بهبود روابط زن و شوهر

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
روش من اسان بود میتوانید ان را تست کنید هر دو دستم استفاده کردم مثلا دست راستم چاکرای قلب خانم و دست چپ هم قلب مرد اول انرژی بنفش دادم و یا بنفش الکتریکی چندین تنفس بعد صورتی چندین تنفس به رنگ صورتی دستور دادم بااسم هردو شخص که همدیگر را دوست داشته باشید ۳بار تکرار و با ابی تصویب کردم بعد لینک ازاد

دقیقا تلفیقی شد مثل مدیتیشن دوقلب
اوایل که انرژی میدادم دردهایی در کف دستانم بود که بعد از هر پاکسازی انسدادها و عناصر ازبین رفت الان که که هردو را اسکن میکنم شدت ارتعاش چاکراهاشون خیلی زیاده میزان عشقان و دوست داشتن را اسکن میکنم فوق العاده زیاد هست

حتمن روی خود و عزیزانتان امتحان کنید و از نتایج و خلاقیاتتون اینجا بگید تا من و دیگران هم استفاده کنند

در مسیر رشد اگاهی مانا باشید دوستان
درودبرشما بازهم ابتکاری خلاقانه وزیبا .درنور باشید🙏🙏🙏

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانمی که روی انها انرژی دوست داشتن کار کرده بودم بعداز چنین مشکلاتی برای هنسرش بی دلیل کادو گرفته بود و موقعه دادن کادو گفته بود هدیه دوست داشتن هست و ان شوهر هم پول خرجی بیشتر از ده میلیون به خانم واریز میکند و این بهبود روابط واقعا دل من را خیلی شاد و معجزه رنگ صورتی و پرانیک هیلینگ کاملا نشان داد

مینا امراللهی

کاربر ویژه
مثلا به هر ۴نفر فکر می کنید و یا اسمشان را به ذهن میاورید و یک پروتکل را انتخاب می کنید استرس بعد چاکراها را پاکسازی و انرژی میدهید در هردو بعد فیزیکی و روانی میتوانید انجام دهید
به ناامیدی فکر کنید و به چاکراها انرژی بدهید
متوجه نشدم یعنی مثلا پروتکل استرس رو یکبار انجام میدیم ولی به اسم۴نفر؟؟یعنی یک پاکسازی چاکرا انجام میدیم به جای ۴بار؟

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
خانمی که روی انها انرژی دوست داشتن کار کرده بودم بعداز چنین مشکلاتی برای هنسرش بی دلیل کادو گرفته بود و موقعه دادن کادو گفته بود هدیه دوست داشتن هست و ان شوهر هم پول خرجی بیشتر از ده میلیون به خانم واریز میکند و این بهبود روابط واقعا دل من را خیلی شاد و معجزه رنگ صورتی و پرانیک هیلینگ کاملا نشان داد
یعنی قلب و پاکسازی میکنید به چاکرا قلب صورتی دادید

Dr.Aram

تیم مدیریت
متوجه نشدم یعنی مثلا پروتکل استرس رو یکبار انجام میدیم ولی به اسم۴نفر؟؟یعنی یک پاکسازی چاکرا انجام میدیم به جای ۴بار؟
بله یک بار شما تکنیک را انجام می‌دهید و به هر چهار نفر همزمان فکر می‌کنید

مهین جواهری

کاربر ویژه
یعنی قلب و پاکسازی میکنید به چاکرا قلب صورتی دادید
همه چاکراهای هردو طرف رو میتونیم به هم دیگر وصل کنیم و برنامه و تکنیک دستوری بدهیم من در اینجا چون قلب شکستگی ناراحتی و حس غم بود در اینجا کار کردم

بین دو تا پدر پسر که بخاطر ارثیه مشکل داشت دراین چاکرا کار کردم که جواب خوبی گرفتم پسر امد و دست و پاهای پدرر مادر رو بوسید و عذر خواهی کرد و ارامش به محیط خوانواده برگشت فقط با بنفش و صورتی

به نظرم مشاوره هم کمکی نمیکنه همین پاکسازی درون. دعا مراقبه دو قلب برای همه آدما واجبه
آفرین، قطعا همین طوره فاطمه جان 🌈
هر چیز در جستن آنی، آنی
مشکلات رو پیش تراپیست مطرح کرد باعث میشه که دوباره و چند باره تکرار کنی
روی هرچی تمرکز کنی از همون برات پیش میاد
وقتی مشاوره می کنی دنبال اینی که مشکلاتت حل شه پس بیشتر میشه
جلسات پی در پی
و دنبال این نیستی که همه چیز خوب شه و میخوای مشکل ایجاد نشه پس میشه
من همیشه به دوستام میگم شما دنبال رژیمین چون نمی خواین اندام خوبی داشته باشید می خواید که چاق نباشید نمی خورید که چاق نشد خب میشید
مولانای جان همین رو میگه:
بیرون ز تو نیست هرآن چه در عالم هست / از خود بطلب هر آنچه داریی که تویی
دوره ی رمز گشایی درون استاد دقیقا همین رو مطرح می کنه
ریشه رو باید در رون پیدا و حل کرد
که ریشه ها روانی هستن و خانم جواهری عزیز دقیقا همین کار و کرده
توی دوره خلق آینده هم خیلی چیزها رو میشه پاکسازی کرد
وگرنه رفتن از این رابطه به رابطه دیگه کاری نداره اما مسئله این جاست تا کی؟
باید از چرخه نجات پیدا کرد
باید با همون آدم موند و زندگی رو تغییر داد وقتی خودت تغییر کنی می بینی که همه رفتارشون با تو عوض میشه این یعنی هنر و خلق زندگی
هروقت رفتار دیگران در محیط کار و روابط و حتی مسائل مالی در زندگی تو تغییر کرد یعنی موفق بودی خودت رو عوض کنی
افکار شکل دارن مادامی که ناراضی باشیم یعنی هنوز همون آدمیم، همون آدمیم که با باور و والد و جامعه تربیت شدیم و در سایه قرار داریم.
باید از نیمه تاریک وجود دراومد و خود واقعی رو زندگی کرد.

مریم کریمائی

کاربر ویژه
روش من اسان بود میتوانید ان را تست کنید هر دو دستم استفاده کردم مثلا دست راستم چاکرای قلب خانم و دست چپ هم قلب مرد اول انرژی بنفش دادم و یا بنفش الکتریکی چندین تنفس بعد صورتی چندین تنفس به رنگ صورتی دستور دادم بااسم هردو شخص که همدیگر را دوست داشته باشید ۳بار تکرار و با ابی تصویب کردم بعد لینک ازاد

اوایل که انرژی میدادم دردهایی در کف دستانم بود که بعد از هر پاکسازی انسدادها و عناصر ازبین رفت الان که که هردو را اسکن میکنم شدت ارتعاش چاکراهاشون خیلی زیاده میزان عشقان و دوست داشتن را اسکن میکنم فوق العاده زیاد هست

حتمن روی خود و عزیزانتان امتحان کنید و از نتایج و خلاقیاتتون اینجا بگید تا من و دیگران هم استفاده کنند

مهین جان سلام. شما خیلی تبحر داری. بنابراین درخواست کمک دارم. خانم و آقایی در آستانه جداشدن هستند و دختر ۱۲ ساله دارند. من چند روزه دوره کلاس روان درمانی را آموزش دیده ام و برای شروع کار اصلا نمیدونم باید چیگار کنم که بین این خانم و آقا را خوب کنم. براتون مقدوره که دقیقا توضیح بدین که باید جیکار کنم؟ ممنون

مهین جواهری

کاربر ویژه
مهین جان سلام. شما خیلی تبحر داری. بنابراین درخواست کمک دارم. خانم و آقایی در آستانه جداشدن هستند و دختر ۱۲ ساله دارند. من چند روزه دوره کلاس روان درمانی را آموزش دیده ام و برای شروع کار اصلا نمیدونم باید چیگار کنم که بین این خانم و آقا را خوب کنم. براتون مقدوره که دقیقا توضیح بدین که باید جیکار کنم؟ ممنون
درود
باید چاکراهای هر دو رو پاکسازی کنید با رنگ بنفش بدهید بعد صورتی بدهید به صورتی دستور محبت علاقه دوست داشتن و عشق هرجمله ای میخواهید فقط یک کلمه باشد
تارها رو بهم وصل کنید
اگرخشم یانفرت دارند روی این بعدها کار کنید خلاصه حتمن در بعد روانی هر دو کار کنید

مهین جواهری

کاربر ویژه
اگر این این بخش را از اول ببینید توضیحاتی داده شده

آزاده قاسمی

کاربر ویژه

افرین.چه جالب توصیح دادین.دربیان ساده گفتیدولی درعمل انصافا این خلاقیت حسابی خاص هست وتحسین برانگیز
❤❤👏👏
خانم جواهری من وهمسرم هم یه مدت طولانی دورهستیم ومسیله داریم.الان یه هفته است دارم تمرین لینکروانجام میدم ولی نمیدونم چرا برخلاف برخی دوستان که زودجواب میگیرن هنوز جواب ونشانه ای نگرفتم،تراپی هم رفتم،وچون مسئله ماخصوصی هست نمیشه درگروه عنوان کنم،البته بخاطرخانوادهااین دوری ایجادشد وبعدهم هرچی تلاش کردم برا برگشت ایشون وادامه زندگی مشترک هیچ عکس العملی نشون نمیده.انگار قدرت تصمیم گیری برا ادامه یا...نداره والان دوماه هیت که حتی یه پیام هم ندادن،خیلی سنگینه وسخته برام وباورم نمیشه که منو فراموش کرده یا ...تمام سال قبل رو هم باهرروشی که میشد به ایشون ابرازمحبت وعشق کردم وهمه جوره حتی بابت چیزی که هردومقصر بودیم عذرخواهی و...هرکاری بگین کردم وگفتم که دوستش دارم ولی...
.ای کاش میشد باشمادربارش صحبت کنم وبه من هم کمک کنیدتا بتونم زندگیم روحفظ کنم.واقعا همسرم رو دوست دارم ودلتنگشم وخودم واون باید اخرش لینک رو رها کنم ؟ احیانا انرژی اونطوری مجدد قطع نمیشه؟
مستاصل شدم

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
خانم جواهری دستور فقط باید یک کلمه باشه؟مثل جاری کردن عشق بین دونفر...‌(ایم هارو بگیم) و اینکه دراین حالت ماکانال هستیم براجاری کردن انرژی حالا اگه براخودمون باشه بعدش میتونیم بصورت شخص سوم وارد درمان بشم ؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
افرین.چه جالب توصیح دادین.دربیان ساده گفتیدولی درعمل انصافا این خلاقیت حسابی خاص هست وتحسین برانگیز
❤❤👏👏
خانم جواهری من وهمسرم هم یه مدت طولانی دورهستیم ومسیله داریم.الان یه هفته است دارم تمرین لینکروانجام میدم ولی نمیدونم چرا برخلاف برخی دوستان که زودجواب میگیرن هنوز جواب ونشانه ای نگرفتم،تراپی هم رفتم،وچون مسئله ماخصوصی هست نمیشه درگروه عنوان کنم،البته بخاطرخانوادهااین دوری ایجادشد وبعدهم هرچی تلاش کردم برا برگشت ایشون وادامه زندگی مشترک هیچ عکس العملی نشون نمیده.انگار قدرت تصمیم گیری برا ادامه یا...نداره والان دوماه هیت که حتی یه پیام هم ندادن،خیلی سنگینه وسخته برام وباورم نمیشه که منو فراموش کرده یا ...تمام سال قبل رو هم باهرروشی که میشد به ایشون ابرازمحبت وعشق کردم وهمه جوره حتی بابت چیزی که هردومقصر بودیم عذرخواهی و...هرکاری بگین کردم وگفتم که دوستش دارم ولی...
.ای کاش میشد باشمادربارش صحبت کنم وبه من هم کمک کنیدتا بتونم زندگیم روحفظ کنم.واقعا همسرم رو دوست دارم ودلتنگشم وخودم واون باید اخرش لینک رو رها کنم ؟ احیانا انرژی اونطوری مجدد قطع نمیشه؟
مستاصل شدم
دوست خوبم روی عزت نفست کار کن این عشق علاقه رو بخودت بده
روی خورشیدی پشت و جلو بابنفش کار کنید
بعد همه چاکراها رو به هم وصل کنید

جنسی به جنسی
(طلایی یا بنفش پاکسازی کنید بعد صورتی بدید جمله که دوست دارید بگید مثل دوست داشتن و ...
قلب به قلب
قاعده ای به قاعده ای
اجنا به اجنا

به اجنا از دستوری استفاده کنید یک جمله باشه و تثبیت کنید

یک ماه انجام دهید یا اگر نیاز بود بیشتر

ان جیزی که نمیتوانید بگوید اگر امکان این هست به روانشناس یا مشاور مراجعه کنید

شما با عزت نفس و اعتناد بنفس پایین که دارید دد هر مرحله از زندگی به مشکل برمیخورید

فعلا شما انرژی خوبتان را به همسرتان از طریق دلتنگی به ان میفرستید و خودتان تهی و نامید افسرده میشوید و ان اقا از انرزی خوب شما تغذیه میکند بخاطر همین دلتنگ نمیشود یا تارها رو اصلاح کنید یا کات کنید یا مشکل اصلی را حل کنید

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
درسته،البته دفاع نمیکنم، این هفته که روان درمانی یادگرفتیم افسردگی،زنجش،غم رو درخودم پاکسازی میکنم،ممنون راهنمایی خوبی کردین...🙏🙏🌷🌷

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
وایا لینک رو بعدتثبیت ازخودم رهاکنم؟ یعنی بعنوان سوم شخص برا خودم وهمسرم طناب رو بسازم وبعد لینکررو قطع کنم؟؟

محدثه تقوائی

کاربر ویژه
❤❤👏👏
مستاصل شدم
امیدوارم هرچی به صلاحتونه پیش بیاد 😍❤️

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا