تعویض چاکرای گلو

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
من تو خونواده معروف بودم که خیلی زود عصبانی میشه و بد 😁😁 تو این مدت از شروع کلاس خیلی پاکسازی روی چاکرای گلو انجام دادم و ندیتیشن دو قلب ، تا اینکه استاد عزیز تعویض چاکرا رو یادمون دادن فقط نگم که چه قدر حالم بهتره حتی تو عصبانیتمم تاثیر گذاشته و دیگه کسی به راحتی عصبانیم نمیکنه 🌈🌈 و خب چون از بچگی چند تا جراحی هم انجام دادم کلا به گفته ی استاد عزیز کانال های انرژیم هم به هم ریخته بوده ، شکر حضور استاد عزیز و ممنون از آموزه هاشون 🙏🙏

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
سلام پر از نور باشید خانم

میشه بفرمایید چجور چاکرا را تعویض کردید
یا ادرس تعویض کردن را در کتاب و جزوه بفرمایید

ممنون میشم راهنمایی کنید

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
من تو خونواده معروف بودم که خیلی زود عصبانی میشه و بد 😁😁 تو این مدت از شروع کلاس خیلی پاکسازی روی چاکرای گلو انجام دادم و ندیتیشن دو قلب ، تا اینکه استاد عزیز تعویض چاکرا رو یادمون دادن فقط نگم که چه قدر حالم بهتره حتی تو عصبانیتمم تاثیر گذاشته و دیگه کسی به راحتی عصبانیم نمیکنه 🌈🌈 و خب چون از بچگی چند تا جراحی هم انجام دادم کلا به گفته ی استاد عزیز کانال های انرژیم هم به هم ریخته بوده ، شکر حضور استاد عزیز و ممنون از آموزه هاشون 🙏🙏
سلام وقتتون بخیر و شادی

خانم پرداختچی لطفا میشه نحوه تعویض چاکرا را توضیح بدید یا ادرس را در کتاب و جزوه بفرمایید

گشتم پیدا نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
سلام وقتتون بخیر و شادی

خانم پرداختچی لطفا میشه نحوه تعویض چاکرا را توضیح بدید یا ادرس را در کتاب و جزوه بفرمایید

گشتم پیدا نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود خدمت شما اقای بیگی
برای تعویض چاکرا طبق گفته ی دکتر ارام عزیز اینگونه عمل میکنم:
۱_دو دستم رو مثل چنگال های جرثقیل میذارم ۲ طرف چاکرا و با ۵ تا تنفس و تمرکز با بنفش چاکرا رو به اصطلاح لق میکنم و اراده میکنم که برش دارم و بعد توی آتیش میندازم
۲_مرحله ی بعد یه گوی بنفش درست میکنم و میذارمش توی چاکرایی که برداشتم و بهش دستور میدم که به عنوان چاکرای فلان به مدت فلان ساعت عمل کنه
۳_و بعد روز بعد همین کار رو تکرار میکنم تا چند روز ادامه میدم.

خودِ اون روز هم که تعویض رو انجام دادم حموم نمیرم معمولا

چون یادم نمیومد تو چه قسمتی از فایل های استاد بود خودم توضیح استاد رو دادم براتون راهگشا باشد انشالله 🦋✨️

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درود خدمت شما اقای بیگی
۱_دو دستم رو مثل چنگال های جرثقیل میذارم ۲ طرف چاکرا و با ۵ تا تنفس و تمرکز با بنفش چاکرا رو به اصطلاح لق میکنم و اراده میکنم که برش دارم و بعد توی آتیش میندازم
۲_مرحله ی بعد یه گوی بنفش درست میکنم و میذارمش توی چاکرایی که برداشتم و بهش دستور میدم که به عنوان چاکرای فلان به مدت فلان ساعت عمل کنه

چون یادم نمیومد تو چه قسمتی از فایل های استاد بود خودم توضیح استاد رو دادم براتون راهگشا باشد انشالله 🦋✨️
سلام
عموما با ۸ بار انجام دادن روشی که بانو فرمودن تغییر و تعویض صورت میگیره
اابته تثبیت هم لازمه

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
درود خدمت شما اقای بیگی

ممنون و متشکر
پرتوان باشید و مانا

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا