منصوره هراتیان
کاربر ویژه
سلام بر استاد بزرگوارم
استاد تکنیکهای خلق آینده ، برون ریزی هم داره؟
سلام خانم هراتیان بله داره من تجربه کردمسلام بر استاد بزرگوارم
سلام جناب امیدوارسلام خانم هراتیان بله داره من تجربه کردم
من اوایل که کودک درون را انجام میدادم ، انگار براش یه غریبه بودم، فقط نگاهم میکرد، بدن هیچ حسیبرونریزی توی دوره و تکنیک آدمک ممکن هست برای افراد پیش بیاید و علتش این است که استرسها خیلی زیاد است و باید آنها را برطرف کرد
با استفاده از دوش آب و نمک یا دوش و آب و نمک و قهوه میتوانیم این برونریزیها را کاهش دهیم
و این تکنیکها مخصوصاً تکنیک دوست داشتن بدن یا کودک درون چون بر روی مسائلی کار میکند که سالیان سال هست ممکن است با آنها توجه نکردهایم یا به آنها بی توجهی کردیم ممکن هست بعضی از احساسات را در ما برانگیخته کنند
یا اینکه اگر دوست داشتن بدن را انجام بدهیم و در حق خودمون خیلی سخت گرفته باشیم این اتفاق ممکن هست بیفتد
مرسی استاد از راهنماییتونبرونریزی توی دوره و تکنیک آدمک ممکن هست برای افراد پیش بیاید و علتش این است که استرسها خیلی زیاد است و باید آنها را برطرف کرد
با استفاده از دوش آب و نمک یا دوش و آب و نمک و قهوه میتوانیم این برونریزیها را کاهش دهیم
و این تکنیکها مخصوصاً تکنیک دوست داشتن بدن یا کودک درون چون بر روی مسائلی کار میکند که سالیان سال هست ممکن است با آنها توجه نکردهایم یا به آنها بی توجهی کردیم ممکن هست بعضی از احساسات را در ما برانگیخته کنند
یا اینکه اگر دوست داشتن بدن را انجام بدهیم و در حق خودمون خیلی سخت گرفته باشیم این اتفاق ممکن هست
بله با شما کاملا موافقمالان هم زود برانگیخته میشم و تحریک پذیریم زیاد شده و میدونم باید اینا بیرون ریخته بشن تا جاش صلح درونی و آرامش و...بیاد.
سلام عزیزمسلام دوست عزیز اولین بار با تکنیک شفای کودک درون به شدت گریه کردم و دلم برای کودک درونم سوخت با این تکنیک بود که یاد گرفتم باید بیشتر خودمو دوست داشته باشم با این تکنیک بود که یاد گرفتم به فرزندانم بیشتر عشق بورزم و کلا عشق و مهر و صلح و ... همه چیز رو با انجام این مدیتیشن بهش رسیدم درک کردم . تکنیک های قبلی منو به آرامش رسوند و این تکنیک منو به آگاهی