تغییرات ادراک با مدتیشین دو قلب

یسری سیاحی

کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد محترم و دوستان انجمن
من به مدت چند روز مدتیشین دو قلب انجام دادم
و احساس میکنم که درکم نسبت به قبل تغییر کرده متوجه شدم که مورد اجحاف دور و اطرافیان قرار گرفته بودم و نمیدونستم بعنوال مثال خواهرم وسیله هامو میگرفته و پس نمیداده اما وسیله خودشو وقتی قرض میده میاد دنبالشو اونو میگیره و من خوب اینو میدیدم ولی برام اصلا مهم نبوده و میگفتم خواهرم ه فدای سرش ولی الان احساسم عوض شده و میگم کارش درست نیست مثال دوم همسرم هست که من بی درنگ و بی حساب و کتاب خرج خونه میکردم ااما او برای هر خرجی که میکنه با من حساب و کتاب داره و برام مهم نبود الان تازه دارم میفهمم که چه کلاهی سرم رفته بوده .... عذر میخوام استاد شما اینو چگونه تفسیری میکنید و این حس و ادراک بعد مدتیشین دو قلب چگونه اتفاق افتاده ؟ یعنی کدام ناحیه دهن فعال شده و چطوری ؟؟

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
مدیتیشن دو قلب دنبال تعادل هست که شما بتوانید در زندگی تعادل ایجاد کنید.
پس ممکن هست یک جاهایی هم این اتفاقات بیفتد
باسلام وسپاس ازاستادگرامی وخانم سیاحی محترم ،بله واقعا مدیتیشن دوقلب تعادل ایجادمیکنه من خودم قبلنا قدرت نه گفتن نداشتم و درکل همیشه فردی رودرواسی بودم ولی با دوقلب واقعابه تعادل رسیدم .خدارو شاکرم بخاطراین روزهای شیرین بااستادودرکناردوستان خوب وآگاهم.
درنور باشین❤️🙏🙏

سجاد کریمی

کاربر ویژه
سلام استاد گرانقدر. من تا الان دو بار مدیتیشن دو قلب انجام دادم . هیچ چیزی حس نمیکنم و اتفاق خاصی رو متوجه نمیشم بر خلاف دوستان. علتش چیه آیا کانالهای انرژی مسدوده یا جاکراها مشکل داره . بنده تازه وارد دوره شدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد گرانقدر. من تا الان دو بار مدیتیشن دو قلب انجام دادم . هیچ چیزی حس نمیکنم و اتفاق خاصی رو متوجه نمیشم بر خلاف دوستان. علتش چیه آیا کانالهای انرژی مسدوده یا جاکراها مشکل داره . بنده تازه وارد دوره شدم
خیلی بیشتر از دو بار باید انجام دهید
مدیتیشن دو قلب را انجام می‌دهیم برای اینکه مدیتیشن انجام بدهیم نه اینکه اتفاق خاص یا عجیب غریبی برای ما بیفتد
تا زمانی که دنبال اتفاق عجیب غریب باشید هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
هدف از انجام این تکنیک آرامشی هست که به ما به مرور خواهد داد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا