مرضیه جعفری
کاربر ویژه
سلام استاد بزرگ..
استاد من جدیدن یه حالتای عجیبی برام پیش میاد!!
مثلا نشستم تو خونه کار میکنم یدفه کاااملا حس میکنم یجای دیگم.یه شهر دیگه..حتی میتونم توصیفش کنم..بگم کدوم شهرم چه وقته روزه بیرون داره چی میشه!!!!
یا مثلا بیرون باد که میاد من انگار بادو گوش میدم یا میچشم یا بو میکنم و میگم این از فلان شهر میاد!!
یا مثلا حالم بده یهو چنان تغییر حالت بهم دست میده و یکی بودن عجیبی با آدما با زمین بهم دست میده و عاااشق همهم انگار..انگار حس میکنم فقط باید گفت اهل زمینم..نه شهرو کشور خاصی!!!
نمیدونم عجیبه برام..من یه مدته تمرین دیگه انجام ندادم..تو مدت جنگ فقط یبار تمرین ایگو رو انجام دادم که انگار تاثیراتش روم یبار ولی چندین برابر بود.
انگار با یه تمرین بعده مدتها هم وصل میشم به همون تمرینات مداوم چندسال قبلم..
تنها کار مستمر فعلیم،ورزش کار و خانهداریه و البته همچنان عشق به شما

این حالتای جدید یکم برام جالبو عجیب بود خواستم با شما و دوستام در میون بزارم

سپاس از استاد بزرگ
استاد من جدیدن یه حالتای عجیبی برام پیش میاد!!
مثلا نشستم تو خونه کار میکنم یدفه کاااملا حس میکنم یجای دیگم.یه شهر دیگه..حتی میتونم توصیفش کنم..بگم کدوم شهرم چه وقته روزه بیرون داره چی میشه!!!!
یا مثلا بیرون باد که میاد من انگار بادو گوش میدم یا میچشم یا بو میکنم و میگم این از فلان شهر میاد!!
یا مثلا حالم بده یهو چنان تغییر حالت بهم دست میده و یکی بودن عجیبی با آدما با زمین بهم دست میده و عاااشق همهم انگار..انگار حس میکنم فقط باید گفت اهل زمینم..نه شهرو کشور خاصی!!!
نمیدونم عجیبه برام..من یه مدته تمرین دیگه انجام ندادم..تو مدت جنگ فقط یبار تمرین ایگو رو انجام دادم که انگار تاثیراتش روم یبار ولی چندین برابر بود.
انگار با یه تمرین بعده مدتها هم وصل میشم به همون تمرینات مداوم چندسال قبلم..
تنها کار مستمر فعلیم،ورزش کار و خانهداریه و البته همچنان عشق به شما
این حالتای جدید یکم برام جالبو عجیب بود خواستم با شما و دوستام در میون بزارم
سپاس از استاد بزرگ