تجربه عجیب من در خلوتگاه درون

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای اینکه از امواج و سابلمینال‌هایی که داخل آن هست استفاده کنید و بهره ببرید بهتر هست که از هندزفری یا ایرپاد یا هدفون استفاده شود
ولی بدون استفاده از هدفون شما نیز می‌توانید از تکنیک‌ها استفاده کنید

فهیمه باغستانی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز در هفته های اول دوره خیلی جالب خاطره هایی گاها یادم میاد که فراموش شده بودند و هنوزم با انجام تمرینات ادامه داره
ممنون از دوره عالیتون

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیز در هفته های اول دوره خیلی جالب خاطره هایی گاها یادم میاد که فراموش شده بودند و هنوزم با انجام تمرینات ادامه داره
ممنون از دوره عالیتون
درود بر خانم باغستانی عزیز
مطمئناً نتایج بسیار عالی و فوق العاده‌ای را از دوره خواهید گرفت

سلام استاد بزرگوارم
دیشب مدیتیشن شفای کودک درون رو انجام می دادم که بسیاااار حال عجیبی پیدا کردم اونقدر منقلب شدم که می تونم راجع بهش یه کتاب بنویسم. و مطمئن هستم که اون کودک شفا گرفت..... حتی شاید نیاز نباشه دیگه انجام بدم خیلی همه چیز عجیب بود اصلا نمی دونم چی باید بنویسم و تمام مدت مدیتیشن هق هق کنان گریه می کردم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد بزرگوارم
دیشب مدیتیشن شفای کودک درون رو انجام می دادم که بسیاااار حال عجیبی پیدا کردم اونقدر منقلب شدم که می تونم راجع بهش یه کتاب بنویسم. و مطمئن هستم که اون کودک شفا گرفت..... حتی شاید نیاز نباشه دیگه انجام بدم خیلی همه چیز عجیب بود اصلا نمی دونم چی باید بنویسم و تمام مدت مدیتیشن هق هق کنان گریه می کردم.
برخی مواقع زخم‌هایی در درون ما هست که به راحتی می‌توانیم آنها را ترمیم کنیم
و بهترین راه این هست که خودمان و کودک درونمان را ترمیم کنیم
تبریک می‌گویم

درود استاد جان وقت تون بخیر
من سال ها پیش کتاب های انرژی درمانی شما رو خوندم و شروع به درمان کردم و همیشه درمان های موفق و حتی درمان های خاصی داشتم که موجب شگفتی اطرافیانم شده تا حالا.
این اواخر یکی از بستگانم بیمارند و تقریبا میشه گفت چیزی شبیه به دچار التهاب پروستات شدن و در پهلوها و و زیر دل، درد بسیار شدیدی دارن
به چندین پزشک مراجعه کردن و انواع آزمایش و سونو ها رو دادن و چند ماه که انواع داروها رو می خورن اما همچنان درد دارن و هیچ بهبودی حاصل نشده.
و هیچ پزشکی نمی دونه دقیقا مشکل چیه و به نظر من فقط می تونه هیستری باشه بهشون کلی عبارت تاکیدی از خانم لوییز هی دادم و ریکی که از خود شما یاد گرفتم کار کردم موفق نشدم بعد انرژی درمانی رو انجام دادم و موفق نشدم براشون جوراب تورمالین گرفتم و هرم که با هرم درمانی پیش بریم اما نمیشه و نمی دونم واقعا باید چیکار کنم حتی کارمایوگای رافائل رو انجام دادم.
احساس می کنم تعداد دفعات انرژی درمانی کم بوده شاید باید مجدد شروع کنم اما در واقع وقتی اسکن می کنم من هیچ چیزی احساس نمی کنم که وجود داشته باشه و به نظر خیلی سالم هستن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه کاری می تونم بکنم یا همون انرژی درمانی رو چند بار انجام بدم؟! خیلی نگران شونم💔

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد جان وقت تون بخیر
من سال ها پیش کتاب های انرژی درمانی شما رو خوندم و شروع به درمان کردم و همیشه درمان های موفق و حتی درمان های خاصی داشتم که موجب شگفتی اطرافیانم شده تا حالا.
این اواخر یکی از بستگانم بیمارند و تقریبا میشه گفت چیزی شبیه به دچار التهاب پروستات شدن و در پهلوها و و زیر دل، درد بسیار شدیدی دارن
به چندین پزشک مراجعه کردن و انواع آزمایش و سونو ها رو دادن و چند ماه که انواع داروها رو می خورن اما همچنان درد دارن و هیچ بهبودی حاصل نشده.
و هیچ پزشکی نمی دونه دقیقا مشکل چیه و به نظر من فقط می تونه هیستری باشه بهشون کلی عبارت تاکیدی از خانم لوییز هی دادم و ریکی که از خود شما یاد گرفتم کار کردم موفق نشدم بعد انرژی درمانی رو انجام دادم و موفق نشدم براشون جوراب تورمالین گرفتم و هرم که با هرم درمانی پیش بریم اما نمیشه و نمی دونم واقعا باید چیکار کنم حتی کارمایوگای رافائل رو انجام دادم.
احساس می کنم تعداد دفعات انرژی درمانی کم بوده شاید باید مجدد شروع کنم اما در واقع وقتی اسکن می کنم من هیچ چیزی احساس نمی کنم که وجود داشته باشه و به نظر خیلی سالم هستن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه کاری می تونم بکنم یا همون انرژی درمانی رو چند بار انجام بدم؟! خیلی نگران شونم💔
خانم جهانگیری عزیز سوالتان را در در بخش سوالات انرژی درمانی باید بپرسید

درود استاد عزیزم
من مدت مدیدی بود که مدیتیشن های خلق آینده رو انجام نمی دادم و هر کار می کردم دلم سمت هیچ فایلی نمی رفت قبلا اصلا این طور نبود و حتی شده فقط خلوتگاه درون رو گوش کنم گوش می کردم اما هر روز همون و انجام می دادم حتی وقتایی خوابم نمی برد می دونستم با صدای شما خواب می رم یه فایل می ذاشتم که راحت خواب برم اما الان این کارم نمی تونم بکنم. نمی دونم چرا به هیچ فایلی تمایل ندارم و بی حوصله شدم انگار نسبت به این فایل ها خسته ام. فقط به خاطر اعتماد به شما و پیشرفت خودم هفته پیش دو بار دعا و دوبار خلوتگاه رو انجام دادم و دیشب هم خودشناسی. نمی دونم چیکار کنم که بتونم مجدد به روتین برگردم و توی دوماه بتونم روزی سه بار مدیتیشن کنم تکنیک ها رو.
این وضعیت فقط باعث میشه نسبت به خودم نا امید شم و از دست خودم ناراحت شم.
البته به خاطر خواسته ای که دارم القای ذهنی رو دارم انجام میدم اما روش اینم یادم رفته فقط یادمه که باید وقتی انجام میشد که طرف مقابل خواب باشه نکات دیگه ش یادم نیست!!!!
استاد جان چه راهنمایی می فرمایید برای شروع دوباره من و انس گرفتن با تکنیک ها؟؟
البته یک خبر خوب هم بدم که کامل از شاگردتون ناامید نشید:
دیشب که خودشناسی رو انجام می دادم انگار به حالت آلفا رفته بودم من الان کارایی بقیه امواج مغزی رو یادم نیست اما حس می کنم که خیلی متفاوت بود انگار که به خوابی عمیق رفته بودم وقتی که ملودی عوض شد و پایان مدیتیشن رسید من هوشیار شدم اما کاملا اطمینان داشتم که تک تک جملات رو به طور عمیق تکرار کردم و حتی خیلی هاش یادم بود با این که به نظرم میومد ساعت ها خواب بودم نمی دونم کدوم موج بود تتا دلتا گاما.... ولی مطمئنما که این موج حالت درست بود قطعا تاثیر عمیقی روی من گذاشته.
سپاس فراوان از پاسخگویی و راهنمایی تون

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد عزیزم
من مدت مدیدی بود که مدیتیشن های خلق آینده رو انجام نمی دادم و هر کار می کردم دلم سمت هیچ فایلی نمی رفت قبلا اصلا این طور نبود و حتی شده فقط خلوتگاه درون رو گوش کنم گوش می کردم اما هر روز همون و انجام می دادم حتی وقتایی خوابم نمی برد می دونستم با صدای شما خواب می رم یه فایل می ذاشتم که راحت خواب برم اما الان این کارم نمی تونم بکنم. نمی دونم چرا به هیچ فایلی تمایل ندارم و بی حوصله شدم انگار نسبت به این فایل ها خسته ام. فقط به خاطر اعتماد به شما و پیشرفت خودم هفته پیش دو بار دعا و دوبار خلوتگاه رو انجام دادم و دیشب هم خودشناسی. نمی دونم چیکار کنم که بتونم مجدد به روتین برگردم و توی دوماه بتونم روزی سه بار مدیتیشن کنم تکنیک ها رو.
این وضعیت فقط باعث میشه نسبت به خودم نا امید شم و از دست خودم ناراحت شم.
البته به خاطر خواسته ای که دارم القای ذهنی رو دارم انجام میدم اما روش اینم یادم رفته فقط یادمه که باید وقتی انجام میشد که طرف مقابل خواب باشه نکات دیگه ش یادم نیست!!!!
استاد جان چه راهنمایی می فرمایید برای شروع دوباره من و انس گرفتن با تکنیک ها؟؟
البته یک خبر خوب هم بدم که کامل از شاگردتون ناامید نشید:
دیشب که خودشناسی رو انجام می دادم انگار به حالت آلفا رفته بودم من الان کارایی بقیه امواج مغزی رو یادم نیست اما حس می کنم که خیلی متفاوت بود انگار که به خوابی عمیق رفته بودم وقتی که ملودی عوض شد و پایان مدیتیشن رسید من هوشیار شدم اما کاملا اطمینان داشتم که تک تک جملات رو به طور عمیق تکرار کردم و حتی خیلی هاش یادم بود با این که به نظرم میومد ساعت ها خواب بودم نمی دونم کدوم موج بود تتا دلتا گاما.... ولی مطمئنما که این موج حالت درست بود قطعا تاثیر عمیقی روی من گذاشته.
سپاس فراوان از پاسخگویی و راهنمایی تون
درود بر شما دوست عزیز
این نشانه یک تضاد در درون شما هست
یعنی شما همزمان دو کار مخالف از همدیگر را می‌خواهید انجام بدهید
شاید هم به دلیل انجام القای ذهنی هست که با مسائل درونی شما در تضاد هست
ورزش کنید
برقصید
با آب نمک بدن خودتان را بشویید یا دوش آب و نمک و قهوه بکش

درود بر شما دوست عزیز
این نشانه یک تضاد در درون شما هست
یعنی شما همزمان دو کار مخالف از همدیگر را می‌خواهید انجام بدهید
شاید هم به دلیل انجام القای ذهنی هست که با مسائل درونی شما در تضاد هست
ورزش کنید
برقصید
با آب نمک بدن خودتان را بشویید یا دوش آب و نمک و قهوه بکش
درود استاد عزیزم
من هم دوش آب و نمک می گیرم هم یوگا انجام میدم.
یعنی دو قطبی هستم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
من جایی نگفتم که شما دو قطبی هستید
دو قطبی رو فقط روانپزشک تشخیص میده اون هم با معاینه بیمار و آزمایشاتی که انجام میده
البته خیلی مهمم نیست که دو قطبی باشه یا نباشید

من جایی نگفتم که شما دو قطبی هستید
دو قطبی رو فقط روانپزشک تشخیص میده اون هم با معاینه بیمار و آزمایشاتی که انجام میده
البته خیلی مهمم نیست که دو قطبی باشه یا نباشید
درود استاد جان
بله نفرمودید
اما من چون متوجه منظور شما از تضاد درون نشدم دو قطبی به ذهنم رسید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
تضاد درونی به اهداف متفاوتی هست که ما در در درون خودمان داریم
مثلاً هم دنبال آرامش هستیم و هم دنبال قدرت
هم دنبال سلامتی هستیم و هم اینکه حال ورزش کردن نداریم
تضاد درونی به این برمی‌گردد که دو هدفی که متضاد هستند را دنبال می‌کنیم

با درود و تبریک سال نو خدمت استاد عزیزم
امیدوارم که بهترین ها رو در سال پیش رو تجربه نمایید
استاد جان تو یکی از فایل ها فرمودید که تکنیک آدمک باعث میشه چاکراها باز و متعادل شن
فقط خودت تکینک به صورت کامل؟
یا به علت گردش انرژِی و 21 تنفس این اتفاق میفته؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
با درود و تبریک سال نو خدمت استاد عزیزم
امیدوارم که بهترین ها رو در سال پیش رو تجربه نمایید
استاد جان تو یکی از فایل ها فرمودید که تکنیک آدمک باعث میشه چاکراها باز و متعادل شن
فقط خودت تکینک به صورت کامل؟
یا به علت گردش انرژِی و 21 تنفس این اتفاق میفته؟
هر چقدر تکنیک کامل‌تر انجام شود نتیجه آن بهتر و کامل‌تر هست
اصل تکنیک با ۴۵ تنفس می‌باشد ه البته خیلی از افراد برایشان سخت است که آن را انجام دهند به خاطر همین ما آن را به ۲۱ تنفس کاهش داده‌ایم

تکنیک رو کامل انجام میدم اما می خواستم بدونم اگر فقط قسمت گردش انرژی و تنفس برای تعادل چاکرا مهم باشه نیازی نیست فقط با آدمک انجام شه چون بیشتر مدیتیشن ها این دو مورد رو دارن و خود به خود با هر تکنیکی انجام میشه پس قطعا این تعادل صورت میگیره درسته؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
آن چیزی که باعث تعادل چاکراها می‌شود دقیقاً تکنیک آدمک هست و گردش انرژی که باعث گردش افزایش انرژی در مریدین‌های بدن می‌گردند همین باعث تعادل می‌گردد

سلام استاد عزیزم
وقت تون بخیر
من موقع انجام مدیتیشن های دوره خیلی حواسم پرت میشه هم مرحله گردش انرژی هم مرحله بعد که خالت تصویر سازی داره. مثلا حواسم پرت موضوعات روزانه و کارهایی که باید انجام بدم میشه. و دوباره حواسم جمع تکنیک میشه و ادامه میدم از همون جا.
می خوام بدونم آیا این حواس پرتی باعث میشه که این انجام دادن ها بی تاثیر باشه؟
یا مثل خواب رفتن موقع تکنیک ایرادی نداره؟
سپاس فراوان از وقتی که می گذارید

Dr.Aram

تیم مدیریت
فکر کردن به موضوعات مختلف در هنگام انجام مدیتیشن یک کار کاملاً طبیعی و غیر قابل پیشگیری می‌باشد
با استفاده از تکنیک‌های جلسه چهارم ی‌توانید برخی از این افکار که ذهن شما را به شدت درگیر کرده است را از ذهنتان پاک کنید
قبل از انجام مدیتیشن بهتر هست که اگر افکار یاد اذیتتان می‌کند ورزش کنید
بسیاری از افراد موقع انجام مدیتیشن خوابشان می‌برد که بهتر هست هوشیار باشند ولی ایرادی ندارد

درود فراوان
خداروشکر من همش استرس داشتم که نکنه چون حواسم پرت میشه کارم بی فایده باشه
دکتر جان خداروشکر دیروز به هنگام انجام باران صورتی کاملا رنگ صورتی رو دیدم تو واقعیت حتی اواخر دیگه به صورت ارغوانی دیده میشد و در انتها بنفش شد خیلی هیجان انگیز بود
بعد از اون تقویت ایگو که در کانال دیده بودم رو انجام دادم که باز هم خیلی راحت رنگ آبی آسمانی رو دیدم که واقعا شگفت انگیز بود.
سپاس بی کران

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا