برون ریزی

ستاره علیزاده

کاربر ویژه
من امسال ۳۵ و تموم کردم دارم میرم تو ۳۶ سالگی از سنم و اینکه چرا جوون نیستم ناراحتم دهه شصتی ام هستم و ناراحتم چرا دهه هفتادی و هشتادی نیستم و همش خودم و مقایسه میکنم و دوست دارم شبیه یه سری ادمهای دیگه باشم جالبه تکنیک دوست داشتن بدن رو انجام میدم میفهمم چقدر درونم غم و خودم رو خیلی دوست ندارم و دچار برون ریزی وغم شدم و احساس میکنم که خیلی باید این تکنیک رو انجام بدم تا به اونی که میخوام برسم بعد یه سوال اینکه خودم رو سن پایین و جوون تصور کنم که کمتر به نظر برسم شبیه دهه های پایین به نظرتون این مغایر با دوست داشتن

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوست داشتن و پذیرش یعنی اینکه خودتان را همینجوری که هستید دوست داشته باشید
ماکه دهه ۴۰ و ۵۰ هستیم خوشحال هستیم و نیازی نیست که خودمان دهه ۶۰ یا ۷۰ جا بزنیم
همه تکنیک‌های خلق آینده به شما کمک می‌کند تا بتوانید پذیرش خوبی از خودتان داشته باشید
برنامه‌ریزی در زندگی و رسیدن به اهداف و تیک زدن آنها باعث می‌شود
احساس خوبی نسبت به خودمان داشته باشیم

ستاره علیزاده

کاربر ویژه
خوب دکتر ارام ایا انتخاب شغل حتما باید شغلی باشه که خیلی دوست داشته باشیم و یا اینکه ادم در هر شغلی که میخواد میتونه شاد باشه و احساس خوشبختی کنه و میشه کمی در مورد برنامه ریزی و رسیدن به اهداف برای من توضیح بدید

Dr.Aram

تیم مدیریت
شاد بودن در زندگی ارتباطی به شغل ندارد و یک انتخاب است
شما انتخاب می‌کنید که فردی شاد باشید و از هر چیزی در زندگیتان لذت ببرید یا انتخاب می‌کنید فردی نگران باشید و از هر چیزی در زندگیتان نگران می‌شوید
به همین دلیل هست که در خیلی از شغل‌ها هم افراد ناراحت هستند هم افراد خوشحال و ربطی به شغل ندارد
مثلاً ممکن است از نظر شما یک گل فروش خیلی فرد شادی باشد ولی زمانی که با او صحبت می‌کنی ممکن است اصلاً اینگونه نباشد.
یا اینکه یک فرد پرستار خیلی ناراحت باشد یا نگران باشد یا از کارش لذت نبرد در صورتی که در بسیاری از مواقع زمانی که با آنها صحبت می‌کنی از کارشان بسیار لذت می‌برند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا