تجربیات انرژی درمانی و سئوالات

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.درمان درد شدید پای راست.بیمار از شدت درد میخواست گریه کنه و مسکن هم جوابگوی نبود.پاکسازی عمومی و بعد موضعی رو انجام دادم و سپس با آبی روشن بهش انرژی دادم و بعد ثبیتش کردم.بعد از ۵دقیقه به کلی دردش از بین رفت.اینا معجزات انرژی درمانی هس.سپاس از شما استاد عزیز

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.درمان درد شدید پای راست.بیمار از شدت درد میخواست گریه کنه و مسکن هم جوابگوی نبود.پاکسازی عمومی و بعد موضعی رو انجام دادم و سپس با آبی روشن بهش انرژی دادم و بعد ثبیتش کردم.بعد از ۵دقیقه به کلی دردش از بین رفت.اینا معجزات انرژی درمانی هس.سپاس از شما استاد عزیز
پرقدرت و پرتوان باشید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.امروز روی کیسی که گرفتگی گردن و عضلات شاته داشت کار کردم.پاکسازی عمومی و سپس پاکسازی موضعی و سپس پاکسازی چاکراهای فرعی دست و به چاکراهای دست قرمز روشن دادم.خیلی خیلی بهتر شد.اظهارات کیس:اول کار که شروع کردی حس کردم یه چیزایی از بدنم خارج کردی(هنگام پاکسازی عمومی منظورش بود)و سپس چیزی بهم دادی یه جریانی رو در کل بدنم حس کردم انگار یه جریان الکتریسیته که از کف دستم وارد می‌شد و در کل بدنم پخش می‌شد.آرامش عجیبی کل بدنم فرا گرفت.سپاسگزار شما هستم استاد عزیز.🥰

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا