تارهای اتری و نحوه عملکردشان

مهین جواهری

کاربر ویژه
همه ما تارهای اتری داریم و با آنها به دنیا می‌آییم، آنها ( گاهی تارهای_اثیری، تارهای انرژی نامیده می‌شوند) و دارای ساختارهای انرژی هستند که به بدن انرژی شما متصل می‌شوند( هاله، chakras و غیره ).

🔸 آنها از شما خارج می‌شوند و با دیگران، مکان‌ها، حیوانات و حتی اشیاء ارتباط برقرار می‌کنند.
تارهای اتری این امکان را برای شما فراهم می کنند تا اتصال به چیزها را احساس کنید، ارتباط انرژیک بگیرید و اطلاعات و احساسات و انرژی را تبادل کنید .....

مهین جواهری

کاربر ویژه
تارهای اتری چگونه کار می‌کنند؟

زمانی که با فردی در تعامل و همکاری هستید یا حتی در موردشان فکر یا صحبت می کنید یک تار اتری ایجاد خواهید کرد و به آنها وصل میشوید طوریکه تار یا رشته پرانرژی از شما خارج و با آن شخص ارتباط برقرار می‌کند. در واقع این رشته می‌تواند به سادگی به جایی که روی آن متمرکز شدید متصل شود.

مهین جواهری

کاربر ویژه
به عنوان مثال:

تارهای اتری که به دور و اطراف چاکرای خورشیدی متصل می‌شوند تارهایی هستند که به دلیل فعالیت‌های روزانه و معمولی بسوی این چاکرا می روند و به آن متصل می‌شوند.

🔹 تارهای اتری که به چاکرای خاجی (مرکز احساسات / تمایلات جنسی ) متصل شده‌اند تمایل دارند که بیشتر با جفت های رمانتیک ارتباط داشته باشند. جفتهای رومانتیک شامل افرادی که در حال و گذشته وجود دارند می باشد. ( این افراد همچنین شامل کسانی که در موردشان خیال پردازی یا خاطرخواه شان هستید هم می باشد).
👌 زمانی که متصل هستید، شروع به دریافت اطلاعاتِ انرژیکی از این فرد می‌کنید. این اطلاعات از طریق تار اتری به شما بازگردانده می‌شود.

مهین جواهری

کاربر ویژه
تار اتری خیلی شبیه به یک ردیاب یا کاوشگر است که اطلاعات انرژیکی را به شما بر می گرداند. سپس این اطلاعات خوانده و رمزگشایی می‌شوند.
به همین دلیل است که گاهی اوقات حتی قبل از آن که با هم تعامل داشته باشید، از کسی خوشتان می‌آید یا دوستش ندارید.

🔥 تارهای اتری در طی زمان با شناخت شخص قوی و تقویت می‌شوند و این باعث می شود انرژی و اطلاعات انرژیکی آنها را راحت تر کسب کنید که خود به حفظ روابط قوی تر کمک می‌کند این مکانیزم انرژیکی انسانی و اساسی به شما این امکان را میدهد که با دنیای پیرامون خود ارتباط برقرار کنید.

مهین جواهری

کاربر ویژه
زمانی که شما با تاراتری به کسی متصل شدید انرژی‌ در هر دو جهت جریان خواهند داشت.
مهم است که آگاه باشید این تارها و رشته ها همیشه مثبت نیستند. گاهی اوقات ما می‌توانیم انرژی یک نفر را بگیریم و یا انرژی خودمان را از دست بدهیم و این موضوع می‌تواند شما را از نظر انرژیکی به شدت تخلیه کند.

مهین جواهری

کاربر ویژه
✂️ بنابراین می توانید اقدام (از طریق تکنیک قطع تار اتری) به قطع تارهای اتری خود با افرادیکه باعثِ تخلیه انرژیتان می شوند، نمایید.

■من وابستگی شدیدی به گوشی موبایلم داشتم ، و روبه اعتیاد شدید بود که قطع لینک تار اتری با موبایل خود انجام دادم
حتی اگر چند روز هم بدون موبایلم گداران میکنم و خیلی شادم و اخساس گمشدگی و سرگردانی بدون گوشی نیستم
■وابستگی عاطفی شدیدی به مادرم داشتم دراین مورد خیلی اذیت میشدم این وابستگی باعث ایجاد تار اتری قوی بین مان ایجاد شده بود که مادرم حتی بدون من قرص خود را مصرف نمیکرد وقتی چند ساعت نبودم مادرم در اتاق من و در جای من میخوابید تا من برگردم
هرموقع بیرون نیرفتم نگران مادرم بودم که افت فشار نکند چون اگر من نبودم اقدامی برای بهتر شدن حال خود نمیکرد بخاطر همین خیلی روحن اذیت میشدم و هیلی موارد دیگر بو د که فقط نمومه جزی اشاره شد
بعد از کات کردن تار اتری لینک های ناسالم وجودم به ارامش رسیده هست چون دوطرفه بودروی مادرم هم اثر کرد وابستگی کم شد هردو برای اولین برا بدون نگرانی جدا از هم به مسافرتهای بدون هم رفتیم و حال هردو خوب بود و دلتنگی و نگرانی بابت همدیگر نداشتیم

مهین جواهری

کاربر ویژه
■دومورد از اقوام نزدیک که مرگ بدی داشتند روی روان من اثر مخربی داشت و هروقت یاد اوری میشد مرگشان مثل روز اول برایم دردناک بود بعد از گذر ۲۰ سال سخت بود فرانوش کردنشان ولی با قطع تارها به ارمش عجیبی رسیدم و این افراد فوت شده دیگه به خوابم نمیان و با یاداوری مرگشان اذیت نمیشوم

■به این نتیجه رسیدم به هر چیزی که وابسته ان بشوم از دست میرود و یا وجود من را ناارام و اذیت میکند درجا قطع لینک میکنم و اثرات انرژی بعد ازکات راحس میکنم تبدیل به اترژی خوب میشود به خودم برمیگرد همان رهایی هست که در جهان هستی هرجیزی یاخواسته ای را رها کنی زودتر بااثرات خوب بتو برمیگردد و براورده میشود هروقت برای رسیدن به هدف یا خواسته ای مسر هستی و پافشاری کنی ازت دورتر میشه بعد قطع لینک و رهایی زودار به خواسته ات میرسی

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
■دومورد از اقوام نزدیک که مرگ بدی داشتند روی روان من اثر مخربی داشت و هروقت یاد اوری میشد مرگشان مثل روز اول برایم دردناک بود بعد از گذر ۲۰ سال سخت بود فرانوش کردنشان ولی با قطع تارها به ارمش عجیبی رسیدم و این افراد فوت شده دیگه به خوابم نمیان و با یاداوری مرگشان اذیت نمیشوم

■به این نتیجه رسیدم به هر چیزی که وابسته ان بشوم از دست میرود و یا وجود من را ناارام و اذیت میکند درجا قطع لینک میکنم و اثرات انرژی بعد ازکات راحس میکنم تبدیل به اترژی خوب میشود به خودم برمیگرد همان رهایی هست که در جهان هستی هرجیزی یاخواسته ای را رها کنی زودتر بااثرات خوب بتو برمیگردد و براورده میشود هروقت برای رسیدن به هدف یا خواسته ای مسر هستی و پافشاری کنی ازت دورتر میشه بعد قطع لینک و رهایی زودار به خواسته ات میرسی
ممنون خانم جواهری عزیز ازاینکه تجربه هاتون رادراختیار ما میذارید❤🌹
تارهای اتری را مثل انرژی درمانی قطع کنیم
یاراهکارهای دیگری دارد?

مهین جواهری

کاربر ویژه
ممنون خانم جواهری عزیز ازاینکه تجربه هاتون رادراختیار ما میذارید❤🌹
تارهای اتری را مثل انرژی درمانی قطع کنیم
یاراهکارهای دیگری دارد?
سلامت باشید درمورد قطع چندین روش وجود دارد که بهترین ان

آخرین ویرایش:

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
خانوم جواهری عزیز موقع قطع لینک دقیقا باید چی تصور کرد؟ کلا فرد رو یا اون خصوصیتشو که شمارو ازار میده؟اگه قطع لینک از شوهر باشه رابطمون به هم میخوره یا نه؟ دقیقا متوجه نمیشم چه کاری انجام میده چطوری قطعش کنم؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانوم جواهری عزیز موقع قطع لینک دقیقا باید چی تصور کرد؟ کلا فرد رو یا اون خصوصیتشو که شمارو ازار میده؟اگه قطع لینک از شوهر باشه رابطمون به هم میخوره یا نه؟ دقیقا متوجه نمیشم چه کاری انجام میده چطوری قطعش کنم؟
دورود
اگر فرد رو میخوای ارتباط قطع بشه یا همه چاکراهارو یکی یکی قطع کن و یا کلی تصور کن کات بزن
برای خصوصیت بد ،عادات بد،ماهیت های فکری میتونی به اونها فکر کنی انرژی بدی کات بزنی
ولی در خصوص زن و شوهر نباید کات بزنی منجر به جدایی میشه ولی برعکس این کات برای بهبو روابط به چاکراها مثلا قلب بنفش صورتی بده و دستور دوست داشتن بده و یا هر دستوری که دلت میخواد

مهین جواهری

کاربر ویژه
قطع کردن از تاج طلایی وارد کن با قیچی طلایی کات بزن یا چاقو مانند کات بزن
اگر میخوای کاملا فرد دور بشه به تاراتریش نارنجی بده به خودش نه به تارش دقت کنیدچون نارنجی مخرب و اسیب زنندست

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
قطع کردن از تاج طلایی وارد کن با قیچی طلایی کات بزن یا چاقو مانند کات بزن
اگر میخوای کاملا فرد دور بشه به تاراتریش نارنجی بده به خودش نه به تارش دقت کنیدچون نارنجی مخرب و اسیب زنندست
اوکی فقط یک بار کاملا دور میشه؟ میتونم بین دونفر دیگه اینکارو بکنم؟

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
دورود
اگر فرد رو میخوای ارتباط قطع بشه یا همه چاکراهارو یکی یکی قطع کن و یا کلی تصور کن کات بزن
برای خصوصیت بد ،عادات بد،ماهیت های فکری میتونی به اونها فکر کنی انرژی بدی کات بزنی
ولی در خصوص زن و شوهر نباید کات بزنی منجر به جدایی میشه ولی برعکس این کات برای بهبو روابط به چاکراها مثلا قلب بنفش صورتی بده و دستور دوست داشتن بده و یا هر دستوری که دلت میخواد
فقط به قلب انرژی بنفش صورتی بدم؟چه کار دیگه ای برای بهبود روابط زنو شوهر بدم که عالی جواب میده؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
اوکی فقط یک بار کاملا دور میشه؟ میتونم بین دونفر دیگه اینکارو بکنم؟
بستگی به شدت ارتباطشون داره که چندین بار لازم هست
ولی کات اتری را دقت کنید به چه دلیل باید ارتباط را قطع کنید چون این کار کاراما دارد حتمن به این موضوع دقت کنید

مهین جواهری

کاربر ویژه
فقط به قلب انرژی بنفش صورتی بدم؟چه کار دیگه ای برای بهبود روابط زنو شوهر بدم که عالی جواب میده؟
همین که قلب بنفش صورتی بدی و دستور دوست داشتن همدیگه بدید کافیه
چون باید دقیق مشکلات زن شوهر را بدانید تا ان را حل کنید

مهین جواهری

کاربر ویژه
مثلا از همدیگه خشم دارند و یا ضربه روحی خوردند و یا هر دلیل که دارد باید ان دلیل را پیدا کرده و به ان فکر کرده به همه چاکراها بنفش داده شود

زهرافرشادمهر

کاربر ویژه
میدونید خانوم جواهری دوتا زنو شوهرن رابطشون خیلی خوب بود توی فامیل. عاشق هم بودند نمیدونیم چی شده که همش دعوا دارند یعنی در طول یک هفته ۳ روزش حتما قهرن خودشونم خیلی ناراحتن ولی خود به خود دعواشون میشه البته خیلیا به رابطشون حسادت میکردند من فکر میکنم چشمو نظر کردند روابط اینطوری رو چیکار باید کرد؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا