باران صورتی

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام استاد..من چندروزی باران صورتی راانجام میدم..درحین نام بردن اندامها آیامیشه به هراندامی که نام میبریدماتوذهن مون به هراندامی که میگید اونا صورتی کنیم که کل بدن شدیدتر صورتی شع؟

شهین رحمانی

کاربر ویژه
واینکه دقت کردم هرموقع باران صورتی را دوسه روز پشت سرهم انجام دادم مشتری مغازم که خیلی کم شایدبرای پرسیدن قیمت هم نیاین..میاندخریدمیکنند..چون شک میکردم امتحان کردم دوباره انجام ندادم نمیاند دوباره دوسه روز انجام دادم میاند..خب استادخودم دیگه توصورتی باورکردم توهمه تکنیکها صورتی را فروش میکنم..ولی من که داخل مغازه ام کسی منانمیبینه که جذاب باشم وجذب کنم..من داخلم چطوری جذب مغازم میشند..؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد..من چندروزی باران صورتی راانجام میدم..درحین نام بردن اندامها آیامیشه به هراندامی که نام میبریدماتوذهن مون به هراندامی که میگید اونا صورتی کنیم که کل بدن شدیدتر صورتی شع؟
بله می‌تونید در کنار تکنیک گردش انرژی به هر اندامی که فکر می‌کنید آن را صورتی کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر فردی از انجام دادن تکنیک‌ها یک تجربه شخصی پیدا می‌کند که این تجربه شخصی را باید مداوم‌تر زندگی استفاده کند
تکنیک‌هایی که بیشتر برای کسب و کارتان می‌توانید نتیجه بگیرید همان را انجام می‌دهید و اگر فکر می‌کنید که تکنیک صورتی بر روی جذب مشتری شما تاثیر گذاشته است و تاثیر منفی گذاشته است آن را انجام ندهید.
تکنیک‌ها یک تاثیر موقت دارد و یک تاثیر طولانی.
تاثیرات طولانی تکنیک صورتی بسیار عالی هست ولی موقتش ممکن است برای شما دلخواهتان نباشد

شهین رحمانی

کاربر ویژه
الان متوجه شدم استاد..تو پیام اشتباه نوشتم..منظورم اینه هرموقع تکنیک صورتی راانجام میدم فروش ام خوب میشه.‌وقتی انجام نمیدم فروش اصلا ندارم و راکده...مثل بقیه مغازه دارها که راکدهست تواین اوضاع گرونی..مال من هم راکدمیشه..ولی صورتی راکه تا ۳روز انجام میدم بعدش میبینم مشتری میاد.‌روز اول تکنیک نمیادولی روز دوم سوم که صورتی راقوی ترمیکنم مشتری میاند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا