تجربه تمرین چشمها

وحید ساعتی نیا

کاربر انجمن
درود به همه دوستان
زمانی که برای سومین روز تمرین حرکت چشمها رو انجام میدادم یکدفعه دیدم موقع حرکت چشمهام یه چیزهایی میبینم ، همینطور که داشتم ادامه میدادم به خودم کفتم بابا اینها موهای جلوی سرم هست که احتمالا اومده تو پیشونیم و من میبینمشون. ناخوداگاه دست کشیدم تو پیشونیم و دیدم هیچی نیست.
موقع حرکت چشم ها یه رشته های خیلی نازک و تیره و لطیف ( اصلا مژه ها و یا اَبروم نیست)عین تار عنکبوت میبینم تو هوا

م

مژده راحمی

کاربر جدید
سلام استاد عزیز
من در طول روز حداقل یکی از تمرین هایی که شما دادید رو انجام میدم ولی نور بنفش رو نتونستم ببینم تست چشم سوم شمارو پر کردم ۹۰ از ۱۰۰ بود دیشب ...
در ضمن در تمام طول عمرم نتونستم نماز رو با تمرکز بخونم
امروز نماز ظهر و عصر رو در فضایی با نور ملایم با چشمانی بسته حوندم و در تمام مدت تمرکزم بر روی چشم سوم ( جایگاهش بر روی پیشانی بین دو ابرو کمی بالاتر ) بود
بعد از نماز سرم رو روی مهر گذاشتم و دعا های روز مره و شکرگزاری رو در اون حالت خوندم
و بعد که نشستم با همون چشمان بسته جریانی از نور بنفش پر رنگ که توسط نور طلایی گاهی احاطه شده بود و شکل نامنظمی داشت رو میدیدم که این شاید چند دقیقه طول کشید
و احساس داغی و گرم شدن در قسمت چشم سوم روی پیشانی حس میکردم
میشه گفت که مربوط به چشم سوم بوده؟
در ضمن امشب هم باز تست رو انجام دادم همون ۹۰ از ۱۰۰بود🥺 یعنی چیزی که امروز دیدم تاثیری بر روی چشم سوم من نداره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله این تجربیات چشم سوم هست.
در مورد تست باید خدمت شما بگویم که مثل این است که به یک درختی الان مقدار زیادی آب بدهید و بلافاصله متر را بگذارید ببینید که چقدر بزرگ شده است
چشم سوم در حال رشد کردن هست و به این صورت نیست که همین الان انجام دهید و بلافاصله تجربیات خاص خودش و باز شدنش را با تست بتوانید انجام دهید.
بهتر هست بدون چشم داشت تمرین را انجام دهید.
همونطور که در انجام دادن کارها برای دیگران باید چشم داشتی نداشته باشیم در مدیتیشن و تکنیک‌های چشم سوم هم نباید انتظار و چشم داشت داشته باشیم ون آن زمان دیگر مدیتیشن نیستند و خواسته و انتظار می‌شوند
و شما مدتی به خواسته‌هایتان فکر می‌کنید.
پس هر چقدر کمتر نگران نتیجه باشید بهتر نتیجه می‌گیرید

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
در مورد تست باید خدمت شما بگویم که مثل این است که به یک درختی الان مقدار زیادی آب بدهید و بلافاصله متر را بگذارید ببینید که چقدر بزرگ شده است
چشم سوم در حال رشد کردن هست و به این صورت نیست که همین الان انجام دهید و بلافاصله تجربیات خاص خودش و باز شدنش را با تست بتوانید انجام دهید.
همونطور که در انجام دادن کارها برای دیگران باید چشم داشتی نداشته باشیم در مدیتیشن و تکنیک‌های چشم سوم هم نباید انتظار و چشم داشت داشته باشیم ون آن زمان دیگر مدیتیشن نیستند و خواسته و انتظار می‌شوند
زنده باد 👏🏼👏🏼👏🏼👍🏻

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام .دقیقامثل من بانیسان مدل پایینم میرم شهرک صنعتی همونجاتوی نیسان دوسه تاازتمرینهاومدیتیشنهاروانجام میدم ودیگه بهش فکرنمیکنم ودنبال بارزدن ماشین میرم بالاخره به مرور تجربیات خودشو بروزمیده ونمیخوام یهویی شوکه بشم و بهم بریزم .بایدبزاری خودش اروم آروم قطره چکانی تجربیات روشن بشه که لذت بهتری داره .بامیدخداو درکناردکترآرام عزیزم باامنیت کامل راه پیشرفت روحم وخودشناسی رو طی میکنم . هرهدیه ای که خداوند عطاکرد راضیم به رضای خودش.🙏🙏🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام .دقیقامثل من بانیسان مدل پایینم میرم شهرک صنعتی همونجاتوی نیسان دوسه تاازتمرینهاومدیتیشنهاروانجام میدم ودیگه بهش فکرنمیکنم ودنبال بارزدن ماشین میرم بالاخره به مرور تجربیات خودشو بروزمیده ونمیخوام یهویی شوکه بشم و بهم بریزم .بایدبزاری خودش اروم آروم قطره چکانی تجربیات روشن بشه که لذت بهتری داره .بامیدخداو درکناردکترآرام عزیزم باامنیت کامل راه پیشرفت روحم وخودشناسی رو طی میکنم . هرهدیه ای که خداوند عطاکرد راضیم به رضای خودش.🙏🙏🙏🙏🙏
آرزوی موفقیت و سلامتی برای آقای شیرزادی عزیز داریم
که در کنار تلاش و کار از کار کردن بر روی خود کم نمی‌گذارد و همیشه به این توجه می‌کند که بهترین سرمایه‌گذاری کار کردن بر روی خودمان است

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
آرزوی موفقیت و سلامتی برای آقای شیرزادی عزیز داریم
که در کنار تلاش و کار از کار کردن بر روی خود کم نمی‌گذارد و همیشه به این توجه می‌کند که بهترین سرمایه‌گذاری کار کردن بر روی خودمان است
استادگرامیم، سپاس از محبت گرم وبرادرانه شما. ❤️❤️🫶🫶🫶🫶🫶

مهین جواهری

کاربر ویژه
ازاین دوستانی که برای اگاهی رو رشد شخصی خود تلاش میکنند خیلی خرسندم اقای شیرزادی عزیز تندرست سلامت و در مسیر رسیدن به عشق الهی و خوداگاهی ثابت قدم باشید مانا باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا