تجربه استفاده از تکنیک کانال طلایی جهت فروش

میثم سُروربخش

کاربر ویژه
درود و مهر 🌿

یک منزل داشتم که حدود یکسال جهت فروش به بنگاه املاک سپرده بودم.
با توجه به شرایط بازار هم مشتری کم بود و هم اینکه مشتریانی که جهت بازدید می اومدن قیمت مد نظرشون ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون زیر قیمت مد نظرم بود.

حدود یکماه پیش از تکنیک کانال طلایی استفاده کردم و اگر اشتباه نکنم اولین مشتری منزل رو پسندید و با قیمت خوب خریداری کرد. به طوری که مشتری می‌گفت ما اصلا هنگام بازدید متوجه نقایص خونه و امکاناتش نبودیم و خونه از هر نظر برامون رویایی بود.

تجربه جهت دوستانی که کسب و کار فیزیکی یا موردی مثل مورد بنده دارن 🤞🏻🌝

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام اقای سرورپخش،دقیقا منم همین مورد رو دارم،وجالبه الان ۴۰۰زیرقیمت میخوان تازه نازمیکنن،براهمین اگه امکانش هست میشه بگین دستوری که براخرید دادین چطوری بود وایا بدون کریستال کارکردین ،اگه جزییات روبفرماییدممنون میشم بتونم انجام بدم🙏🙏

مریم کریمائی

کاربر ویژه
درود و مهر 🌿

یک منزل داشتم که حدود یکسال جهت فروش به بنگاه املاک سپرده بودم.
با توجه به شرایط بازار هم مشتری کم بود و هم اینکه مشتریانی که جهت بازدید می اومدن قیمت مد نظرشون ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون زیر قیمت مد نظرم بود.

حدود یکماه پیش از تکنیک کانال طلایی استفاده کردم و اگر اشتباه نکنم اولین مشتری منزل رو پسندید و با قیمت خوب خریداری کرد. به طوری که مشتری می‌گفت ما اصلا هنگام بازدید متوجه نقایص خونه و امکاناتش نبودیم و خونه از هر نظر برامون رویایی بود.

تجربه جهت دوستانی که کسب و کار فیزیکی یا موردی مثل مورد بنده دارن 🤞🏻🌝
سلام. منظورتون توپ انرژی طلاییه؟

میثم سُروربخش

کاربر ویژه
سلام اقای سرورپخش،دقیقا منم همین مورد رو دارم،وجالبه الان ۴۰۰زیرقیمت میخوان تازه نازمیکنن،براهمین اگه امکانش هست میشه بگین دستوری که براخرید دادین چطوری بود وایا بدون کریستال کارکردین ،اگه جزییات روبفرماییدممنون میشم بتونم انجام بدم🙏🙏
درود
من از تکنیک کانال طلایی استفاده کردم. کانال طلایی از درب آپارتمان تا داخل واحد ایجاد کردم و دستور دادم اگه مشتری وارد شد منزل رو‌ می پسنده و خریداری می‌کنه.

سپاسگزارم از استادم 🌹

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا