تجربه من طی سه ماه در خلق آینده

سلام به استاد عزیزآقای آرام من خانم صالحیان هستم الان سه ماه هست که دوره خلق آینده آفلاین را کار میکنم تا سر مرحله یازده آن کار کردم تمرینات را خوب کار کردم هر روز مدیتیشن آدمک مغزی را کردم بعضی روزها دوقلو، بهترین خاطره، خلسه فوری و خو شناسی را کار کردم گاهی eft را کار کردم در کل عالی بوده مشکل من همانطور که قبلا گفتم ترسهای قدیمی و یا ترسها از موقعیت‌های جدید هر روز زندگی ، اعتماد به نفس ضعیف و حالت وسواس در مورد اعتماد بنفس و ارتباط هست خیلی بهتر شدم البته در مدیریت مشکلم البته استاد آرام عزیز با روان درمانگر کار میکنم روش act و من مشاهده گر چون در لحظه لحظه های زندگی فکر منفی و مزاحم کمکم میکنه و خلاصی میده و راهکارهای کتاب راس هریس تله شادمانی که روش act جدا سازی ست که همه کمکم کرده از شما بی نهایت ممنونم راستی میخوام انرژی درمانی شما را یاد بگیرم که اول بخودم و بعد بدیگران کمک کنم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم صالحیان عزیز
آرزوی موفقیت و سلامت برای شما داریم و از اینکه تکنیک‌ها و روش‌های ما به شما کمک کرده است تا دیدگاهتان نسبت به زندگی تغییر کند و زندگیتان بیشتر لذت ببرید بسیار خوشحال هستیم.
همه روش‌ها دست به دست همدیگر می‌دهند و در کنار همدیگر می‌توانند به ما کمک کنند
ولی به نظر من چیزی که باعث می‌شود بقیه تکنیک‌های روانشناسی را ما بتوانیم استفاده بکنیم همون که چند تکنیک ابتدایی هست که در دوره خلق آینده به شما آموزش داده‌ایم
مثل آدمک مغزی خلوتگاه درون خلسه فوری

دوره انرژی درمانی نظر شما را در مورد جهان و خودتان و هستی تغییر می‌دهد
در دوره انرژی درمانی علاوه بر اینکه حال خوبی خواهید داشت احساس قدرت بسیار زیادی نیز خواهید کرد
موفق باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا