تجربیات انرژی درمانی و سئوالات

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود خدمت استاد عزیز و همه دوستان گرامی.دیروز روی گرفتگی و درد عضلانی در کشاله ران یه بدن ساز کار کردم.با وجود اینکه مرتب می‌خندید در طول پاکسازی عمومی و موضعی و انرژی دادن ولی من کار خودم انجام دادم و امروز عنوان کرد که خیلی عجیب بود به سرعت خوب شدم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد.برا قطع تارهای اتری بین خود و فرزند از فایل قطع تارها با فرد مورد نظر باید استفاده کرد؟
بهتر از از تکنیک قطع تارهای اتری انجام بدید
چون کامل تر هست
البته در بحث روان درمانی هم بهتون میگم چطور انجام بدید ولی روشش با پکیج تارهای اتری فرق می کنه

حسین امیدوار

کاربر ویژه
استاد من پکیج قطع لینک تارهای اتری رو تهیه کردم فایلی برا قطع خود و فرزند نداره ولی قطع لینک خود با فرد مورد نظر داره.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
استاد یه زوج هستن که آزمایش مرد رو براتون فرستادم توی بله که sperm count ش صفر هس و خانمش هم الان دچار پولیپ رحمی شده آیا کاری میشه براشون انجام داد لطفا راهنمایی کنید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر اسپرم صفر باشه کاری براش نمی شه کرد.
برای رحم از تکنیک کیست استفاده کنید . می تونید نیست را بهبود بخشید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد امشب بر روی تاندون آسیب دیده انگشت سبابه دست راست پسرم کار کردم.از تکنیک تقویت اندارم استفاده کردم چونکه انگشتش مدتها توی آتل بود و ضعیف شده بعد از اتمام گفت بابا خوابم گرفت پلکام سنگینی میکنه چیکار کردی؟سپاس از آموزش های شما.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود امروز رفتم آرایشگاه و آرایشگرم گفت خیلی بهم ریخته ام و بی حالم و اصلا حال ندارم و بی امرژیم دستاش سرد سرد...براش پاکسازی عمومی انجام دادم و بعد درمان برتر رو انجام دادم به سرعت دمای بدنش رفت بالا و گفت خیلی بهتر شدم.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
...و یه نکته جالب اینکه در خودم هم تاثیر داشت خیلی گرم شدم و فوق العاده پر انرژی شدم.سپاس استاد از زحمات شما

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد دیشب پسرم تصادف کرد که کشکک زانوی راستش دچار شکستگی شد بعد از آتل بندی و ترخیص از بیمارستان از پروتکل شکستگی استخوان براش استفاده کردم بعد از اتمام کار میگفت که پام شروع به لرزیدن کرده و انگار بهش شوک وارد میشه‌امروز خدا رو شکر درد نداره چون از تکنیک پرانای آبی هم چون زیاد درد داشت استفاده کردم.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد دیشب پسرم تصادف کرد که کشکک زانوی راستش دچار شکستگی شد بعد از آتل بندی و ترخیص از بیمارستان از پروتکل شکستگی استخوان براش استفاده کردم بعد از اتمام کار میگفت که پام شروع به لرزیدن کرده و انگار بهش شوک وارد میشه‌امروز خدا رو شکر درد نداره چون از تکنیک پرانای آبی هم چون زیاد درد داشت استفاده کردم.
درود استاد پروتکل شکستگی استخوان(کشکک زانوی پای پسرم شکسته و کچ گرفته شده)رو چند بار در هفته و به مدت انجام بدم؟

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
درود استاد پروتکل شکستگی استخوان(کشکک زانوی پای پسرم شکسته و کچ گرفته شده)رو چند بار در هفته و به مدت انجام بدم؟
درمان برای سکستگش بهتر هر رزو یا یک روز در میون انجام بشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا