تجربه قبل از پرانیک هیلینگ

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
درود عرض ادب دکتر جان

یک تجربه داشتم حدود یک سال پیش، قبل از دوره انرژی درمانی جنابعالی

توی اینستا دیده بودم ک باید نور سفید شفا دهنده بپاشید روی ناحیه ایی که درد داره تا دردش خوب بشه، یه عکس بود در همین جمله توضیح داده بود

من نزدیک 4 سوژه رو، اومدم با علمیات قبلی که همینجوری یاد گرفته بودم یعنی حالا انرژی درمانی کنم، سوژه رو میخابوندم نور سفید از تاجم وارد میکردم (بدون تنفس کردن فقط تصور میکردم یک بار نور وارد میشه و 10 دقیقه همون خارج میکردم بدون تصور دوباره ورود نور از تاج ) و تا زور داشتم با زور تمام، حجم خیلی زیادی نور سفید از دستم خارج میکردم توی ناحیه سر بیمار و تجسم میکردم کل بدنش رو پاک میکنه از آلودگی و خوب میشه.

حالا جالبش اینجاست که 4 تا سوژه من توی 20 الی 30 ثانیه به خواب عجیبی فرو میرفتن، یعنی 7 پادشاه خواب میرفتن که با زور بیدار میشدن، و وقتی بیدار میشدن اصلن متوجه نبودن چی شده و میگفتن خیلی خواب های شفاف و عمیقی میدیدن و جالبش اینه از 4 تا 3 تای اون ها آروم میشدن و خوب و اون یک نفر که اروم نشد تقریبا درد رو داشت ولی بهتر شده بود

یکی از سوژه ها هم از راه دور توی ذهنم اومدم خودم بردم یواش یواش توی حالت نزدیک به الفا تا بتونم بیمار بهتر تصویر سازی کنم و خیلی بهش انرژی سفید دادم و اونم همینجوری شد

برام سوال شد جناب دکتر قبلن ک اینکار میکردم و این سوژه ها هفت پادشاه خواب میرفتن علتش چی بوده؟ اصلن من با یک زور و فشاری بهشون انرژی میدادم مثل پرانیک هیلینگ ریلکس کار نمیکردم

حتی من نمیدونستم ریکی چیست پرانیک هیلینگ چیست و چاکرا ها رو دقیق نمیدونستم چیه، فقط نور سفید از سرم وارد بدن میکردم از دستم خارج، همین!

Dr.Aram

تیم مدیریت
ما چه کلاس انرژی درمانی آمده باشیم و چه نیامده باشیم به صورت خود به خود و خودجوش انرژی از بدن ما خارج می‌شود و انرژی‌های افراد بر روی همدیگر تاثیر خواهد گذاشت.
دوره پرانیک هیلینگ مجموعه‌ای از تکنیک‌ها هست که شاید افراد سالیان سال اگر هوشمندانه کار کنند بتوانند بخشی از آن را خودشان به دست آورند.
این دوره کالبد شکافی انرژی درمانی هست یک‌های زیادی در اختیار شما قرار داده است تا علت تاثیر انرژی‌ها و چگونگی تاثیر انرژی‌ها را بدانید تا هم موثرتر باشید و هم خدا نکرده تاثیر منفی بر روی همدیگر نگذارید.
آرزوی موفقیت برای شما دارم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا