تاثیر مدیتیشن دوقلب و نور سفید💞

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز و دوستان
۱۴ روز هست که مرتبا مدیتیشن دوقلب و بعد از اون مدیتیشن نور سفید رو هرروز انجام میدم
واقعا تاثیر شگفت انگیزی در بالارفتن سطح انرژی خودم و درمانجویانی که براشون کار میکنم داشته
قبلا بعد از انجام بعضی از درمانها خسته و سنگین میشدم و خودم نیاز به پاکسازی داشتم اما الان احساس میکنم انرژی های معیوب درمانجوها تاثیری روی خودم نداره.
سپاسگزار لطف و آموزشهای نابتون هستم استاد
شاد و پاینده باشید🥰

آخرین ویرایش:

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
۱۴ روز هست که مرتبا مدیتیشن دوقلب و بعد از اون مدیتیشن نور سفید رو هرروز انجام میدم
واقعا تاثیر شگفت انگیزی در بالارفتن سطح انرژی خودم و درمانجویانی که براشون کار میکنم داشته
قبلا بعد از انجام بعضی از درمانها خسته و سنگین میشدم و خودم نیاز به پاکسازی داشتم اما الان احساس میکنم انرژی های معیوب درمانجوها تاثیری روی خودم نداره.
شاد و پاینده باشید🥰
خانم هراتیان عزیز مدیتیشن دو قلب رو میشه روزی دوبار انجام داد؟

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
خانم هراتیان عزیز مدیتیشن دو قلب رو میشه روزی دوبار انجام داد؟
درود بر خانم توسلی عزیز
دوقلب مدیتیشن فوق العاده قوی هست
اگر بطور صحیح و کامل با تمرینات فیزیکی قبل و بعدش انجام بدیم حدودا ۴۵ دقیقه طول میکشه
تصور من این هست که اگر روزی دو مرتبه انجام بدین ممکنه بزودی براتون خسته کننده بشه و مداومت نداشته باشید
بنظر من روزی یک مرتبه بطور صحیح و کامل و مداوم انجام دادنش قطعا نتایج عالی خواهد داشت
البته نظر شخصی من با تجربیات اندکم هست
تجربه ام در انرژی درمانی اینه که هرجا مداومت و صبوری و امید داشتم به نتایج عالی رسیدم🥰
شاد و سلامت و پاینده باشی دوست خوبم💞

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
درود بر خانم توسلی عزیز
دوقلب مدیتیشن فوق العاده قوی هست
اگر بطور صحیح و کامل با تمرینات فیزیکی قبل و بعدش انجام بدیم حدودا ۴۵ دقیقه طول میکشه
تصور من این هست که اگر روزی دو مرتبه انجام بدین ممکنه بزودی براتون خسته کننده بشه و مداومت نداشته باشید
بنظر من روزی یک مرتبه بطور صحیح و کامل و مداوم انجام دادنش قطعا نتایج عالی خواهد داشت
البته نظر شخصی من با تجربیات اندکم هست
تجربه ام در انرژی درمانی اینه که هرجا مداومت و صبوری و امید داشتم به نتایج عالی رسیدم🥰
شاد و سلامت و پاینده باشی دوست خوبم💞
ممنون🩷🩷🩷🩷

مهین جواهری

کاربر ویژه
شاد و پاینده باشید🥰
دورود فاطمه عزیز

مدیتیشن دوقلب چاکراها رو بزرگ میکنه و هاله انرژی رو بزرگتر و تمیزتر پر انرژی تر
و روحانیت فرد و کالبد مربوط رو بیشتر میکنه چون چاکراه قلب رو بزرگتر میکنه خوش شانسی رو هم زیاد میکنه من یکبار در مجلس ختم و گریه در اتاق دیگر این دوقلب را انجام دادم کلا جو خانه عوض شد و بی قراری داغدیدها برطرف شد حتی صدای خنده هم می امد البته بعد اتمام مراسم

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
دورود فاطمه عزیز

و روحانیت فرد و کالبد مربوط رو بیشتر میکنه چون چاکراه قلب رو بزرگتر میکنه خوش شانسی رو هم زیاد میکنه من یکبار در مجلس ختم و گریه در اتاق دیگر این دوقلب را انجام دادم کلا جو خانه عوض شد و بی قراری داغدیدها برطرف شد حتی صدای خنده هم می امد البته بعد اتمام مراسم
درود بر مهین عزیز
دقیقا همینطوره و واقعا تاثیرش مشهوده.
خیلی عالی عمل کردی
همیشه شاد و شادی آفرین باشی🌹❤️

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
دورود فاطمه عزیز

عالیه 🩵🩵

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا