نکنن بر میگرده. البته تتفس شکمی هم ک معجزس

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود بر ازاده عزیز
موفق باشی دوست خوبم تجربیات عالی دارید و به اشتراک میزارید
ازاده جان چند روزه انجام دادید و اینکه ایا فقط هیلینگ بوده و یا ترکیبی کارکردید

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
عالیست خانم جهانگیری پر فروغ

یه هفته. با یه بار انجام پرتوکل یه ماهه برنگشته؟
من یک بار انجام ندادم
توی سه هفته 8 بار انجام دادم
چون این دو نفر همیشه یبوست داشتن در تمام عمر دچار عذاب بودن
این طوری نبود که یک بار بگیرن و منم یک بار کار کنم

درود بر ازاده عزیز
موفق باشی دوست خوبم تجربیات عالی دارید و به اشتراک میزارید
ازاده جان چند روزه انجام دادید و اینکه ایا فقط هیلینگ بوده و یا ترکیبی کارکردید
درود مهین جانم
ممنونم از حس خوبی که بهم میدی 🤍
من توی 3 هفته 8 بار انجام دادم هفته اول پشت سر هم هفته دوم یک شب در میون 2 جلسه هم برای تثبیت
بله عزیزم فقط هیلینگ کار کردم

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوستان در مورد برگشت بیماری حتماً دقت کنید که
چرا بیماری ایجاد می‌شود
بیماری به دلیل سبک زندگی ما یا عفونت‌ها یا سموم ایجاد می‌شود اگر شما بیماری را درمان کردید مثل یبوست یا سرماخوردگی فرقی نمی‌کند و فرد دوباره همان کار قبلی را انجام داد فرد دوباره بیمار می‌شود
یعنی اگر در معرض ویروس قرار گرفت دوباره سرما می‌خورد یا اگر رژیم غذایی‌اش را رعایت نکرد دوباره دچار یبوست می‌شود
اینجا بیماری برنگشته است بلکه یک بیماری جدید هست
یک ویروس جدید است و یک سرماخوردگی جدید است آن سرماخوردگی برنمی‌گردد بلکه به دلیل عدم رعایت و ورود یک ویروس جدید دچار بیماری می‌شود
پس در درمان حتماً توجه کنید
چرا فرد بیمار می‌شود و چگونه باید آن را درمان کنیم
انرژی درمانی بخشی از درمان کل نگر هست
مثل این است که فردی را که پایش را شکسته است را گچ بگیرید ولی او دوباره به خیابان برود و ماشینی با او تصادف کند و دوباره پای دیگرش بشکند
حالا آیا شکستگی پایش برگشته است یا اینکه یک شکستگی جدید با یک ماشین جدید!

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
چرا بیماری ایجاد می‌شود
بیماری به دلیل سبک زندگی ما یا عفونت‌ها یا سموم ایجاد می‌شود اگر شما بیماری را درمان کردید مثل یبوست یا سرماخوردگی فرقی نمی‌کند و فرد دوباره همان کار قبلی را انجام داد فرد دوباره بیمار می‌شود
یعنی اگر در معرض ویروس قرار گرفت دوباره سرما می‌خورد یا اگر رژیم غذایی‌اش را رعایت نکرد دوباره دچار یبوست می‌شود
یک ویروس جدید است و یک سرماخوردگی جدید است آن سرماخوردگی برنمی‌گردد بلکه به دلیل عدم رعایت و ورود یک ویروس جدید دچار بیماری می‌شود
مثل این است که فردی را که پایش را شکسته است را گچ بگیرید ولی او دوباره به خیابان برود و ماشینی با او تصادف کند و دوباره پای دیگرش بشکند
درود استاد.
در مورد پسوریازیس چطور؟
من سه ما که بیشترشم با کریستال درمان میکردم گاهی هم هرروز پشت سر هم..
خب درمان صددرصد که نشد ولی خیییلی کنترل شد.
چندماه بعد از اینکه دیگه درمان نمیکردم دوباره برگشت به همون وضع ..!
در مورد پسو چه چیزی باعثش میشه؟
نه ویروسه نه مربوط به سبک زندگی..

چرا بیماری ایجاد می‌شود
درود استاد جانم
آبدارچی محل کارم خیلی زانو درد بود و وقتی که دید شهلا خانوم دیگه با عصا راه نمیره از من خواست که اونم درمان کنم، یک جلسه درمان کردم خودش گفت برای اولین بار توی عمرم شب بدون درد خوابیدم. من بهش گفتم که باید حرفایی که میگم رو هم رعایت کنی نه این که من کار کنم بعد از پله بالا و پایین شی چون دقیقا مثال سیگار و درمان ریه سرکلاس یادم بود.
ایشون هم به من گفتن نمی تونم و من هم خودم دیدم که همچنان از پله به جای آسانسور استفاده می کنه در صورتی که پزشک هم گفته بوده استفاده نکن تا ژل تزریق کنم.
منم درمان رو ادامه ندادم

درود استاد جانم
آبدارچی محل کارم خیلی زانو درد بود و وقتی که دید شهلا خانوم دیگه با عصا راه نمیره از من خواست که اونم درمان کنم، یک جلسه درمان کردم خودش گفت برای اولین بار توی عمرم شب بدون درد خوابیدم. من بهش گفتم که باید حرفایی که میگم رو هم رعایت کنی نه این که من کار کنم بعد از پله بالا و پایین شی چون دقیقا مثال سیگار و درمان ریه سرکلاس یادم بود.
ایشون هم به من گفتن نمی تونم و من هم خودم دیدم که همچنان از پله به جای آسانسور استفاده می کنه در صورتی که پزشک هم گفته بوده استفاده نکن تا ژل تزریق کنم.
منم درمان رو ادامه ندادم
سلام آزاده عزیزم دخترگلم🥰 شما دوره درمان و کامل انجام بده برای اینکه اگر هم دکتر تجویزی برای ایشون انجام بده مثل تزریق ژل باعث میشه از درمان دکتر هم بهتر نتیجه بگیره انرژی درمانی و تزریق ژل مکمل همدیگر میشه بهتر عمل میکنه
موفق باشی 😇

نسرین گندمی

کاربر ویژه
درود استاد.
در مورد پسوریازیس چطور؟
من سه ما که بیشترشم با کریستال درمان میکردم گاهی هم هرروز پشت سر هم..
خب درمان صددرصد که نشد ولی خیییلی کنترل شد.
چندماه بعد از اینکه دیگه درمان نمیکردم دوباره برگشت به همون وضع ..!
در مورد پسو چه چیزی باعثش میشه؟
نه ویروسه نه مربوط به سبک زندگی..
مرضیه جان، پسو مربوط به سبک زندگی هم میشه خود ایمنی هست.

Dr.Aram

تیم مدیریت
همه بیماری‌ها همین داستان صدق می‌کند
مثلاً در پزوریازیس خودتان می‌فرمایید که آن را کاملاً درمان نکردید و کنترل کرده‌اید یعنی در حال کنترل کردن هستید و اگر درمان را قطع کنید دوباره بیماری شدید می‌شود
اگر درمان انجام شود که یک بیماری مثل پزوریازیس به شدت وابسته به ذهن است و مربوط به سیستم ایمنی بدن می‌باشد
اگر درمان شود دلیلی ندارد که دوباره به وجود بیاید مگر اینکه شرایط قبلی باعث شود که دوباره بیماری ایجاد کرد
البته هر فردی بنا به شرایط فردی و شخصی و خصوصیت‌های فیزیکی که دارد مستعد آسیب در برخی از ناحیه‌ها هست که زمانی که شرایط بیرونی مهیا می‌شود آن آسیب اتفاق می‌افتد
یک فردی ممکن است مستعد پزوریازیس باشد فرد دیگری مستعد آسم یا فرد دیگری مستعد مشکلات گوارشی استخوانی باشد که این مربوط به ژنتیک آنها می‌شود

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
همه بیماری‌ها همین داستان صدق می‌کند
مثلاً در پزوریازیس خودتان می‌فرمایید که آن را کاملاً درمان نکردید و کنترل کرده‌اید یعنی در حال کنترل کردن هستید و اگر درمان را قطع کنید دوباره بیماری شدید می‌شود
اگر درمان انجام شود که یک بیماری مثل پزوریازیس به شدت وابسته به ذهن است و مربوط به سیستم ایمنی بدن می‌باشد
اگر درمان شود دلیلی ندارد که دوباره به وجود بیاید مگر اینکه شرایط قبلی باعث شود که دوباره بیماری ایجاد کرد
البته هر فردی بنا به شرایط فردی و شخصی و خصوصیت‌های فیزیکی که دارد مستعد آسیب در برخی از ناحیه‌ها هست که زمانی که شرایط بیرونی مهیا می‌شود آن آسیب اتفاق می‌افتد
یک فردی ممکن است مستعد پزوریازیس باشد فرد دیگری مستعد آسم یا فرد دیگری مستعد مشکلات گوارشی استخوانی باشد که این مربوط به ژنتیک آنها می‌شود
شما فرمودید دوتا سه ماه انجام بده.من انجام دادم.
هرچند تو کتاب گفته انقدر این درمان را انجام دهید تا بهبودی کامل....ینی تایم نداده..
این عملا از حوصله درمانگرو درمان شونده خارجه..
پس یه مدت آدم درمانو رها میکنه بلخره.
خب دوباره برمیگرده و دوباره باید از نو شروع کرد

Dr.Aram

تیم مدیریت
کاملا درست می‌فرمایید توی بعضی از بیماری‌ها مثل پزوریازیس یک بیماری بسیار پیچیده‌ای هست که هم مسائل ژنتیکی هم مسائل روانی و ذهنی دخیل هستند
و شرایط زندگی افراد خیلی تاثیر می‌ذاره روی اون
به همین دلیل هست که معمولاً می‌گیم که دو تا سه ماه انجام بدید نتیجه رو ببینید اگر دیدید یا اون موقع می‌تونید تصمیم بگیرید که درمان را چطور ادامه بدید
یعنی اینکه اگر بعد از دو ماه سه ماه نتیجه گرفت می‌تواند فرد خودش درمانگر شود و یک عمری برای خودش انجام دهد

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
چرا بیماری ایجاد می‌شود
استاد من طی دو سه ماه قبل درمان گروهی ۳نفره ،سیاتیک وکمردرد با کریستال برا خودم،مادرم ودوستم داشتم، بعدتقریبا ۴الی۵جلسه درمانی مادرم که سن بیشتری دارن دردکمرشون کمتر خوب میشد (مادر ازهمون ابتداکه شما پراناپیشرفته رواموزش دادین دونفری باخودم درمان میکردم ونتیجه خیلی خوب بود ودردموقع راه رفتن نداشتن،اما درزمان درمان سه نفره انگار روند بهبودشون کمترشده بود و برگشت درد داشتن ،وهمین باعث شد تا مجدد درمان ایشون رو بصورت تک نفره ادامه بدم،این برا چی میتونه باشه؟
یعنی درمان گروهی انرژی توزیع شده ممکنه به یکی کمتر وبه یه نفر بیشتر برسه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
از آنجایی که بیماری‌های افراد متفاوت هست وسط انرژی افراد متفاوت هستند
میزان انرژی و پاکسازی که افراد لازم هست بر روی آنها انجام شود متفاوت می‌شود به همین دلیل در درمان‌های گروهی ممکن هست که اگر درمانگر حرفه‌ای نباشد برخی از افراد انرژی کمتری دریافت کنند برخی بیشتر دریافت کنند

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
از آنجایی که بیماری‌های افراد متفاوت هست وسط انرژی افراد متفاوت هستند
میزان انرژی و پاکسازی که افراد لازم هست بر روی آنها انجام شود متفاوت می‌شود به همین دلیل در درمان‌های گروهی ممکن هست که اگر درمانگر حرفه‌ای نباشد برخی از افراد انرژی کمتری دریافت کنند برخی بیشتر دریافت کنند
😅😅😅😅خیلی اعتماد به نفسم بالاس که همون اول راه یادگیری درمانگری رفتم سراغ درمان گروهی😉😅نکته این بودِ 😅

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا