تجربه روت شدن🌿

با سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گرامی
من در تجریه اولین یا دومین روت شدن به زمین چرخش تمام چاکراها رو احساس میکردم .اماچاکرا ریشه قوی تر بود واحساس می کردم در ناحیه چاکرا ریشهبالشتک ابری یا بادی وجود داره که این حس تا چند روز همراهم بود به صورت قوی.الن هم بیشتر مواقع که استراحت میکنم وبدنم ارام هست چرخیدن چاکراهای بدنم رو احساس میکنم.اما چاکرای ریشه گاهی مثل ردزهای آخر خیلی چرخشش رو حس می کنم اگر نسته باشم حالت چرخ پیدا میکنم. سپاس از توجهتون به تجربه من🥰🌈🌿🌺💫🙋‍♀️

سلام ودرود خدمت استاد عزیز و بزرگوارم 💐💫🌿🌻
وهمه دوستان عزیزی که تجربه منو می خونن.
استاد من یه مدت پیش موقع روت شدن که با ویس شما انجام میدادم همون طور که مشعول گوش دادن صدای شما برای انجام تمرین بودم حس میکردم و می دیدم که به حالت نور طلایی شفاف هستم شبیه بادکنکی که لطیف باشه ودر حال رفتن به سمت عقب و بالا هست وهر وقت شما می گفتید به زمین وصل بشید و ... من کشیده میشدم بایه نخی به پایین.استاد اینقدر تجسم این حالت برای گفتن سخت بود که هر وقت می خواستم این تجربه رو بنویسم نمی دونستم چطور به بیان بیارم .اما حالا خواستم باهمه سختی تجسمش بنویسم.استاد چرا من از متصل شدن یه زمین احساس بد داشتم .حالت رهاشدگی ورفتن فوقالعاده لذت بخش بوداحساس اتصال به زمین برام مثل در اسارت بودن بود.استاد من با صدای شما که میگفت درزمین ریشه بزنیدو...
..مثل یه بادکنکی که در حال رها شدگی است کشیده میشدم و به جایی محکم میشدم و اون حالت لدت برام تبدیل به اسیر شدن میشد.سپاس که به تمام توصیحات من توجه کردید💫🙏🏼🙏🏼💫💐🌻

Dr.Aram

تیم مدیریت
خیلی از مدیتیشن‌هایی که ما انجام می‌دهیم چاکراهای بالاتنه ما را باز می‌کنند و باعث می‌شود که اتصال ما به زمین کاهش پیدا بکند به همین دلیل است که شما دوست نداشتید یا بدنتان نمی‌خواهد که به زمین اتصال داشته باشید.
مزایای اتصال به زمین باعث می‌شود که روابطمان بهتر شود در حال زندگی بکنیم و منتظر خوشبخت شدن در بهشت نباشیم و خوشبختی و شادی را در همین جا جستجو کنیم.
کسانی که مدیتیشن‌هایی انجام می‌دهند که بالاتنه را تقویت می‌کند به شدت نسبت به سلامتی خودشان بی‌توجه هستند و همه عامل باعث می‌شود که بیمار شوند

خیلی از مدیتیشن‌هایی که ما انجام می‌دهیم چاکراهای بالاتنه ما را باز می‌کنند و باعث می‌شود که اتصال ما به زمین کاهش پیدا بکند به همین دلیل است که شما دوست نداشتید یا بدنتان نمی‌خواهد که به زمین اتصال داشته باشید.
مزایای اتصال به زمین باعث می‌شود که روابطمان بهتر شود در حال زندگی بکنیم و منتظر خوشبخت شدن در بهشت نباشیم و خوشبختی و شادی را در همین جا جستجو کنیم.
کسانی که مدیتیشن‌هایی انجام می‌دهند که بالاتنه را تقویت می‌کند به شدت نسبت به سلامتی خودشان بی‌توجه هستند و همه عامل باعث می‌شود که بیمار شوند
استاد هزارااان بار سپاسگزارم بابت این انجمن و راهنمایی های شما.🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼💐💐💐💐💐ا
ان شاءالله در دنیا وآخرت در کنار عزیزانتون سعادتمند و سلامت و ثروتمند باشید ودر نور و عشق الهی بدرخشید
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

مهین جواهری

کاربر ویژه
استاد جان چقدر زیبا توصیف کردید دنبال خوشبختی در همینجا باشیم در لحظه حال خوش باشیم نه تو اینده دنبالش باشیم خیلی این جمله رو با معانی مختلف شنیدم ولی اینجا در عمق روحم نفوذ کرد😍

همین وابستگی های مادی هستند که رون رو رها نمیکنه رهایی خیلی زیباست کاش همه به این مرحله برسیم رها آزاد در لحظه حال زندگی کردن😍

استادمن حس رفتن به سمت مبدا 💫روداشتم این حس روبرای همه ارزو میکنم که فوق العاده لدت بخش بود که احساس رها شدن از همه وابستگی های مادی زو به من القا می گرد رهااااا و ازادو مطمعن و صاد و خوشبخت بدون اینکه به جای رویایی منتقل بشم عالللی بود برای همه این تجره شیرین رو ارزودارم
💫💫💫🌿🌿🌿🌻🙏🏼

Dr.Aram

تیم مدیریت
استادمن حس رفتن به سمت مبدا 💫روداشتم این حس روبرای همه ارزو میکنم که فوق العاده لدت بخش بود که احساس رها شدن از همه وابستگی های مادی زو به من القا می گرد رهااااا و ازادو مطمعن و صاد و خوشبخت بدون اینکه به جای رویایی منتقل بشم عالللی بود برای همه این تجره شیرین رو ارزودارم
💫💫💫🌿🌿🌿🌻🙏🏼
حس جدا شدگی و حس وصل شدن به مبدا و روحانی یا معنوی شدن حس بسیار زیبا و دوست داشتنی و نعشه آور هست.
که برخی‌ها با این موافق هستند و برخی‌ها مخالف این حس هستند
برخی می‌گویند با این حس باعث می‌شود که ما مشکلات فردی و مشکلات اجتماعی‌مان را فراموش کنیم
برخی هم می‌گویند که زمین جای مناسبی نیست و هر کاری ما می‌کنیم برای آن دنیا و آن جهانمان هست به همین دلیل بهتر است که از اینجا دور شویم و به آن جهان برویم.
ولی نظر شخصی من این هست که ما باید به این جهانمان خیلی توجه کنیم وگرنه هم این جهان را از دست می‌دهیم و هم آن جهان

حس جدا شدگی و حس وصل شدن به مبدا و روحانی یا معنوی شدن حس بسیار زیبا و دوست داشتنی و نعشه آور هست.
که برخی‌ها با این موافق هستند و برخی‌ها مخالف این حس هستند
برخی می‌گویند با این حس باعث می‌شود که ما مشکلات فردی و مشکلات اجتماعی‌مان را فراموش کنیم
برخی هم می‌گویند که زمین جای مناسبی نیست و هر کاری ما می‌کنیم برای آن دنیا و آن جهانمان هست به همین دلیل بهتر است که از اینجا دور شویم و به آن جهان برویم.
ولی نظر شخصی من این هست که ما باید به این جهانمان خیلی توجه کنیم وگرنه هم این جهان را از دست می‌دهیم و هم آن جهان
استاد عزیزم سپاس از شما.
استاد همان طور که شما بسیار عالی فرمودید ما باید از همین موقعیتمان که در زمین هستیم استفاده کنیم..و لدت ببریم که شاید زمانی برای داشتن همین موقعیت افسوس بخوریم.سپاساز نطرات بسیار ارزشمند شما که مثل گمج💫برای من میباشد.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا