تجربه من

آقای دکتر من دو روز پیش احساساتی رو تجربه کردم به این صورت که از طریق آجنا مشاهده میکردم که چند تا موجودات نورانی که نزدیک من شدن و لباسی از نور را بر تن من کردن این لباس نور یک دست نبود مانند ستاره های نورانی نزدیک هم جنس این لباس را تشکلیل داده بودن و خود اون موجودات هم جنسشون از همین لباس بود با بالهای نورانی الان که دارم این متن و برای شما مینویسم اشکم بند نمیاد به خاطر این احساسی که داشتم و دارم بعد از اون یک حالت بی قراری که داشتم از پشت پنجره به بیرون که نگاه کردم به قدری من دنیارو زیبا و عمیق میدیدم که انگار تمام کاینات و با بند بند سلولهای بدنم احساس میکردم آسمان ماه ستاره درخت گل انسانها انگار با کالبد من یکی بودن لمسشون میکردم احساس لطیف عاشقانه به تمام کاینات به خودم گفتم خدایا من کی هستم من چی هستم و به عمق درون خودم رسیدم از خداوند شاکر هستم بلافاصله سجده شکر به جا آوردم با تمام وجودم در برابر خالقم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
درود بر شما خانم محمدی تجربه خیلی با حال دارین
ایا شما قبلی کدام تمرین را انجام داده بودی برای فعال سازیذچشم سوم یا فقط با انجام فایل چشمسوم این اتفاق برات افتده
آقای دکتر من دو روز پیش احساساتی رو تجربه کردم به این صورت که از طریق آجنا مشاهده میکردم که چند تا موجودات نورانی که نزدیک من شدن و لباسی از نور را بر تن من کردن این لباس نور یک دست نبود مانند ستاره های نورانی نزدیک هم جنس این لباس را تشکلیل داده بودن و خود اون موجودات هم جنسشون از همین لباس بود با بالهای نورانی الان که دارم این متن و برای شما مینویسم اشکم بند نمیاد به خاطر این احساسی که داشتم و دارم بعد از اون یک حالت بی قراری که داشتم از پشت پنجره به بیرون که نگاه کردم به قدری من دنیارو زیبا و عمیق میدیدم که انگار تمام کاینات و با بند بند سلولهای بدنم احساس میکردم آسمان ماه ستاره درخت گل انسانها انگار با کالبد من یکی بودن لمسشون میکردم احساس لطیف عاشقانه به تمام کاینات به خودم گفتم خدایا من کی هستم من چی هستم و به عمق درون خودم رسیدم از خداوند شاکر هستم بلافاصله سجده شکر به جا آوردم با تمام وجودم در برابر خالقم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام و درود جناب آقای ذکاوت
من اولین باری که تمرینات و انجام دادم این تجربه رو داشتم بعد از تمرینات خوب انرژی درمانی هم که ما گزروندیم خیلی کمک میکنه به باز شدن چشم سوم همیشه باید پاکسازیهارو انجام بدید مخصوصا آجنا و تاج همون تمرینی که نور سفید و از آجنا وارد میکنید خیلی قوی هست .
موفق باشید 🙏🌺

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
من اولین باری که تمرینات و انجام دادم این تجربه رو داشتم بعد از تمرینات خوب انرژی درمانی هم که ما گزروندیم خیلی کمک میکنه به باز شدن چشم سوم همیشه باید پاکسازیهارو انجام بدید مخصوصا آجنا و تاج همون تمرینی که نور سفید و از آجنا وارد میکنید خیلی قوی هست .
موفق باشید 🙏🌺
مرسی مژگان عزیز ممنون ازشما موفق باشی به امید بیداری همه عزیزان🙏😊

مرسی مژگان عزیز ممنون ازشما موفق باشی به امید بیداری همه عزیزان🙏😊
انشاالله همه عزیزانی که مسافر این سفر هستند موفق تندرست در نور و در آرامش الهی باشند🙏🙏🙏

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درودبرخواهرگلم فرشته زمینی. درنور باشید🙏🙏🙏

درود استاد عزیزم
در پاکسازی امشب من تنفسهای عمیق بی اختیار داشتم و احساس گرما در ‌کف دست ودر پیشانی داشتم و بعد احساس گرما و انرژی در ‌کل بدن و شفافیت در دید و هم زمان شد با مدیتیشن آگاهی برتر نور الی نور که البته باید انجام بدم.👑👑👑👑👑

آخرین ویرایش:

رویا نجفی

کاربر ویژه
چه تجربه شگفت انگیزی با توصیف شما منم حس خوبی بهم دست داد . گوارای وجودتون

ممنون که به اشتراک میزارین ❤️❤️❤️

سلام و درود استاد عزیزم 💞
استاد امشب من خیلی ذوق و هیجان دارم هنگام پاکسازی و بعد از آن سطح ارتعاش بدنم بسیار بالا هست درست یک ساعت بعد از پاکسازی طبق تجربه ای داشتم و بهتون گفته بودم که فرشته زادکیل نزدیک من شده بود امشب فقط به کرات در گوشم و سرم و زبانم جوفیل گفته مشد واقعا متعجب شدم که واقعا فرشتگان به سمت انسان هدایت میشوند از طرق مختلف فرشته عشق و زیبایی و هنر که به انسان کمک کنند و در همین حالت که بودم احساس کردم نور ی از چاکرای قاعده ای حرکت میکنه تا چاکرای تاج چند بار احساس کردم به همین علت فعلا مدیتیشن انجام ندادم که راهنمایی کنید و احساسات خوبی دارم از جوفیل و انشاالله طریقه مراقبه با فرشتگان و بفرمایید یا اینکه خودمون میتونیم انجام بدیم . سپاسگزارم 💖💖💖💖

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
موفق باشید 🙏🌺
سلام مژگان جان
چطور نورسفید را ازآجنا می گیری?

سلام مژگان جان
چطور نورسفید را ازآجنا می گیری?
سلام خانم کیانوش اولین تکنیکی که استاد گفتن اگر یادتون باشه که در ۷ روز باید انجام بدید با هر تنفس نور سفید و وارد آجنا میکنید و از آجنا خارج میکنید تکنیک و انجام بدید متوجه میشید

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام خانم کیانوش اولین تکنیکی که استاد گفتن اگر یادتون باشه که در ۷ روز باید انجام بدید با هر تنفس نور سفید و وارد آجنا میکنید و از آجنا خارج میکنید تکنیک و انجام بدید متوجه میشید
سلام اولین تکنیکی هست که توی کانال فعالسازی چشم سوم گنجانده شده

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا