سلام استاد مداوم گز گز دست ها بر اثر تصادف از چه پروتکلی استفاده کنم در کتاب موردی پیدا نکردم .
ا ازاده درویش کاربر ویژه 2022 , December 31 #1 سلام استاد مداوم گز گز دست ها بر اثر تصادف از چه پروتکلی استفاده کنم در کتاب موردی پیدا نکردم .
ا ازاده درویش کاربر ویژه 2022 , December 31 #2 استاد بی حسی که بعد از تصادف پیش اومده و به دکتر مراجعه کردند و گفتند ترس باعث این مسئله شده و این پای چپ سرما و گرما رو حس نمیکنه . از چه پروتکلی استفاده کنم در کتاب روان درمانی از قسمت فوبیها استفاده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
استاد بی حسی که بعد از تصادف پیش اومده و به دکتر مراجعه کردند و گفتند ترس باعث این مسئله شده و این پای چپ سرما و گرما رو حس نمیکنه . از چه پروتکلی استفاده کنم در کتاب روان درمانی از قسمت فوبیها استفاده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
Dr.Aram تیم مدیریت 2023 , January 1 #3 اگر مشکل در اثر ترس هست باید از درمان تروما ها در کتاب روان درمانی استفاده شود
ا ازاده درویش کاربر ویژه 2023 , January 2 #4 Dr.Aram گفت: اگر مشکل در اثر ترس هست باید از درمان تروما ها در کتاب روان درمانی استفاده شود کلیک کنید تا باز شود... تشکر استاد عزیز
Dr.Aram گفت: اگر مشکل در اثر ترس هست باید از درمان تروما ها در کتاب روان درمانی استفاده شود کلیک کنید تا باز شود... تشکر استاد عزیز