تجربه

عرض سلام و ادب خدمت استاد محبوبم و دوستان🌺🌺
استاد در مورد طب انرژی تجربه هایی را داشتم قبلا بدون اینکه متوجه باشم طب انرژی هست چون من نه دوره طب انرژی و گذروندم نه کتاب ومطالعه کرده بودم کتاب به دستم رسید و تا فصل ۳ خوندم دیدم تمام مراحل و گذروندم خیلی متعجب شدم از دیدن انرژی‌ها روی بدن خودم رقص انرژی و مواقعی که انرژی پایینی روی چاکرا بوده و به صورت برفک تلویزیون میدیدم و تشعشعات مغناطیسی که داره حبابی که مثل براده های ریز طلایی درون یک حباب در حال حرکت بودن استاد وقتی با خانم دونا ادن آشنا شدم خودم و به صورت یک انرژی و نور دیدم که وارد بدن ایشون شدم واقعا جریان انرژی‌ها خیلی شگفت انگیز هستند انشالله بتونم مشکلاتی دارم از نظر درمانی برطرف کنم که دوره طب انرژی کامل تر میشه و همینطور برای تمام دوستان 🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏🙏🙏

بعد از جراحی که انجام داده بودم دردهای بی علتی داخل بدنم داشتم که با تصویر برداری پزشکی مشخص نمیشد البته با هیلینگ پاکسازی ها راانجام میدم انشالله با دوره طب انرژی و انرژی‌ها و تکنیک‌هایی که آموزش میدید برطرف بشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا