درود استاد عزیزم
بسیاری از روابطی که به زیبایی شکل میگیرند، بعد از مدتی دچار افتوخیزهایی میشن. شخصیت طرفین خیلی مهمه ...
اگر یکی خودشیفته باشه و دیگری مستقل موجب جدایی میشه...
یعنی در کنار فرد خودشیفته، فرد خودکمبین تاب میاره(پر واضحه که هر ماندنی، ارزشمند نیست!)
معمولن افرادی با تله وابستگی، برای یه مرد، در اول رابطه دوستداشتنی هستند، ولی به مرور چسبندگی این زنان باعث دلزدگی میشه.یه زن قوی، همیشه بیشتر مطلوبه.
حتمن معاشرتهای ما مثل ضربات تنیسه و نوع اونها، تعیینکننده.
چیزی که این میان مهمه، بدونیم به چه قیمت یه رابطه رو باید نگه داریم.(من تونستم به مراجعینم کمک کنم تا به نخواستههاشون در روابط نگاه کنند و اون موقع، بهتر میتونن رابطه رو نقد کنن، هر ماندنی، لزوما بهتر نیسبرای
درود استاد عزیزم
بسیاری از روابطی که به زیبایی شکل میگیرند، بعد از مدتی دچار افتوخیزهایی میشن. شخصیت طرفین خیلی مهمه ...
اگر یکی خودشیفته باشه و دیگری مستقل موجب جدایی میشه...
یعنی در کنار فرد خودشیفته، فرد خودکمبین تاب میاره(پر واضحه که هر ماندنی، ارزشمند نیست!)
معمولن افرادی با تله وابستگی، برای یه مرد، در اول رابطه دوستداشتنی هستند، ولی به مرور چسبندگی این زنان باعث دلزدگی میشه.یه زن قوی، همیشه بیشتر مطلوبه.
حتمن معاشرتهای ما مثل ضربات تنیسه و نوع اونها، تعیینکننده.
چیزی که این میان مهمه، بدونیم به چه قیمت یه رابطه رو باید نگه داریم.(من تونستم به مراجعینم کمک کنم تا به نخواستههاشون در روابط نگاه کنند و اون موقع، بهتر میتونن رابطه رو نقد کنن، هر ماندنی، لزوما بهتر نیست...)
برای رفع خود کم