تجربه و سوال در مورد تکنیک خلسه ادمک مغزی و خلوتگاه درون

دنیا مخبری

کاربر ویژه
امشب خیلی گریه کردم در مورد انجام تکنیک ها چون امروز تمام تکنیک ها رو انجام دادم البته هر روز انجام میدم
یه آدمی رو میبینم که گریه میکنه و خیییلی تنهاست و بی انرژی و بی حوصله که میخاد فقط همه چی تموم بشه و اونقدر حرف توی مغزش که آرزوی مرگ داره و قلبش به شدت پاره پاره است و فقط داره تحمل میکنه که تموم شه همه چی از طرف دیگه ذهنی که می‌گفت انجام بده گوش بده تمرکزت بیار روی حرف استاد بشور و بساب درست میشه به استاد اعتماد کن بارها در این مدیت آخر خواستم تکون بخورم یا بیام بیرون از مدیت چون شدت گفتگوی ذهنی ایم بالا بود و تمامن محور این گفتگوها یک منتقد درونی که همه چیم رو زیر سوال می‌برد که همه چی تو ناکافی هستی و این مدیتهات رو هم اشتباه داری انجام میدی البته روزانه سعی دارم خودم با نور بنفش پاکسازی کنم حتی بیش از 5 دفعه و دائم خودمو از این افکار بکشم بیرون
آرزو دارم بتونم افکارم رو تمامن مثبت کنم پ از شر این انرژی ها و افکار منفی و انرژی خوره ها نجات بدم قطع لینک هم چندین مرتبه انجام میدم آرزو دارم به نور درونم و آرامش درونی واقعی برسم که حتی در بیرون جنگ باشه من بتونم به درونم پناه ببرم مثل عکس معرفی که داخل عکس انسان آرامی نشسته بود و وسط بمباران با آرامش چای می‌نوشید و از زنده بودن لذت می‌برد آرزو دارم رشد کنم تا نور درونم بتابه به بیرون
آیا با اینهمه منتقد درونی باز هم درست مسیر رو میرک یا اشتباه تکنیک‌ها انجام شده که این دریافت هام هست؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله بعضی موقع‌ها این منتقد درونی مخصوصاً زمانی که می‌خواهی او را ساکت کنی بیشتر شروع می‌کند به نق زدن و بیشتر ما را اذیت می‌کند.
خیلی به او توجه نکن در چنین مواقعی بهتر هست که بلند شوید و کارهای مهم زندگی‌تان را انجام بدهید و اصلاً مدیتیشن انجام ندهید.
کمی ورزش کنید کمی به خودتان برسید کمی برقصید کمی تفریح کنید تا انرژی زمینی‌تان بیشتر شود و علاقه‌تان به زندگی بیشتر گردد
به خودتان سخت نگیرید
به زور کاری را نمی‌شود انجام داد نمی‌توانیم دانه‌ای را به زور به او آب بدهیم تا یک شب رشد کند

پس تمرینتون را انجام بدهید خودتون رها کنید و اجازه بدید بقیه کارها خود به خود انجام شود نگران نباشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا