تجربه و تعداد تمرین ادمک مغزی

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
سلام.من روزی یکبار تمرین می کنم و روزی یکبار هم به فایلهای صوتی گوش میدهم.موقع تمرین یه انرژی میاد تو بدنم.روز اول بدنم خلاف عقربه های ساعت شروع به حرکت کردو مدتی بعد در جهت عقربه های ساعت.هر باری که تمرین می کنم میزان انرژی تو بدنم زیادتر میشه بیشتر سمت چپ بدنم و کمی هم قست راست بدن ولی دیروز و امروز یکم حس خشم دارم صبح از خواب بیدار شدم عصبیم نمی دونم چرا
انگار هم حال خوب رو تجربه می کنم هم بد.راهنمایی بفرمایید لطفا
از امروز تمرین رو روزی دوبار می کنم انگار دارم برون ریزی شدید رو تجربه می کنم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام.من روزی یکبار تمرین می کنم و روزی یکبار هم به فایلهای صوتی گوش میدهم.موقع تمرین یه انرژی میاد تو بدنم.روز اول بدنم خلاف عقربه های ساعت شروع به حرکت کردو مدتی بعد در جهت عقربه های ساعت.هر باری که تمرین می کنم میزان انرژی تو بدنم زیادتر میشه بیشتر سمت چپ بدنم و کمی هم قست راست بدن ولی دیروز و امروز یکم حس خشم دارم صبح از خواب بیدار شدم عصبیم نمی دونم چرا
انگار هم حال خوب رو تجربه می کنم هم بد.راهنمایی بفرمایید لطفا
از امروز تمرین رو روزی دوبار می کنم انگار دارم برون ریزی شدید رو تجربه می کنم
همانند فیلم فقط شما بشورید و بسابید
درست دارد پیش می‌رود
انجام دادن تمرین لذت ببرید
تا چیزی را از دست ندهید

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
دیشب و امروز صبح موقع تمرین صدایی مثل صدای موتور خانه در گوش چپ شنیدم و امروز یه صدای جدید در گوش راستم اضافه شد مثل صدای جوشیدن کتری اب.این صداها طبیعیه من میشنوم؟
از هدفون برای تمرین استفاده می کنم

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
امروز دوبار تمرین رو انجام دادم صبح موقع تمرین بدنم شروع به حرکت دورانی در جهت عقربه های ساعت کرد و همزمان دستهام هم به حرکت در اومد بعد از ظهرم که تمرینو انجام دادم دوباره همون اتفاق افتادبعد از مدتی دست راست شروع کرد به چرخیدن در جهت عقربه های ساعت و دست چپم در جهت خلاف عقربه ها شروع به چرخیدن کرد هم صبح هم بعد از ظهر دستهام این حرکت رو داشتن و همزمان بدنم به جلو و عقب حرکت میکرد و دایره هایی که با دستم درست میشد مرتب بزرگتر میشد تا زمانی که گفتید به هوشیاری برگردیم دایره ها کوچکتر شد.این دقیقا چیه چرا دستهام به دو جهت حرکت میکنه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
حرکت‌هایی که در بدن ایجاد می‌شود به دلیل تغییرات انرژی و حرکت‌های انرژی در بدن هست
بدون هدفون گوش بدهید
بر روی خودتان تسلط داشته باشید
دفعات انجام تمرین را کم کنید

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
سلام.دفعات انجام تمرین را کم و بدون هدفون گوش دادم.بدنم همچنان در حال حرکت هست.در جهت عقربه های ساعت و گاهی خلاف ان و دستها با بدنم بحرکت در می ایند.در اواخر مدیتیشن خمیازه های عمیق می کشم و در قسمتهای انتهایی مدیتیشن دست راستم دایره وار بسمت راست و دست چپم دایره وار بسمت چپ حرکت میکنه و بدنم به جلو و عقب حرکت میکنه.بدون هدفون هم اون صدای اضافه رو شنیدم همونی که مثل صدای موتورخانه است انگار زیر صدای صدای استاد هست و ضبط شده. اینبار در اواخر مدیتیشن متوجهش شدم.
من مدیتیشن رو در حالت نشسته انجام میدهم نه به دلیل خواب الودگی
اگر در حالت خوابیده گوش بدهم بدنم حالت هایی مثل برق گرفتگی درش ایجاد میشه بنابراین نشسته گوش میدهم که اون حالت در بدنم ایجاد نشه
بجاش بدنم شروع به حرکت میکنه بدنم رو ازاد میذارم که اون حالت برق گرفتگی رو بهم نده

Dr.Aram

تیم مدیریت
زیر صداهایی که در ویس و فایل‌ها هست امواج آلفا امواج تتا هست که برای افزایش عمق خلسه شما طراحی شده است
بهتر هست تجربیاتی که بر روی شما می‌افتد تسلط داشته باشید
حتی می‌توانید موبایلتان را دورتر از خودتان را بگذارید تا تسلط خودتان بیشتر شود
احتمالاً قبلاً تکنیک‌هایی را در مورد مراقبه یا مدیتیشن انجام داده‌اید
تکنیک آدمک مغزی یکی از تکنیک‌هایی هست که همه تجربیات قبلی ما را شدت می‌بخشد و آنها را قوی می‌کند

آناهیتا فخاری

کاربر ویژه
سلام امروز بجای تمرین ادمک مغزی از تکنیک باران صورتی استفاده کردم سریعتر تو حالت خلسه عمیق رفتم اولش کمی اشک ریختم و بعد عادی به تمرین ادامه دادم.الان که از خلسه بیرون اومدم یه انرژی شدید دور خودم حس می کنم تو ناحیه دستها و تا ارنج بیشتر ولی تو نقلط دیگه بدنم هم هست.درست انجامش دادم باید همینطوری باشه؟ در ضمن تمام زیر صداها رو میشنوم حتی بدون هدفون فقط سعی می کنم بهشون بی اعتنا باشم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام امروز بجای تمرین ادمک مغزی از تکنیک باران صورتی استفاده کردم سریعتر تو حالت خلسه عمیق رفتم اولش کمی اشک ریختم و بعد عادی به تمرین ادامه دادم.الان که از خلسه بیرون اومدم یه انرژی شدید دور خودم حس می کنم تو ناحیه دستها و تا ارنج بیشتر ولی تو نقلط دیگه بدنم هم هست.درست انجامش دادم باید همینطوری باشه؟ در ضمن تمام زیر صداها رو میشنوم حتی بدون هدفون فقط سعی می کنم بهشون بی اعتنا باشم
به همین صورت ادامه بدید فعلاً بشورید و بسابید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا