بعد مالی وکسب وکار

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
سلام خانم قنواتی دوست عزیز چه عالی ان شاءالله همیشه در درمان ها بدر خشید و موفق باشید.
خواستم بدونم ایا برای این مورد درمان افسردگی هم انجام دادید؟ سپاس از شما🙋‍♀️🌈💫🌿
تجربه درمان افسردگی نداشتم ولی فک کنم کاررو بعد مالی بخصوص شخص ورشکسته از درمان افسردگی خیلی پیچیده تر وزمان بر تره چون پدرم در اومد تا تونستم از چندین جهات فرد رو در بعد مالی به تعادل برسونم که بتونه بلند شه

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
دوستان یه خبر خوب دیگه از اون شخصی که در بعد مالی درمان داشت پیشم العان وضعیت طلافروشیش هم از فروش خودش هم از طلاهایی که مرتب بهش پیشنهاد میدن امانت بگیره وباهاش کار کنه اونقدر ماشا الله مغازش پرشده که نیاز به همکارای بیشتر داره
ویه تجربه جالب دیگه که از این درمان داشتم این بود که طرف گفت بعد اتمام جلسات درمان متوجه شده که کلا اونقدر طرز فکرش وتصمیماتش نسبت به قبل درمان عوض شده که برگشته به 7سال پیش که تو کارش در موفقیت بوده وگفت حالا فهمیدم که تو این چند ساله اخیر چقدر افکارم بهم ریخته وتصمیمات اشتباه گرفته بودم

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
سلام خوبین خانم قنواتی عزیز خدا قوت سپاس فراوان از به اشتراک گذاشتن تجربیات تون .خانم قنواتی درمان حضوری بود یا از راه دور؟
من همه درمان هامو معمولا از راه دور انجام میدم چون بتجربه هم حس بهتری در حین درمان دارم هم تاثیراتش بنظرم بیشتر حظوری

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
بانو جان ممنون ولی کاش یه کم با جزییات شرح بدید ما هم بتونیم از تجربه خوبتون استفاده کنیم خیلی کلی گفتید 💝🙏
تا اونجایی که میشد با جزییات گفتم ولی در کل کار انرزی درمانی هر چه بیشتر بشه تکنیک ها وروش هارو ترکیب کرد وازچند بعد رو بیماری کار کرد نتایج عمیق تر وبیشتری میگیریم وبطور کلی سه بعد درمان رو درهم ادغام شده رو بیماری کار میکنم درمان پرانیک وطب سوزنی ولی نه با سوزن فقط رو نقاطش کار میکنم وسوجوک ومن معمولا وقتی بخوام خیلی عمیق کار کنم در تمام زمان های گدشته وحال واینده نقاط لازمه نسبت به اون مشکل رو کار میکنم یه جورایی حدالمکان ریست

مرجانه زندی

کاربر ویژه
تا اونجایی که میشد با جزییات گفتم ولی در کل کار انرزی درمانی هر چه بیشتر بشه تکنیک ها وروش هارو ترکیب کرد وازچند بعد رو بیماری کار کرد نتایج عمیق تر وبیشتری میگیریم وبطور کلی سه بعد درمان رو درهم ادغام شده رو بیماری کار میکنم درمان پرانیک وطب سوزنی ولی نه با سوزن فقط رو نقاطش کار میکنم وسوجوک ومن معمولا وقتی بخوام خیلی عمیق کار کنم در تمام زمان های گدشته وحال واینده نقاط لازمه نسبت به اون مشکل رو کار میکنم یه جورایی حدالمکان ریست
ممنون😊🙏

تجربه درمان افسردگی نداشتم ولی فک کنم کاررو بعد مالی بخصوص شخص ورشکسته از درمان افسردگی خیلی پیچیده تر وزمان بر تره چون پدرم در اومد تا تونستم از چندین جهات فرد رو در بعد مالی به تعادل برسونم که بتونه بلند شه
سلام و خدا قوت به اقای دکتر و شما دوست عزیز و همه اونهایی که پیامو می خونن.
اگه امکانش هست لطفا مراحل درمان رو تیتر وار لیست کنید.🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼💫💫🌿💐
چون این طور مشکلات اطراف همه ماها فراوانه و خیلی بکار همه میاد..ان شاءالله این توصیحات براتون باقیات صالحات بشه خانم قنواتی عزیزم.🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼💖🌻🌻🌻💫💫💫

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
سلام و خدا قوت به اقای دکتر و شما دوست عزیز و همه اونهایی که پیامو می خونن.
اگه امکانش هست لطفا مراحل درمان رو تیتر وار لیست کنید.🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼💫💫🌿💐
چون این طور مشکلات اطراف همه ماها فراوانه و خیلی بکار همه میاد..ان شاءالله این توصیحات براتون باقیات صالحات بشه خانم قنواتی عزیزم.🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼💖🌻🌻🌻💫💫💫
سلام چشم
ابتدای هر جلسه پاکسازی عمومی نسبت به بعد مالی روی هاله بخصوص کالبد اتریک.
بعد بسته به شرایط نقاط لازمه هر جلسه روی یه سری نقاط کار کردم وقبل کار اسکن
نقاطی که کار شد :
تک تک چاکراها
تک تک کالبد ها
چاکرای اجنا رو جداجدا نسبت به تک تک چاکراهای دیگه هر انچه باعث الودگی در بعد مالی در هرکدام ازچاکراها ایجادکرده بودپاکسازی کردم چون اجنا مستر وکنترول کننده همه
چاکراهاس
تمام نقاط سر رابه نیت پاکسازی ذهن وفکر وکالبد دهنی رو جداگانه به نیت بعد مالی کار کردم
کار روی کارماهاش
کار روی تاج وکالبد معنوی وبعد معنوی
کف دستها
کف پاها
گوش ها
انجام حمام نمک وقهوه وحمام نمک وگلاب بیمار
بر طرف کردن طلسم مالی روی شی که انجام شده بوده
وبر طرف کردن طلسم روی تک تک چاکراها وکل اتریک
ولی دوستان خلاقیت واستفاده بجای ما از تکنیک های اموزشی بر اساس الگوهای پایه در درمان ها خیلی مهم گاهی یه مسعله پیش میاد که تو اموزشا مستقیم بهش اشارهنشده ولیما با توجه به درک عمق اموزشا میتونیم از تکنیک ها برا کارهای دیگه استفاده ونتیجه بگیریم

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
سلام چشم
نقاطی که کار شد :
تک تک چاکراها
تک تک کالبد ها
چاکرای اجنا رو جداجدا نسبت به تک تک چاکراهای دیگه هر انچه باعث الودگی در بعد مالی در هرکدام ازچاکراها ایجادکرده بودپاکسازی کردم چون اجنا مستر وکنترول کننده همه
چاکراهاس
تمام نقاط سر رابه نیت پاکسازی ذهن وفکر وکالبد دهنی رو جداگانه به نیت بعد مالی کار کردم
کار روی کارماهاش
کف دستها
کف پاها
گوش ها
ولی دوستان خلاقیت واستفاده بجای ما از تکنیک های اموزشی بر اساس الگوهای پایه در درمان ها خیلی مهم گاهی یه مسعله پیش میاد که تو اموزشا مستقیم بهش اشارهنشده ولیما با توجه به درک عمق اموزشا میتونیم از تکنیک ها برا کارهای دیگه استفاده ونتیجه بگیریم
ویه چیز دیگه در جلسات درمان نیت وطرز دستوری که میدیم هم خیلی مهمه وکار کردن در سه بعد گدشته وحال واینده هم به نیت بیماری خیلی درمان رو ماندگارتر وعمیق تر میکنه تااینکه بخوایم فقط رو حال کار کنیم

سلام چشم
نقاطی که کار شد :
تک تک چاکراها
تک تک کالبد ها
چاکراهاس
کار روی کارماهاش
کف دستها
کف پاها
گوش ها
هزااااران بار سپاسگزار لطف ومحبت شما هستم.ان شاءالله در دنیا و آخرت در کنار عزیزانتون سعادتمند باشید.این 🙏🏼🙏🏼🙏🏼💫💫💫🌿🌿🌿💖

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
هزااااران بار سپاسگزار لطف ومحبت شما هستم.ان شاءالله در دنیا و آخرت در کنار عزیزانتون سعادتمند باشید.این 🙏🏼🙏🏼🙏🏼💫💫💫🌿🌿🌿💖
خواهش میکنم کاری نکردم ان شا الله همیشه در درمان ها وزندگی موفق باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا