ترس بی ترس

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
سلام به استاد عزیزم و دوستان همراه انجمن
این تجربه درمان خیلی برام شیرینه یه دوستی دارم که از وقتی باهاش آشنا شدم از گربه میترسید ، ترس همراه با تپش قلب و حالِ بد ، ازش اجازه گرفتم که دعا کنم براش شوهرش گفت اجازه ی کل خاندان دست تو فقط دیگه همسرم از گربه نترسه 😄😄
با ترکیب روان درمانی (پاکسازی ترس از چاکراها) و ریکی هم خاطرات بد از مواجهه با "گربه سانان" رو پاکسازی کردم هم با تکنیک "تقویت" عشق به طبیعت رو به عنوان حس جایگزین انرژی دادم ✨️✨️ امروز بهم مسیج داد که دختر چیکار کردی در کمال ناباوری دیگه تو اینستا هم فیلم گربه ها رو با ترس رد نمیکنم بره و برام عادی شده خیلی برام عجیبه و..
برای من که عجیب نیست ممنون از استاد عزیزم 🌈🌈

مینا امراللهی

کاربر ویژه
این تجربه درمان خیلی برام شیرینه یه دوستی دارم که از وقتی باهاش آشنا شدم از گربه میترسید ، ترس همراه با تپش قلب و حالِ بد ، ازش اجازه گرفتم که دعا کنم براش شوهرش گفت اجازه ی کل خاندان دست تو فقط دیگه همسرم از گربه نترسه 😄😄
با ترکیب روان درمانی (پاکسازی ترس از چاکراها) و ریکی هم خاطرات بد از مواجهه با "گربه سانان" رو پاکسازی کردم هم با تکنیک "تقویت" عشق به طبیعت رو به عنوان حس جایگزین انرژی دادم ✨️✨️ امروز بهم مسیج داد که دختر چیکار کردی در کمال ناباوری دیگه تو اینستا هم فیلم گربه ها رو با ترس رد نمیکنم بره و برام عادی شده خیلی برام عجیبه و..
عالی بود عزیزم میشه بگید تکنیک تقویت رو چطور انجام دادید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم پرداختچی عزیز
بسیار عالی از ترکیب تکنیک‌ها برای کمک کردن استفاده کرده‌اید و این خلاقیت شما قابل تمجید است

و بسیار خوشحالم که توانستید به دوستتان و عزیزانتان کمک کنید
موفق باشید بهترین‌ها رو برایتان آرزو می‌کنم در پناه خداوند و در نور الهی باشید

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
درود بر خانم پرداختچی عزیز
بسیار عالی از ترکیب تکنیک‌ها برای کمک کردن استفاده کرده‌اید و این خلاقیت شما قابل تمجید است

و بسیار خوشحالم که توانستید به دوستتان و عزیزانتان کمک کنید
موفق باشید بهترین‌ها رو برایتان آرزو می‌کنم در پناه خداوند و در نور الهی باشید
سپاس بیکران از شما استاد عزیز 🙏🙏🌈🌈

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا