باور ذهنی ، تکنیک القای ذهنی

هادی نیک خو

کاربر ویژه
سلام استاد وقت بخیر
من با تکنیک القای ذهنی دارم یک باور ذهنی (خواسته )ایجاد میکنم و از مواردی که فرمودید هم مجذوب کردن هم مجاب کردن و هم در حالت تتا و خواب همراه با احساس و تصویر اینکارو انجام میدم و دستوری هم نیست و ضمن اینکه خواسته برای شخص منفعت هم دارد.( از ویژگی های شخصیتی ایشان غرور زیاد هست و فکر بالادستی دارد)
الان بمدت دوماه هرروز هم القای ذهنی انجام میدم، هم زیپ را میکشم و هم بنفش به آجنا میدم ضمن اینکه هاله صورتی هم ایجاد میکنم. همچنین به اشیایی که داخل اتاقش مثل تلفن یا کمد هست با زرد یا صورتی دور اونا از راه دور میکشم میگم فلانی اومد سمتت به فلان موضوع فکر کنه و فلان اتفاق بیفته
طی تمام این مراحل فکر کنم صرفا حدود 10درصد رشد در این مدت 2 ماه حتی مدت بیشتر حاصل شده، البته طی تمام این مراحل تارهای اتری را هم قطع میکنم
چگونه یا راه حلی نتیجه گیری تسریع یا تکمیل خواهدشد؟ یا بیشتر روی کدوم تکنیک تمرکز کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولا برای کاشت باور یک مورد را انتخاب می کنم و بر روی آن کار میکند
همانطور که الان چندین مورد را عنوان کرده اید احتمالا هنگام کاشت باور به همه آنها فکر می‌کنند و این باعث می‌شود که چیزی که دلخواه هست با قدرت انجام نشود.
بهترین کار این است که فقط یک موضوع کار شود و تمام این مدت فقط روی یک موضوع متمرکز و به فرد القا کرد.

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
برای جذب شخص مورد نظر به چاکرا قلب متمرکز میشوم پرانا صورتی دور تا دور شخص میپاشم بعد از طریق تاج یک نور سفید به دور تا دور میباشم اراده میکنم که میتالیک شود بعد بهش دستور میدم فلان شخص را به مدت ..جذب من کن تثبیت میکنم درسته
سوال ایا اینجا تار اتری ایجاد میشود قطع کنم یا لازم نیست
سوال اگر در هنگام پاکسازی همزمان که عمیق دم میگرم پاکسازی کنم و در باز دم انرژی الوده را در دست را بتکانم قدرت درمان بیشتر نمیشه
سوال ۳ در روانی درمانی انرژی ۳۰ فیصد است ?

هادی نیک خو

کاربر ویژه
همانطور که الان چندین مورد را عنوان کرده اید احتمالا هنگام کاشت باور به همه آنها فکر می‌کنند و این باعث می‌شود که چیزی که دلخواه هست با قدرت انجام نشود.
بهترین کار این است که فقط یک موضوع کار شود و تمام این مدت فقط روی یک موضوع متمرکز و به فرد القا کرد.
ممنون
یک باور انتخاب و تمام این مدت فقط روی یک موضوع متمرکز و به فرد القا شده است.
ولی با آنکه از راههای مختلف روی یک موضوع تمرکز شده نتیجه دلخواه هنوز حاصل نشده ، هرچند اثرات اون القا کم و بیش هویدا شده
اگه راههای مختلف روی یک باور تاثیر معکوس داره بفرمایید استاد

ضمن اینکه توی دوره پیشرفته جدید روی القا و کاشت باور هم کارخواهد شد؟

آخرین ویرایش:
M

msoltani2020

کاربر جدید
ممنون
یک باور انتخاب و تمام این مدت فقط روی یک موضوع متمرکز و به فرد القا شده است.
ولی با آنکه از راههای مختلف روی یک موضوع تمرکز شده نتیجه دلخواه هنوز حاصل نشده ، هرچند اثرات اون القا کم و بیش هویدا شده
اگه راههای مختلف روی یک باور تاثیر معکوس داره بفرمایید استاد

ضمن اینکه توی دوره پیشرفته جدید روی القا و کاشت باور هم کارخواهد شد؟
جایی بالا فرمودید مغرور و فکر بالادستی هست طرف
پیشنهادم اینه روی شکستن غرور کار بشه بهتر جواب گرفته میشه اینجوری به فرد شاید القای بهتری خواهید داشت اگه موضوع باور فوق به غرور ایشان نیز مربوط باشد

هادی نیک خو

کاربر ویژه
سلام استاد وقت بخیر
هنگام جارو کردن عمومی با بنفش الکتریکی میتونیم همزمان باور ذهنی مون را القا کنیم؟
در واقع پاکسازی نمی کنیم صرفا با این حرکت کاشت باور انجام میدیم
میتونیم به این کار مانیه تیزم بگیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر فکری همراه با انرژی افراد قابل انتقال می باشد

بنابراین شما می‌توانید موقع انرژی دادن به هر فکری بیندیشید و اینگونه افکارتان را به فرد مقابلتان انتقال دهید.
مثلاً موقعی که میخواهی معده فردی ساکت شود و درد آن از بین می روند می توانید همزمان با دادن انرژی آبی به معده بگویید که ساکت شود
در بخش درمان دستوری به صورت کامل توضیح داده ایم

هادی نیک خو

کاربر ویژه
سلام استاد وقت بخیر
برای کاشت باور میتونیم از کانال های انرژی (14 کانال) کمک بگیریم؟
مثلا توپ طلایی درست کنیم با باور ایجاد شده بفرستیم در مسیر جریان کانال؟
درصورت پاسخ مثبت استاد کاشت باور در چاکرا بیشتر تاثیرگزاره یا کانال؟(گدوم کانال ها اثر گزارترن؟)
با تشکر

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد وقت بخیر
برای کاشت باور میتونیم از کانال های انرژی (14 کانال) کمک بگیریم؟
مثلا توپ طلایی درست کنیم با باور ایجاد شده بفرستیم در مسیر جریان کانال؟
درصورت پاسخ مثبت استاد کاشت باور در چاکرا بیشتر تاثیرگزاره یا کانال؟(گدوم کانال ها اثر گزارترن؟)
با تشکر
روش کار کردن بر روی کانال های انرژی متفاوت است و تکنیک های مربوط به خود را دارد.
ممکن است این کار را انجام دهید ولی ضعیف هست

هادی نیک خو

کاربر ویژه
روش کار کردن بر روی کانال های انرژی متفاوت است و تکنیک های مربوط به خود را دارد.
ممکن است این کار را انجام دهید ولی ضعیف هست
ممنون استاد
ایده اش از کانال مرکزی(پایین کشیدن زیپ) اومد گفتم شاید بشه با کانال های دیگه هم همین کاررو کرد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا