تجربه درمان پارکینسون

حمید حمزه زاده

کاربر ویژه
درود بر بزرگواران عزیز. استاد عزیز آقای مشکل پارکینسون دارن و من دارم چند جلسه روش کار میکنم. دقیقا طبق پروتکل انجمن.پایان هر جلسه بیمار کامل رضایت داره از شرایط. و طبق فرمایش استاد من کاملا عادی و ریلاکس کار میکنم. ولی انرژی خودم خیلی افت میکنه. که راهنمایی می خواستم. و دیگه اینکه آیا درمان بیمار دوقطبی هم همین قدر سطح انرژی رو پایین میاره؟
سپاسگزارم

Dr.Aram

تیم مدیریت
بعضی از بیماریها هستند که بیماری آنها یک زمان طولانی وجود داشته و به همین دلیل چاکراهای آنها خیلی خالی است. کار کردن با این بیماران باعث می شود که انرژی خیلی زیادی از درمانگر ببرد
ولی در درمانگران حرفه‌ای علاوه بر اینکه سطح انرژی آنها بالاتر می رود یاد می گیرند که انرژی از خودشان هدر ندهند.
هست این مشکل با تجربه شما بهتر خواهد شد اما بهتر از هم در بیماری پارکینسون سطح انرژی فیزیکی به شدت کاهش پیدا میکند و هم در بیماری دوقطبی که سطح انرژی روانی به شدت کاهش پیدا میکند و هر دوی آنها مزمن هستند از تنفس پرانیکی مداوم استفاده کنید حتی قبل از آن می‌توانید از جنسینگ یا چای زنجبیل استفاده کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا