محمدرضا دهینی
کاربر ویژه
دوستان من امشب میخوام سه شبانه روز برم تو تاریکی مطلق، واسم دعا کنید، حتما تجربه مو در اختیارتون میزارم...
موفق باشید اقای دهینیدوستان من امشب میخوام سه شبانه روز برم تو تاریکی مطلق، واسم دعا کنید، حتما تجربه مو در اختیارتون میزارم...
سلام..چجوری تاریکی مطلقو فراهم کردی هم بگو براموندوستان من امشب میخوام سه شبانه روز برم تو تاریکی مطلق، واسم دعا کنید، حتما تجربه مو در اختیارتون میزارم...
دوستان من امشب میخوام سه شبانه روز برم تو تاریکی مطلق، واسم دعا کنید، حتما تجربه مو در اختیارتون میزارم...
بعد برگشت میپرسیم چون استاد گفتن اقلا دونفری برید تنها نباشید تایکی نیازهاتون رو برطرف کنهسلام..چجوری تاریکی مطلقو فراهم کردی هم بگو برامون![]()
جسارتا، برای صبحانه ناهار شام، سرویس بهداشتی چیکار میکنید ؟دوستان من امشب میخوام سه شبانه روز برم تو تاریکی مطلق، واسم دعا کنید، حتما تجربه مو در اختیارتون میزارم...
وقتی در فضای کاملا پوشیده هستید که نور نتونه عبور کنه، برای اکسیژن و تهویه مطبوع فضا چیکار میکنید؟دوستان من امشب میخوام سه شبانه روز برم تو تاریکی مطلق، واسم دعا کنید، حتما تجربه مو در اختیارتون میزارم...
توالت فرنگی تو حموم بود، روزی دو وعده غذا تن ماهی ، به مقدار خیلی کم...جسارتا، برای صبحانه ناهار شام، سرویس بهداشتی چیکار میکنید ؟
چون حموم داخل یه راهرو بود که اونم تاریک بود بالاخره اکسیژن از لای در میاد، تهویه مطبوع که عزیزم، اگه عشق یه کاری رو داشته باشی، تمام سختیاشو به جون میخری...وقتی در فضای کاملا پوشیده هستید که نور نتونه عبور کنه، برای اکسیژن و تهویه مطبوع فضا چیکار میکنید؟
اوکیه خیلی خوبه عشقش رو داشتن تبریک برای موفق شدن شما در این تمرین ولی قوانین فیزیک و شیمی با کسی شوخی نداره که ، بنظرم باید تهویه مطبوع باشه مخصوصا جای خیلی کوچیک، چون احتمالا باعث خفگی خفیف میشه یا حداقلش هوشیاری مغز کم میشه و ریه ها احتمالا اسیب میبینن و خون اسیدی میشه وقتی اکسیژن کمتر و کربن دی اکسید بیشتر تنفس کنیم.چون حموم داخل یه راهرو بود که اونم تاریک بود بالاخره اکسیژن از لای در میاد، تهویه مطبوع که عزیزم، اگه عشق یه کاری رو داشته باشی، تمام سختیاشو به جون میخری...
تو این تکنیک مهم تو تاریکی بودنه سر هست یا کل بدن؟
مثلا اگه بشه کلاهی طراحی کنیم که سر و چشم رو بپوشونه، بینی و دهان بیرون باشه ولی به صورت چسبیده که نور عبور نکنه، کافی نیست؟
ما با پوست بدنمون هم نو رو میبینیمو حس میکنیم. فقط که چشمها نمیبیننتو این تکنیک مهم تو تاریکی بودنه سر هست یا کل بدن؟
مثلا اگه بشه کلاهی طراحی کنیم که سر و چشم رو بپوشونه، بینی و دهان بیرون باشه ولی به صورت چسبیده که نور عبور نکنه، کافی نیست؟
تازه ممکنه بخاطر همینا که شما گفتین یه حالاتو توهماتی بوجود بیاد که ادم فک کنه کاره چشم سومهاوکیه خیلی خوبه عشقش رو داشتن تبریک برای موفق شدن شما در این تمرین ولی قوانین فیزیک و شیمی با کسی شوخی نداره که ، بنظرم باید تهویه مطبوع باشه مخصوصا جای خیلی کوچیک، چون احتمالا باعث خفگی خفیف میشه یا حداقلش هوشیاری مغز کم میشه و ریه ها احتمالا اسیب میبینن و خون اسیدی میشه وقتی اکسیژن کمتر و کربن دی اکسید بیشتر تنفس کنیم.
یک محیط بسته رو درنظر بگیرید که تهویه مطبوع مناسب نداره و ورودی اکسیژن از بیرون به داخل ،خیلی ناچیزه در صورتی که مصرف اکسیژن شما در هر تنفس خیلی بیشتر از ورودی اکسیژن به محیط هست و شما مرتبا دارید کربن دی اکسید وارد محیط بسته میکنید و همون رو تنفس میکنید.
خب هدف پیشرفت خودشناسی در کنار سلامتیه، نه اسیب های جبران ناپذیر که بعدا دیگه نتونیم دوباره تمرین ها رو انجام بدیم ، جون و سلامتی رو نگه دارید هنوز خیلی راه داریم همین اوایل راه کامل ریسکش نکنیم!
استاد در این تمرین ، با فرض اینکه همه شرایط محیا هست ، تنها باشیم بهتر هست یا دو تا چند نفر؟بله دوستان گلم نور فقط از چشمان به بدن ما وارد نمیشود و پوست بدن ما هم نور را احساس میکند و پیامها را به غده پینهآل میدهد
در برخی از جاها از چشم بند استفاده میکنم ولی خیلی موفق نیست
کلاه که بخواهید سرتان بگذارید هم باز همان مشکل اکسیژن مطرح میشود و باید لابلای آن باز باشد که هوا جابجا شود
در مراکزی که برای این منظور آماده میشوند به این صورت هست که تهویه هوا به صورت کامل از طریق فن یا وسایل دیگر انجام میشود که فرد دچار کمبود اکسیژن نشود
و خوب وسایل بهداشتی و سلامتی مثل دریافت غذای مناسب و اکسیژن مناسب و احیاناً جای مناسبی برای خوابیدن همه باید در نظر گرفته شود