تجربه من

ناهید هراتیان

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی و دوستان عزیز
دیروز وقتی خودمو داخل تصویر تصور کردم از کنار نیمکت رد شدم به درخت که رسیدم زبری پوست درخت و حس کردم خزه های سبز و روی تنه درخت حس کردم از درخت انرژی سبز گرفتم کنار نرده ها رودخانه رو حس کردم صدای آب صدای پرندگان کنار درختی که برگ رنگی داشت رفتم یک هلو بزرگ و رسیده شیرین خوردم بارون شروع به باریدن کرد صورتمو به سمت آسمون گرفتم قطره های باران روی پوست صورتم مینشست از خوشحالی دور خودم میچرخیدم به خاکی که گل شده بود رسیدم با گلها خشت درست کردم خونه بسازم پروانه و پرنده رو حس کردم کلا چیزی رو واضح ندیدم همه رو حس کردم

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار عالی و فوق العاده هست
این تکنیک نه تنها به شما کمک می‌کند که خیلتان را افزایش دهید بلکه می‌تواند بر روی کودک درون شما هم کار کند و مشکلاتی کودک درون را نیز برطرف کند و از طرف دیگر لذت بردن شما را از زندگی بیشتر می‌کند
رضایت زندگی افزایش پیدا می‌کند
رضایت زندگی به جربیات ذهنی ما برمی‌گردد و ارتباطی به زندگی واقعی ما ندارد و به زندگی ذهنی ما بستگی دارد
اگر شما در ذهنتان رضایت داشته باشید در زندگی روزمره‌تان هم رضایت خواهید داشت

ناهید هراتیان

کاربر ویژه
بسیار عالی و فوق العاده هست
این تکنیک نه تنها به شما کمک می‌کند که خیلتان را افزایش دهید بلکه می‌تواند بر روی کودک درون شما هم کار کند و مشکلاتی کودک درون را نیز برطرف کند و از طرف دیگر لذت بردن شما را از زندگی بیشتر می‌کند
رضایت زندگی افزایش پیدا می‌کند
رضایت زندگی به جربیات ذهنی ما برمی‌گردد و ارتباطی به زندگی واقعی ما ندارد و به زندگی ذهنی ما بستگی دارد
اگر شما در ذهنتان رضایت داشته باشید در زندگی روزمره‌تان هم رضایت خواهید داشت
سپاس از شما استاد بزرگوار

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا