مژگان ملک محمدی
کاربر ویژه
سلام و عرض ادب و احترام
آقای دکتر ایا خوابهایی که در روز دیده میشود تعبیر دارد ظهر به بعد ؟
آقای دکتر ایا خوابهایی که در روز دیده میشود تعبیر دارد ظهر به بعد ؟
یهو خودمو تو یه ماشین کنار شوهرم دیدم که میخاد راهی که اومده برگرده..تمام راه تغییر کرده بودو دیگه جادهای نبودو همه چیز مثل یه روستا بودو زمینای کشاورزی کاشت نشده..شوهرم انقد با ماشین رو این زمینا گاز دادو رانندگی کرد که یه جاده پیدا کرد بلخره.سلام به استاد..
من یه خوابی دیدم..جالب بود.
البته اول بگم تو عالم بیداری درمورد یه کاری یکم پشیمون بودمو میگفتم مثلا ای کاش این نه و اون آره.....!!
بعد خواب دیدم یجایی هستم تو یه ساختمون میخاستم برگردم..گفتم من میخوام برگردم..
اومدم بیرون دیدم به طرز عجیبی تماااام مسیری که من پشت سر گذاشتم تا همونجایی که بودم بازسازی و نو سازی شده بود..تمام مسیر فکر کنید مثلا یه روستا شده بود شهر .. تمام مسیر تمیزو به روز و رنگی..هنوزم مشغول بودن اون کسایی که نوسازی میکردن..
دیدم دیگه نمیتونم ازون مسیر برگردم روفتم تو اتاق نشستم..
یهو شما وارد اتاق شدید..من خیلی تعجب کردم گفتم ینی واقعا این استاده..!!
شما نشستید رو زمین پشت یه میز چارگوش چوبی.
من خیلی خوشحال بودم..دخترم سمت راستم مادرم سمت چپم بودنو هردوشون کم سنتر از الان.
من چشم از شما برنمیداشتمو دوزانو نشسته بودم روبروتون..
ولی یچیز جالب این بود که شما جلو چشم من پیر شدید..خیلی پیر..حتی یهو دیدم یه عینک زدیدو خیلی پیرمرد شدید جلو چشمم..
میدونستم خواب میبینم..برا همین چشم از شما بر نمیداشتمو همش میگفتم ینی این واقعا استاد ارامه!!
مچکرمهمونطور که گفتم برخی از آنها به مشغلههای ذهنی روزانه ما برمیگردد بعضی از آنها پیامهایی را برای ما دارد که میتواند در اکثر مواقع هر دوی اینها با همدیگر ترکیب شود.
چیز خاصی الان به ذهنم نمیرسد
شاید با نوشتن آن و افکار و اتفاقاتی که در طول روز به ذهنتان میآید بتوانید تعبیری را برای آن پیدا کنید
سلام استاد من در خواب دیدم کوارتز صورتی خیلی خیلی بزرگی به من هدیه داده شد میخوام بگم به اندازه قد خودم چقدر هم پررنگ و زیبا بود از یسک تکه بزرگ برش زدن به من دادن چه تعبیری داره ؟ ممنونمخوابها همیشه میتوانند گویای اتفاقات باشند چه در روز و چه در شب
بعضی از مواقع هست که ناخودآگاه میخواهد خبری را به ما بدهد یا چیزی را به ما گوشزد کند به همین دلیل از طریق خواب به ما اطلاع میدهد چون درها فشار کمتری به ما وارد میشود و ما هنمان را آزاد میگذاریم
خوابها همیشه به خواستههایمان آرزوهای ما افکاری که در طول روز داریم و اتفاقاتی که در آینده میخواهد برای من بیفتد برمیگردد.سلام استاد من در خواب دیدم کوارتز صورتی خیلی خیلی بزرگی به من هدیه داده شد میخوام بگم به اندازه قد خودم چقدر هم پررنگ و زیبا بود از یسک تکه بزرگ برش زدن به من دادن چه تعبیری داره ؟ ممنونم
خواب میبینم ولی بعضی وقتا جزئیات یادم نمیاد ولی اکثر خواب هام تعبیر میشنخوابها همیشه میتوانند گویای اتفاقات باشند چه در روز و چه در شب
بعضی از مواقع هست که ناخودآگاه میخواهد خبری را به ما بدهد یا چیزی را به ما گوشزد کند به همین دلیل از طریق خواب به ما اطلاع میدهد چون درها فشار کمتری به ما وارد میشود و ما هنمان را آزاد میگذاریم
برای اینکه بتوانید ارتباط بین خوابها و اتفاقاتی که میافتد را بفهمید بهترین راه یادداشت کردن آنهاستخواب میبینم ولی بعضی وقتا جزئیات یادم نمیاد ولی اکثر خواب هام تعبیر میشن
مشکلی که دارم نمیدونم خواب حاوی پیام هست یا ذهنیات و ضمیر ناخودآگاهم و یه وقتایی نادیده میگیرم و خوابم درست درمیاد
مثلا خوابی که دیشب دیدم و امروز صبح تعبیر شد
در مورد یکی از بستگانم بود که دیدم به زمان کودکی برگشته و من مراقبش بودم و نگهداری میکردم ازش
صبح پیام دادم بهش
گفتم مواظب خودت باش
یکی دو ساعت بعد پیام داد که احتیاج به کمک داره
سال هاست که من با این موضوع که خوابم پیام داره برای من یا نه چالش دارم
چطوری میتونم تشخیص بدم
آموزش یا دوره ای هست که کمکی بکنه
ممنون میشم راهنمایی کنین