مهین جواهری
کاربر ویژه
دورودخانم جواهری سوال داشتم
جانم عزیزم بفرمایید
دورودخانم جواهری سوال داشتم
شما تجربیاتت را بغییر از انجمن و به اهل ان چیزی نگوید هرکسی در یک حدی اگاهیی دارد ولی وقتی تو رشد کنی و سطحت بره بالاتر ،هیچ انرژی که دیگران برتو ساطع میکنند اثر نمی گذاردفقط رشد کن هاله انرژیت بزرگ قوی میشود اینجا تجربت را گفتی ولی روشی که کار کردی راهم گفتی تاج و اجنات رو انرژی دهی کردی و ممنونم از شما بخاطر اشتراک گذاری این تجربه که بقیه دوستان هم میتوانند روی خود و دیگران استفاده کنند استاد گفته هر تجربه ای که انجام دادید به اشتراک بگذارید اگر این تجربه را بدون درمان هلینگ انجام میدادی بحثش جداست ولی وقتی خودت را با هلینگ درمان و اندازه چاکرات را بیشتر کردی پس باید به اشتراک بزاری تا دیگران هم استفاده کنندواقعا کسی هست که تحلیل متفاوتی داشته باشه ؟و برعکس اون چیزی که من تجربه کردم به ذهنش بیاد ؟
این احساس تو روح و خون من به هبچ عنوان لوث نمیشه الان که دارم این متن و مینویسم برام تداعی شده![]()
سلامت تندرست باشی عزیزسلام سوالی دارم از استاد میپرسم تخصصیه سپاس از لطفتون خانم جواهری عزیز
سلام و درود استاد عزیزمبعد از مدتی که تمرین را انجام دادهاید باید یادتان باشد که دیگر نور را تجسم نکنید و بگذارید هر اتفاقی که میخواهد بیفتد فقط شما شاهد آن باشید
درست است که ما با تمرین کردن میخواهیم چشم سوم را باز کنیم ولی چیزی که باعث فعال شدن چشم سوم میشود هیچ کاری نکردن و ناظر بودن است
شما تو کانال گفتینبعد از مدتی که تمرین را انجام دادهاید باید یادتان باشد که دیگر نور را تجسم نکنید و بگذارید هر اتفاقی که میخواهد بیفتد فقط شما شاهد آن باشید
درست است که ما با تمرین کردن میخواهیم چشم سوم را باز کنیم ولی چیزی که باعث فعال شدن چشم سوم میشود هیچ کاری نکردن و ناظر بودن است
اگه حین تمرین تصویری ببینیم می تونه از تأثیرات تمرین باشه یا توهم ذهن مونه؟ چون من امشب که انجام دادم آخرش که پذیرش رو سه بار تکرار می کنیم، سه بار پشت سر هم یه چشم تکی که باز بود دیدمبعد از مدتی که تمرین را انجام دادهاید باید یادتان باشد که دیگر نور را تجسم نکنید و بگذارید هر اتفاقی که میخواهد بیفتد فقط شما شاهد آن باشید
بهتر هست که در مورد تجربیاتمان خیلی قضاوت نکنیم و فقط از آنها لذت ببریمواقعا کسی هست که تحلیل متفاوتی داشته باشه ؟و برعکس اون چیزی که من تجربه کردم به ذهنش بیاد ؟
این احساس تو روح و خون من به هبچ عنوان لوث نمیشه الان که دارم این متن و مینویسم برام تداعی شده![]()
کاملا درسته اقای دکتردوستان عزیز سعی کنید تجربیاتتان را بنویسید و تجربیات دیگران را بخوانید و هیچ نظری در مورد تجربیات دیگران ندهید.
سلام و درود استاد عزیزم
استاد در تمرین چند حالت برای من به وجود میاد ایا وقتی نور وارد میکنیم از اجنا روی کل چاکراها باید تاثیر بزاره یا نه فقط خود آجنا چون من یا بار که انجام میدم نور فقط روی اجنا تمرکز میکنه و خارج میکنم دفعات بعد نور و که وارد میکنم به پایین و چاکراهای پایین هم میاد تا قلب برام سواله خیلی هم مهمه کمکم کنید اگر اشتباههه اصلاح کنم در تمرینات دیشب نور و که وارد کردم تا چاکرای قلب و قلب وارد شد و خارج شد الان چاکرای قلب ۳۵ سانت درست به موازات نوری که روی قلبم دیدم
و صبح که از خواب بیدار شدم خیلی برام جالب بود نور شدید و طلایی روشن و روی قلبم و سینه دیدم و احساس کردم و هنوز هم هست سپاس از راهنماییتون![]()
چشمدوستان عزیز سعی کنید تجربیاتتان را بنویسید و تجربیات دیگران را بخوانید و هیچ نظری در مورد تجربیات دیگران ندهید.
هربار از جوابای کامل استاد آدم حیرت میکنهبهتر هست که در مورد تجربیاتمان خیلی قضاوت نکنیم و فقط از آنها لذت ببریم
هر فرد جهان را به طریق خود میبیند و از دیدگاه خودش میتواند جهان را احساس کند.
مطمئناً کسانی که روبروی شما هستند عدد ۹ شما را عدد ۶ میخوانند و فکر میکنند آن حقیقت دارد.
نظر من هر تجربهای تکنیکی دارد و هر کسی تکنیک آن را انجام دهد آن را تجربه خواهد کرد اگر دیگران هم میخواهند چنین تجربهای داشته باشند فقط کافی هست که تمرینات را درست انجام دهند.
زیادی به هدیه الهی ندارد.
بلکه هر کسی تمرینی را انجام دهد نتیجه میگیرد.
زمانی که به خدا نسبتش میدهیم از کنترل ما خارج میشود
در صورتی که این تجربیات کاملاً با تمرینات ما و اراده ما و خواست ما همراه است.
البته انجام درست تمرینات به این طریق است که دنبال اتفاق افتادن این تجربیات نباشید
بستگی به اراده شما و تصور شما داره که فقط بر روی همون چاکرا تاثیر بذاره یا بر روی بقیه چاکراها هم تاثیر بذارهسلام و درود استاد عزیزم
استاد در تمرین چند حالت برای من به وجود میاد ایا وقتی نور وارد میکنیم از اجنا روی کل چاکراها باید تاثیر بزاره یا نه فقط خود آجنا چون من یا بار که انجام میدم نور فقط روی اجنا تمرکز میکنه و خارج میکنم دفعات بعد نور و که وارد میکنم به پایین و چاکراهای پایین هم میاد تا قلب برام سواله خیلی هم مهمه کمکم کنید اگر اشتباههه اصلاح کنم در تمرینات دیشب نور و که وارد کردم تا چاکرای قلب و قلب وارد شد و خارج شد الان چاکرای قلب ۳۵ سانت درست به موازات نوری که روی قلبم دیدم
و صبح که از خواب بیدار شدم خیلی برام جالب بود نور شدید و طلایی روشن و روی قلبم و سینه دیدم و احساس کردم و هنوز هم هست سپاس از راهنماییتون![]()
دوستان عزیز سعی کنید تجربیاتتان را بنویسید و تجربیات دیگران را بخوانید و هیچ نظری در مورد تجربیات دیگران ندهید.
بستگی به اراده شما و تصور شما داره که فقط بر روی همون چاکرا تاثیر بذاره یا بر روی بقیه چاکراها هم تاثیر بذاره
چاکراها جزیرههای جدا از هم نیستند بلکه هر کدام بر روی دیگری تاثیر میگذارند
مثلاً بر روی چاکرای آجناکه کار میکنید بقیه چاکراها هم تحریک میشوند و بزرگ میشوند.
تجربیاتی که معمولاً افراد دارند برخی از آنها گذرا هستند و بعضی از آنها ماندگارند
آنهایی که گذرا هستند قابل تفسیر نیستند و آنهایی که دائم هستند و ماندگارترند را تفسیر میکنند
ممنون استاد عزیزم از لطف و توجهتونبستگی به اراده شما و تصور شما داره که فقط بر روی همون چاکرا تاثیر بذاره یا بر روی بقیه چاکراها هم تاثیر بذاره
چاکراها جزیرههای جدا از هم نیستند بلکه هر کدام بر روی دیگری تاثیر میگذارند
مثلاً بر روی چاکرای آجناکه کار میکنید بقیه چاکراها هم تحریک میشوند و بزرگ میشوند.
تجربیاتی که معمولاً افراد دارند برخی از آنها گذرا هستند و بعضی از آنها ماندگارند
آنهایی که گذرا هستند قابل تفسیر نیستند و آنهایی که دائم هستند و ماندگارترند را تفسیر میکنند