تجربیات من طاهره خواجه پور

سلام به استاد بزرگوار ودوستان عزیز
برای از بین بردن لک صورت از دستورات پرانیک استفاده کردم به این صورت که چون در منطقه حساس بود اول با رنگ سبز وبنفش پاکسازی کردم وبعد از جارو زدن
نوبت انرژی دادن شد که چون منطقه خاصی از صورت لک داشت اول رنگ آبی ۵٪ دادم وبعد با رنگ صورتی وبنفش ۳۰٪ انرژی دادم البته در هر مرحله دست رو تگان دادم در اتش سبز وبعد با آبی تثبیت کردم وطنابها رو قطع واتش رو خاموش کردم
سئوالم اینه که آیا میشه از رنگ آبی برای تمرکز استفاده نکنم وانرژی بدم به کل صورت که کل لکهاش از بین بره؟؟

ویک سئوال دیگه اینکه برای نفخ معده من از تکنیک توقف عملکرد اندام استفاده کردم که ابتدا رنگ سبز و نارنجی دادم و جارو زدم وبعد برای انرژی دادن از رنگ قرمز ۳۰٪ استفاده کردم
با توضیح اینکه هر بار دستم رو تو اتیش سبز تکوندم ودر انتها طناب ها رو قطع کردم واتش رو خاموش کردم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام به استاد بزرگوار ودوستان عزیز
برای از بین بردن لک صورت از دستورات پرانیک استفاده کردم به این صورت که چون در منطقه حساس بود اول با رنگ سبز وبنفش پاکسازی کردم وبعد از جارو زدن
نوبت انرژی دادن شد که چون منطقه خاصی از صورت لک داشت اول رنگ آبی ۵٪ دادم وبعد با رنگ صورتی وبنفش ۳۰٪ انرژی دادم البته در هر مرحله دست رو تگان دادم در اتش سبز وبعد با آبی تثبیت کردم وطنابها رو قطع واتش رو خاموش کردم
سئوالم اینه که آیا میشه از رنگ آبی برای تمرکز استفاده نکنم وانرژی بدم به کل صورت که کل لکهاش از بین بره؟؟
اگر می‌خواهید کل صورت را در گیرد می‌توانید در ابتدا آبی ندهید یا به تمام صورت آبی بدهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
ویک سئوال دیگه اینکه برای نفخ معده من از تکنیک توقف عملکرد اندام استفاده کردم که ابتدا رنگ سبز و نارنجی دادم و جارو زدم وبعد برای انرژی دادن از رنگ قرمز ۳۰٪ استفاده کردم
با توضیح اینکه هر بار دستم رو تو اتیش سبز تکوندم ودر انتها طناب ها رو قطع کردم واتش رو خاموش کردم
همونطور که در کلاس هم گفتم
و قبلاً هم در مورد نفخ شکم پرسیده بودید
نفخ شکم نیاز به تغییر رژیم غذایی و بحث انرژی درمانی دارد

سلام استاد بزرگوار

در خصوص در رفتگب دوره پیشرفته
در دستور شماره ۵ نوشته جارو موضعی بطور کامل روی چاکراهای فرعی و ناف انجام دهیم
من متوجه چاکراهای فرعی نشدم که منظورش کدوم چاکرا وکجاست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
فکر می‌کنم منظورش از چاکرای فرعی چاکرای فرعی اندامی هست که دچار مشکل شده است
مثلاً اگر مچ دست در رفته باشد چاکرای فرعی آن می‌تواند کف دست آرنج و زیر بغل باشد
اگر این دررفتگی در پا باشد چاکرای فرعی آن می‌تواند کف پا و چاکرای زانو و چاکرای باسن باشد

فکر می‌کنم منظورش از چاکرای فرعی چاکرای فرعی اندامی هست که دچار مشکل شده است
مثلاً اگر مچ دست در رفته باشد چاکرای فرعی آن می‌تواند کف دست آرنج و زیر بغل باشد
اگر این دررفتگی در پا باشد چاکرای فرعی آن می‌تواند کف پا و چاکرای زانو و چاکرای باسن باشد
استاد ببخشید فرعی کتف زیر بغل است
واینکه لیست چاکراهای فرعی رو چطور بصورت کامل میشه تهیه کرد؟؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا