تجربه تکنیک آدمک مغزی

سلام استاد .وقت بخیر.تکنیک آدمک‌مغزی رو روزی دوبار انجام میدم.احساس سبکی شدید دارم و‌ جریان انرژی رو بسرعت زمان شروع تمرین حس میکنم و یک زمانی از تمرین بدنم رو حس نمیکنم‌ و بدنم به عمق میره ولی محیط اطرافم رو نمیبینم و به سرعت وارد مکان های خاصی میشم و زود وارد یک جای دیگه میشم منظورم این هست پرش دارم و اصلا دلم نمیخواد تمرین تموم بشه لذت بسیاری میبرم و یک موضوع دیگه من از چهارشنبه یه کوچولو گرفتگی عضله داشتم و کوفتگی مختصر سوالم این هست ممکن مربوط به تکنیک باشه؟ممنون از پاسخگوییتون🌱

Dr.Aram

تیم مدیریت
گرفتگی‌های دردها یا اسپاسم‌هایی که در بدن ایجاد می‌شود نشان دهنده این است که مشکلاتی در بدن هست و دارند شناسایی می‌شوند تا برطرف شوند
خیلی خوب انجام دادید ادامه بدهید مطمئناً این‌ها هم برطرف می‌گردند

سلام استاد.بله کاملا درست هست من امروز دیگه اسپاسمی ندارم .فشار عصبی زیادی حدودا ۱۰ روز پیش تجربه کردم و الانم یه کوچولو هست ولی خیلی بهترم و این گرفتگی ها شاید به دلیل این باشه که خداروشکر با تکنیک ادمک مغزی بهتر هستم با توجه به تسکین درد و گرفتگی ها و این هفته همش دلم میخواست استراحت بکنم ، کاری نکنم و بی انرژی بودم که البته استراحت کردم

مریم کیوانیان

کاربر ویژه
سلام استاد درمورد تحربه آدمک مغزی قبل از هرجیز باید بگویم من مدتی هست که استرس وفشار روانی بسیار زیادی را بخاطر مشکلاتی که برام پیش آمده دارم تحمل میکنم واین فشارها برای من تبدیل به حمله های عصبی وگریه های ناکهانی شدید وبغض و آه شدیدی که نه از کلو بلکه احساس میکنم از درون دل وشکمم ایجاد شده واین فشار به سمت بالا ونهایت منحر به گریه های شدید میشه
قبلا تکنیک آدمک مغزی را تحت عنوان خواب مغناطیسی انجام میدادم که بعد از انجام آن وقتی بخواب میرفتم در خواب به شدت کریه میکردم واز صدای گریه خودم بیدار میشدم واتفاقهای بد زندگیم را درخواب میدیدم باشما آشنا شدم وتکنیک آدمک مغزی را سعی میکنم روزی دوبار انجام بدهم که این کمک کرده خوابم بهتر بشه وقتی شب انجام میدم دیگه حالت گذشته بهم دست نمیده خواب بهتری دارم ولی موقع انجام خیلی ذهنم سراغ مسایل ومشکلاتم میره به نوعی تمرکزم کم هست ودرضمن اینکه در طول روز به شدت ذهنم درگیر مشکلاتم هست البته مشکلاتم در جریانه وجاری هست البته بخاطر تنفسهای آدمک مغزی کمی از آن بغضم که منجربه گریه وگاهی شیون میشد کمتر شده چون موقع تنفس عمیق گاهی حس میکنم اون آه وغمی که دردلم انباشته شده باتنفس کمی ازدرون دلم خارج میشه واقعا این راحس میکنم ودلم میخواد اصلا به مشکلاتم فکرنکنم چون واقعا داره من را نابود میکنه نمیدونم شاید باورتون نشه حتی برادرم هم که به رحمت خدارفته بخوابم اومد ودر این زمینه بهم هشدار داد که خیلی ناراحت نباشم
واینکه چاکراه ریشه من به شدت بسته هست چون نه تنها نمیتونم پولی بدست بیاورم بلکه همش دارم پول ازدست میدم وگاهی فکر میکنم این ضرررابه اطرافیانی که باهاشون زندگی میکنم هم دارم وارد میکنم
آیا این تکنیک در باز شدن چاکراه ریشه نقشی داره؟
چکارکنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
همه چاکراهای ما باز هستند و ما هیچ چاکرای بسته‌ای نداریم
ممکنه بعضی از چاکراها کوچک باشند یا بزرگتر یا اندازه متفاوتی داشته باشند
ولی اینکه می‌گویند چاکرای ریشه شما بسته است به خاطر همین پول در نمی‌آورید در واقع یک مسئله انحرافی هست.
افراد به خاطر تلاش نکردن برنامه‌ریزی درست نداشتم و در جهت اهدافشان کار نکردند پول در نمی‌آورد فقط همین.
چاکرای ریشه از نظر روانی می‌تواند بر روی تمایل ما به پول داشتن کار بکند نه پول درآوردن ما.
این تکنیک به شما کمک می‌کند تا مشکلات روانی و جسمی که در بدن دارید برطرف شود تکنیک‌های بعدی
کمک می‌کند تا سریعتر به اهدافی که در دوره داریم برسیم پس فعلاً بشورید و بسابید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا