تقویت زانوها

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود بر استاد بزرگ و عزیزان و دوستان مهربانم...🙏🙏🙏 بیشتر از بیست سال پیش، به خاطر تمرین اشتباهی که مربی بدنسازیم بهم داد، هر دو زانوی من دچار مشکل شدند و همچنان موقع پیاده روی و دوچرخه سواری یا ایستادن زیاد، زانوهای من آب میاورد و ورم میکرد و درد شدیدی داشت، من دوچرخه سوارم و دیروز قبل از دوچرخه سواری به زانوهام پرانای قرمز دادم و تثبیت کردم، بعد از طی کردن ۹ کیلومتر، مجددا به زانوهام پرانای قرمز دادم و تثبیت کردم وتقریبا بیست کیلومتر بدون اینکه هیچگونه احساس ناراحتی یا آزردگی در زانوهام داشته باشم رو طی کردم🥳🥳🥳 و تا امروز در همین لحظه ای که تجربه ام رو با شما عزیزانم به اشتراک میگذارم احساس سلامتی و قدرت زیادی در زانوهام دارم😄😄😄 انگاری مثل موبایل، زانوهام رو زدم توی شارژ😂😂😂 و بزرگترین درسی که از انرژی درمانی گرفتم اینه که با ساده ترین روش و حتی با یک پرانای رنگی میتونیم قدرتمندترین درمان ها رو انجام بدیم...🩷🌈🩵🌈💚🌈♥️

Dr.Aram

تیم مدیریت
تجربه بسیار جالبی هست موفق باشید
بهتر هست که همین تمرین رو یعنی شارژ کردن زانوهاتو مرتباً کار کنی
به این صورت که با سبز و نارنجی زانوها و اطراف آن را کاملاً پاکسازی کن و به آن قرمز و یا سبز و قرمز بده
یک روز در میون یا دو بار در هفته این تکنیک را انجام بده تا اگر احیاناً مشکلی در زانوهایتان دارد با افزایش خونرسانی ناحیه برطرف شود

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
چشم استاد..‌.🙏🙏🙏 سلامت باشید...🌺🌺🌺 از راهنمایی شما و پروتکلی که در اختیارم گذاشتید بینهایت سپاسگذارم...🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 از همین العان این تکنیک با ارزش رو انجام میدم و نتیجه اش رو در انجمن با شما و همه عزیزان به اشتراک میگذارم...🌼🌼🌼

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا