تجربیات

من حدودا یکماه هست از دوره آفلاین خلق آینده استفاده میکنم برای سالها خود گویی و نشخوار فکری، وسواس فکری ، حساسیت و فکرهای منفی داشتم با مدیتیشن های دو جلسه خلق آینده تا حالا بطور معمول روزی دو بار خیلی بهتر شدم آرامش پیدا کردم فکرهای منفی رفته نشخوار و خودگویی رفته ، دوست دارم اعتماد به نفسم بهتر بشه زندگی نرمال داشته باشم
البته من با روان درمانگر هم کار میکنم با روش مشاهده گر به افکارم نگاه میکنم که در راستای دوره خلق آینده هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم صالحیان عزیز
بسیار خوشحالیم که در خدمت شما هستیم به جمع ما خوش آمدید
از تکنیک‌های خلق آینده استفاده بکنید و لذت ببرید و در تکنیک‌های بعدی در مورد اعتماد به نفس و اینکه سریعاً چطوری بتونید اعتماد به نفس قوی و فوق العاده‌ای برای خودتون ایجاد کنید صحبت خواهیم کرد و تکنیک خواهیم داشت پس نگرانی نباشید و با قدرت به پیش برید حداقل ۳ تا ۶ ماه تکنیک‌ها را روزی دوتا سه بار انجام بدهید

خیلی متشکرم از پشتیبانی تون به حقیقت دعا میکنم برای سلامتی و موفقیت استاد و تیمشون چون خدمت بزرگی به مردم می‌کنند من که تا حالا نتوانسته بودم در تغییر خودم کاری بکنم الان شده و توانستم با این پکیچ خلق آینده بازم تشکر میکنم

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
خیلی متشکرم از پشتیبانی تون به حقیقت دعا میکنم برای سلامتی و موفقیت استاد و تیمشون چون خدمت بزرگی به مردم می‌کنند من که تا حالا نتوانسته بودم در تغییر خودم کاری بکنم الان شده و توانستم با این پکیچ خلق آینده بازم تشکر میکنم
دوره خلق آینده معجزه‌ی زندگی منم هست😇

hashemi

ناظم انجمن
تبریک میگم طاهره عزیز.
این متن تقدیم شما
در نور و سرور هستید🌱🤩

آیا می‌دانستید که قدرت تأثیر یک عکس (تصویر) بر ضمیر ناخودآگاه به اندازۀ 1000 جمله ارزش دارد؟

آیا می‌دانستید که تمرکز ذهن، به هنگام نوشتن کلمات و جملات، 75 % افزایش می‌یابد؟

آیا می‌دانستید که انسانی که دارای باور است، برابر 99 انسان علاقه‌مند است؟

آیا می‌دانستید که به هر آن چیزی که در زندگی فکر می‌کنید، همان چیز، چندین برابر در کائنات به شما فکر می‌کند؟

آیا می‌دانستید که عجله کردن برای رسیدن به هدف، خود، یکی از بزرگترین موانع رسیدن به آرزو است؟

آیا می‌دانستید که تکرار منظم روزانۀ تمارین روند خلق اهداف، حدود 40 برابر موثرتر از تکرار همان تمرینات یک روز در میان است؟

آیا می‌دانستید که ضمیر ناخودآگاه، قوۀ استدلال و تعقل ندارد و در مقابله با ضمیر خودآگاه، همیشه برنده است؟

آیا می‌دانستید که تنها پل ارتباط ما با کائنات، احساس است؟

آیا می‌دانستید که آرزو، بهترین فردی را که می‌تواند آن را تحقق بخشد پیدا می‌کند؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا