تبادل نظر کودک درون دختر . همه جواب دهند| جلسه چهارم

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت

تبادل نظر​

از نظر شما، تفاوت بین «کودک درون دختر زخمی» و «کودک درون دختر زنده» چیست؟
نشانه‌های هر کدام را چگونه می‌شود در رفتار، احساس و روابط تشخیص داد؟

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.کودک درون دختر زخمی احساس بی ارزشی و ناکافی بودن دارد،ترس از طرد شدن،شرم از بدن،چهره و احساسات زنانگی،ترس از دیده شدن،حسادت،تایید طلبی.دچار وابستگی عاطفی میشه،قدرت بیان نیاز و احساسات رو نداره،در برابر بی توجهی واکنشگر میشه،درگیر روابط سرد و نادیده گیرنده میشه،نمیتونه محبت رو بپذیره و دریافت کنه،صمیمی نمیشه،درک درستی از دوست داشتن ندارد و...
زخمهای کودک درون باعث فعال شدن این کودک در زندگی امروز میشود و احساسات ،رفتارها و روابط ناسالم را به دنبال دارد از قبیل:میل به قهر و قهر کردن سریع،ترس از طرد شدن،نیاز به تماس و اطمینان گرفتن از طرف مقابل،خشم همراه با غم،احساس بی ارزشی،مقایسه خود با دیگران،بغض ناگهانی،احساس تحقیر شدن،عدم تعهد در روابط،خیانت و...
تا زمانی که این کودک شفا پیدا نکنه کل زندگی مرا تحت تاثیر قرار می‌دهد
وقتی شفا پیدا کند حس دوس داشتنی بودن پیدا میکنم،خلاق میشوم،از موسیقی و هنر لذت میبرم،لطیف میشوم،بدون ترس از قضاوت دیگران می رقصم شادی میکنم میخندم،دچار وابستگی و سردی در روابط نمیشوم.راحت تر محبت دریافت میکنم و ترس از صمیمیت ندارم،به حس درونی ام اعتماد بیشتری میکنم.احساس امنیت بیشتری میکنم

Dr.Aram

تیم مدیریت
اینجا کودک درون دختر شاد یا سالم هست
در واقع کودکی در روی دختر شاد هم فعال هست و هم سالم هست و هم طبیعی.

فرشیده شاپری

کاربر ویژه

تبادل نظر​

با سلام و احترام کودک درون زخمی از بروز احساسات ب شدت خودداری میکنه مثل خنده گریه ذوق و غم. کلا بروز احساس رو بچگانه میدونه و یک حصار بسیار بلند دور خودش کشیده ک مانع ارتباط گرفتن موثر با دیگران هست اما کودک زنده و سالم تمام احساساتش رو به جا و ب موقع بروز میده و خود کم بینی نداره دنبال تایید دیگران نیست زیبا بین هست و از محبت کردن نمیترسد

نسیم شریفی

کاربر ویژه

تبادل نظر​

كودك درون دختر سالم، حس با ارزشي و زيبايي و قوي بودن داره، توي صلح و آشتي با خودش و همگانه.
اما كودك درون دختر زخمي، احساس ترس و بي ارزشي و كم بودن داره، توي جنگ و گريزه.

دنیا مخبری

کاربر ویژه

تبادل نظر​

دختر زخمی مثل من بدون عزت نفس و اعتماد به نفس و ترسو و نگران و مدام خودشو زیر سوال میبره سر هر حرکت و رفتاروبه همه باج میده که اونو به دروغ تایید کنند از حس تنهایی پناه میبره به آدم نا اهل یعنی شده بره فلافل سوخته بخوره خودش رو سیر میکنه ولی کودک درون دختر زنده اجازه نمیده کسی بهش بی احترامی کنه اعتماد داره به خودش خودش ارزشمند میبینه و نیاز نداره دیگران اونو تایید کنن و با جسارت از خودش حمایت میکنه اگه دنیا دنیا پشتش نباشن ولی بازم ترسو نیست البته این قسمت جسارت برمیگرده کودک درون پسر زنده و سالم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا