تجربه

سلام و مهر

تمرینات هفته ی گذشته و جلسات گذشته رو روزانه حداقل ۲ بار در روز انجام داده و میدم
اما
دیروز به شکل عملی ازشون استفاده کردم
من در زمان بیماری به شدت از دکتر رفتن و دارو مصرف کردن واهمه دارم
اما این بار که بواسطه زمین خوردن دچار آسیب شدم و نیاز به استراحت مطلق پیدا کردم با مرور درسهای دوره ی خلق آینده احساس می کنم به نوعی « آشتی و مهرورزی با خود » رسیدم .

راحت تر به دکتر مراجعه کردم و با مقاومت کمتری دارو استفاده می کنم
در کنار این موارد از پرانیک هیلینگ هم کمک می گیرم.
من به شدت از دستگاه های تونل مانند واهمه دارم و دچار تنگی نفس و طپش قلب میشم
اما دیروز ...

وقتی توی دستگاه قرار گرفتم از تکنیک خودهیپنوتیزم چشمان پر از چسب استفاده کردم وقتی دیگه چشمام رو نتونستم باز کنم تمرکزم رو روی تنفسم گذاشتم و با تنفس‌های چهار مرحله ای خودم رو آروم کردم با آرامش در تنفس ، تیک های عصبی دست و پا آرام شد و تونستم روی تخت mri آرام و قرار داشته باشم و ناخودآگاه خودم رو در زیر باران صورتی دیدم و آرامش پیدا کردم
با کمک تکنیک تجسم خلاق که بارها انجامش داده بودم در ذهنم تصاویر خوشایندی خلق کردم که همراه با همسرم در طبیعت مشغول کشت و گذار بودیم

دقایق جلسه mri که دفعات قبل خیلی سخت و طولانی می گذشت این دفعه با آرامش برام سپری شد

سپاسگزارم برای دوره ی خلق آینده

و هزاران شکر برای وجود استاد عزیز و توفیقی که نصیبم شده تا در این دوره در محضر استاد شاگردی کنم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و مهر

تمرینات هفته ی گذشته و جلسات گذشته رو روزانه حداقل ۲ بار در روز انجام داده و میدم
اما
اما این بار که بواسطه زمین خوردن دچار آسیب شدم و نیاز به استراحت مطلق پیدا کردم با مرور درسهای دوره ی خلق آینده احساس می کنم به نوعی « آشتی و مهرورزی با خود » رسیدم .

اما دیروز ...

وقتی توی دستگاه قرار گرفتم از تکنیک خودهیپنوتیزم چشمان پر از چسب استفاده کردم وقتی دیگه چشمام رو نتونستم باز کنم تمرکزم رو روی تنفسم گذاشتم و با تنفس‌های چهار مرحله ای خودم رو آروم کردم با آرامش در تنفس ، تیک های عصبی دست و پا آرام شد و تونستم روی تخت mri آرام و قرار داشته باشم و ناخودآگاه خودم رو در زیر باران صورتی دیدم و آرامش پیدا کردم
با کمک تکنیک تجسم خلاق که بارها انجامش داده بودم در ذهنم تصاویر خوشایندی خلق کردم که همراه با همسرم در طبیعت مشغول کشت و گذار بودیم

دقایق جلسه mri که دفعات قبل خیلی سخت و طولانی می گذشت این دفعه با آرامش برام سپری شد

و هزاران شکر برای وجود استاد عزیز و توفیقی که نصیبم شده تا در این دوره در محضر استاد شاگردی کنم
درود بر خانم اسکندری عزیز
انشالله که همیشه در صحت و سلامت باشید
بسیار خوشحالم که این تکنیک‌ها تونسته بهتون کمک بکنه و به قول خودتون تونستید به صورت عملی از اون‌ها استفاده کنید
موفق باشید

hashemi

ناظم انجمن
سلام و مهر

اما

اما دیروز ...

درود پروانه عزیز
خوشحالم که کاربردی از تکنیک‌ها استفاده کردی.
من هم تجاربی مشابه شما داشتم.
و خلاقیتم گل کرد و سر و صداهای آزاردهنده محیط برای منی که سر درد شدید داشتم؛ تبدیل شد به سوت کشتی و آغاز سفر دریایی و تجارب قشنگ!
جوری که کار تمام شد و من دلم نمی‌آمد از دیدن تصاویر دست‌بردارم🥰🤩
تکنیکهای خلق آینده، در حقیقت جعبه‌ابزاری‌ست که استاد به هر کدام ما می‌دهد و در وقت مناسب، همیشه کارگشاست.
درخشانی🌻💞

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
منم برا روزای دندونپزشکی استفاده کردم.
خوب یادمه که موقع انجام اون فرایندای دردناک دوس نداشتنی من انگار پای حرفای استاد بودم اصلا برام عملیات دندونپزشکی جلوه نداشت..!!
انگار که داشتم گوش میکردم به صدای استاد به حرفای شیرین استاد.یجای دیگه بودم..یه وادی دیگه.
اصلا نفهمیدم چجوری گذشت.
فقط صدای استادو میشنیدم..!!
بعدم کلی مسکن و آنتی بیوتیک نوشت.
گفت ببین مشکل دندونت عمیق بود ممکنه الان که میری خونه حسابی اذیتت کنه و حتی خونریزی کنه!!
حتما داروهارو بخور.
من فقط با سر تایید میکردم.😄
و منی که نه احتیاج به مسکن پیدا کردم نه دردی داشتم نه عفونت..!!
اون جلسه دندونپزشکی رو هیچوقت یادم نمیره.دیگم بااون دندون مشکل پیدا نکردم..

✔جدن یه دوره از زندگیمو من مست سپری کردم..
مست جهانی که استاد بزرگ نشونم داد !!!🌟

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
منم برا روزای دندونپزشکی استفاده کردم.
خوب یادمه که موقع انجام اون فرایندای دردناک دوس نداشتنی من انگار پای حرفای استاد بودم اصلا برام عملیات دندونپزشکی جلوه نداشت..!!
انگار که داشتم گوش میکردم به صدای استاد به حرفای شیرین استاد.یجای دیگه بودم..یه وادی دیگه.
اصلا نفهمیدم چجوری گذشت.
فقط صدای استادو میشنیدم..!!
بعدم کلی مسکن و آنتی بیوتیک نوشت.
گفت ببین مشکل دندونت عمیق بود ممکنه الان که میری خونه حسابی اذیتت کنه و حتی خونریزی کنه!!
حتما داروهارو بخور.
من فقط با سر تایید میکردم.😄
و منی که نه احتیاج به مسکن پیدا کردم نه دردی داشتم نه عفونت..!!
اون جلسه دندونپزشکی رو هیچوقت یادم نمیره.دیگم بااون دندون مشکل پیدا نکردم..

✔جدن یه دوره از زندگیمو من مست سپری کردم..
مست جهانی که استاد بزرگ نشونم داد !!!🌟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا