تجربه درمان

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
مورد : سوزش معده

پاکسازی عمومی
پاکسازی موضعی چاکرای خورشیدی با سبز و نارنجی
پاکسازی معده با سبز و نارنجی
تثبیت

سوزش بعد از ۵ دقیقه قطع شد
سلام خانم اسکندری نسب
با اجازه ی استاد، چاکرای خورشیدی رو باید با سبز و بنفش پاکسازی کنید چون جزوه چاکرای حساس محسوب میشه
موفق باشید 😊

سلام خانم اسکندری نسب
با اجازه ی استاد، چاکرای خورشیدی رو باید با سبز و بنفش پاکسازی کنید چون جزوه چاکرای حساس محسوب میشه
موفق باشید 😊
در برخی موارد بستگی به شدت و درگیری بیماری دارد که سبز و بنفش جوابگو نیست و باید با سبز و نارنجی پاکسازی انجام شود

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله کاملاً درست است چاکرای شبکه خورشیدی جز حساس‌ها هست به همین دلیل آن را با سبز و بنفش پاکسازی می‌کنیم
ولی در برخی از مواقع به دلیل اینکه چاکرا خیلی آلوده و کثیف شده است که در کتاب هم ذکر شده آن را با سبز و نارنجی پاکسازی می‌کنیم

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
بله کاملاً درست است چاکرای شبکه خورشیدی جز حساس‌ها هست به همین دلیل آن را با سبز و بنفش پاکسازی می‌کنیم
ولی در برخی از مواقع به دلیل اینکه چاکرا خیلی آلوده و کثیف شده است که در کتاب هم ذکر شده آن را با سبز و نارنجی پاکسازی می‌کنیم
استاد عزیز خود معده حساسه یا غیر حساس؟

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
استاد چرا عکس هایی که تو پیام ها ضمیمه می کنم نشون داده نمیشه؟

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
آخه چاکرا خورشیدی حساسه پس معده هم میشه حساس
اندام ها (شامل معده و قلب و کبد و شش و…) با چاکرا ها(گلو و قلب و اجنا و…) ، محدوده فرکانسشون متفاوت هست ، با تجربه اساتید و روشن بینان چاکرا های پایین تر از شبکه خورشیدی غیر حساس و چاکرا های بالای خورشیدی و خود خورشیدی حساس هست. اندام ها از گردن به بالا حساس از گردن به پایین غیرحساس.

ولی استثنا داریم جاهای حساس رو با پرانا های قوی کار میکنیم که باید خیلی با تجربه باشیم و ترکیب کنیم با روش های دیگه که خطراتش کمتر کنیم

اینکه شبکه خورشیدی در ناحیه معده هست چرا معده حساس نیست بالاتر گفتم محدوده فرکانسیشون متفاوت از همدیگه هست هرکدوم در یک بُعدی هست

ولی درکل این مفاهیم برای ما هست، شما میتونی پراناهایی که در برخی مناطق (نه همه مناطق) حساس به حساب میاد رو به کار ببری، مثلن نارنجی خیلی روشن مایل به سفید سه چهار درصد استفاده کنی

حساسیت های اندام ها چاکراها بر اساس مقدار انرژی ترتیب انرژی و نوع انرژی هست، شما بیای به معده نارنجی خالی بدی معلومه که حساس به حساب میاد، یه هنری هست که باید یواش یواش یاد بگیری کجا چه رنگی چه مقداری چه درصدی چطوری به کار ببری، یا مثلن بیای به منگ مین و طحال خیلی انرژی سبز بدی معلومه ک حساسیت نشون میده، دیگه سبز که خیلی لطیفه اسیب حداقلی داره

تجربه خودم هم میگم که نارنجی من خیلی شدید هست به خاطر همین اندام های جنسی بیضه تخمدان و قلب برای من اگر غیرحساس نباشن ولی نیمه حساس هستن، شاید خیلی از دوستان هم این اندام ها براشون نیمه حساس باشه. پس من مجبورم با بنفش کار کنم به جای نارنجی یا نارنجی خیلی روشن دو سه درصد چند دور پاکسازیش کنم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا