تعمیر یخچال

مهین جواهری

کاربر ویژه
به نام خدا

درجه یخچالمون اومده بود روی صفرو اصلا هر کار میکردیم درست نمیشد دوروز در این روال موند تا من یخچال رو پاکسازی و انرژی دادم تا فردا شب درجه بالا اومد

فقط وقتی روشن بود انرژی دادم روی دو بود که انرژی مسقیم باعث شد بشه یک 😂 به یخجال شوک وارد شد ولی کلا خاموش کردم شروع به جارو انرژی دادن شدم یکبار بنفش مخصوص اشیا،طلایی و سفید انرزی داده شد تا ببینم با کدام رنگ اثر خوبی داره چون ترکیبی بود درجه زود اومد بالا

فقط نمیدونم برم تو کار تعمیرات لوازم خانگی یا زوده باید بفکر مغازه تعمیرات باشم😂

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
به نام خدا

درجه یخچالمون اومده بود روی صفرو اصلا هر کار میکردیم درست نمیشد دوروز در این روال موند تا من یخچال رو پاکسازی و انرژی دادم تا فردا شب درجه بالا اومد

فقط وقتی روشن بود انرژی دادم روی دو بود که انرژی مسقیم باعث شد بشه یک 😂 به یخجال شوک وارد شد ولی کلا خاموش کردم شروع به جارو انرژی دادن شدم یکبار بنفش مخصوص اشیا،طلایی و سفید انرزی داده شد تا ببینم با کدام رنگ اثر خوبی داره چون ترکیبی بود درجه زود اومد بالا

فقط نمیدونم برم تو کار تعمیرات لوازم خانگی یا زوده باید بفکر مغازه تعمیرات باشم😂
مهین جان بنظر من از این شاخه به اون شاخه نپر
با تیم های فوتبال و باشگاهها قرارداد ببند 😂😂😂

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
خیلی پیشنهاد خوبی بود ممنون فاطمه جان🤣
خانم جواهری روزتون بخیر. ببخشین شما هنگام ارسال انرژی دم و بازدم میکنین همراه با توجه به چاکرای رنگ مورد نظر و کف دست یا نه؟ ممنون که پاسخ میدین. چون من خودم برای هر انرژی دم و بازدم عمیق میکرد و خانم هاشمی گفتن لازم نیست. از شیوه انجام شما هم مطلع بشم. ممنونم

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری روزتون بخیر. ببخشین شما هنگام ارسال انرژی دم و بازدم میکنین همراه با توجه به چاکرای رنگ مورد نظر و کف دست یا نه؟ ممنون که پاسخ میدین. چون من خودم برای هر انرژی دم و بازدم عمیق میکرد و خانم هاشمی گفتن لازم نیست. از شیوه انجام شما هم مطلع بشم. ممنونم
دورود اقای اسلامی

من اوایل به این روند دم بازدم تمرکز داشتم ولی الان دیگه نه چون اگر همه تمرکزت رو بدی به دم بازدم هم روند درمان مختل میشه هم کلا فکر و تمرکز میره جای دیگه فقط رنگارو بگیر و بده بیرون و اصول جارو انرژی داند رو رعایت کنید

مهین جواهری

کاربر ویژه
من زمانی که کم‌سن تر بودم بابام که موقع راندگی با موبایل حرف میزد میترسیدم بزنه ماشین بغلی و همه حواسم به بابام و ماشینای کناری بود بابام بدونه که حواسش به راندگی باشه حتی براحتی فلکه شلوغ رو دور میزد بعدها متوجه شدم بخاطر ضمیر ناخودداگاه ماست که اگر کاری یا رفتاری را مدام تکرار ویاتمرین کنیم تو ناخوداگاهمون ثبت میشه
پس باتکرار تمرین درمان این کار شدنیه چون من فقط به رنگ فکر میکنم و درصد ان بعد اصول درمان رو جلو میبرم

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
من زمانی که کم‌سن تر بودم بابام که موقع راندگی با موبایل حرف میزد میترسیدم بزنه ماشین بغلی و همه حواسم به بابام و ماشینای کناری بود بابام بدونه که حواسش به راندگی باشه حتی براحتی فلکه شلوغ رو دور میزد بعدها متوجه شدم بخاطر ضمیر ناخودداگاه ماست که اگر کاری یا رفتاری را مدام تکرار ویاتمرین کنیم تو ناخوداگاهمون ثبت میشه
پس باتکرار تمرین درمان این کار شدنیه چون من فقط به رنگ فکر میکنم و درصد ان بعد اصول درمان رو جلو میبرم
بسیار عالی خانم جواهری. درصد رنگ‌ رو تجسم میکنین یا نیت و فرض میکنین که درصد رنگ مثلا ۵۰ درصد باشه. تجسم درصد کم هست و من گوشی رو جلوم میزارم و به رنگ نگاه میکنم

مهین جواهری

کاربر ویژه
بسیار عالی خانم جواهری. درصد رنگ‌ رو تجسم میکنین یا نیت و فرض میکنین که درصد رنگ مثلا ۵۰ درصد باشه. تجسم درصد کم هست و من گوشی رو جلوم میزارم و به رنگ نگاه میکنم
یجای خانم هاشمی زحمتش رو کشیدن درصد رنگارو گذاشتن من بااونا کار میکنم
فقط یک لحظه اون رنگها رو به یاد بیارید هم کافیه اصلا نیاز نیست گوشی جلوتون باشه یادتون نره ناخوداگاهمون و فکر مان خیلی پیچیده و قوی هست

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
به نام خدا

دارین خطرناک میشین خانوم جواهری.. من روی باطری انجام میدم و شارژ میکنم اما روی یخچال یا روی دروازه تیم فوتبال امتحان نکرده بودم !!...🤔😲😂

مهین جواهری

کاربر ویژه
دارین خطرناک میشین خانوم جواهری.. من روی باطری انجام میدم و شارژ میکنم اما روی یخچال یا روی دروازه تیم فوتبال امتحان نکرده بودم !!...🤔😲😂
من رو هنگ گوشی هم کار میکنم ولی حتمن دروازه رو امتحان کنید خیلی جالبه😁

Dr.Aram

تیم مدیریت
به طور کلی از انرژی می‌توانیم برای شارژ یخچال خرابی ماشین به کار انداختن ساعت‌ها تعمیر وسایل برقی یا حتی وسایل مکانیکی
و خیلی چیزهای دیگر استفاده کرد
باید اینقدر بارها کار بکنی تا بتوانید قلق آنها به دست تان بیاید

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
به طور کلی از انرژی می‌توانیم برای شارژ یخچال خرابی ماشین به کار انداختن ساعت‌ها تعمیر وسایل برقی یا حتی وسایل مکانیکی
سلام استاد خسته نباشید . ممنون از آموزشهای عالی شما و هر چه داریم از لطف و بزرگواری شما است و سپاس گذاریم...🌹❤️🙏
استاد یک سؤال.. همیشه برای وسایل برقی و ماشین آلات قرمز بدیم یا با رنگهای دیگه هم میشود. کار کرد؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
ممنون به لطف اموزشهای عالی و بی نظیرتان هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
اینکه به وسایل برقی چه رنگی را بدهیم بیشتر برمی‌گردد به شهودمان و یا احساسی که در آن موقع داریماینکه به وسایل برقی چه رنگی را بدهیم بیشتر برمی‌گردد به شهودمان و یا احساسی که در آن موقع داریم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا