تمرین تجسم خلاق

مریم احمدی

کاربر ویژه
درود بر شما استاد عزیز
من تمرینها را انجام دادم و در یک مورد خیلی عالی پیش رفت و از شوق زیاد اشکهام بی اراده جاری میشد اشک شادی،
ولی در بقیه تمرینها در طول انجام تمرین بصورت غیر ارادی و ناخواسته اتفاقات ناگواری که در فیلمی دیده بودم یا حوادث ناگواری که برای دیگران اتفاق افتاده مزاحم تجسمم میشن و اون صحنه ها برام زنده میشن و من با وجود اینکه میگم بعدا به تو فکر میکنم، چندین بار سرک میکشن و مزاحمت ایجاد میکنند و حس بدی میگیرم چون حال خوبمو خراب میکنن و من از ترس تمرین را نمیتونم صحیح انجام بدم، وقفه ایجاد میکنه و این نگرانی را دارم که با تجسم اون تصاویر و حوادث، را جذب کنم مخصوصا که بصورت خیلی کوتاه تصویر فرزند کوچکم نمایان میشه و بعد یه تصویری از حادثه ای که قبلا از کسی شنیده بودم نمایان میشه، بسیار ازار دهنده اس برام، چیکار کنم که بتونم تجسم را بدون افکار و تصاویر مزاحم انجام بدم و لذت ببرم
ممنونم 🙏🙏🙏

سامره حیدری

کاربر ویژه
دوست عزیز امیدوارم که بزودی بتونی تمرکز روی صدای استاد داشته باشی و به چیزی غیر از صدای استاد گوش ندی ، خودم اینجوری تمرکز میکنم 🌺🌺🌺

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما استاد عزیز
من تمرینها را انجام دادم و در یک مورد خیلی عالی پیش رفت و از شوق زیاد اشکهام بی اراده جاری میشد اشک شادی،
ولی در بقیه تمرینها در طول انجام تمرین بصورت غیر ارادی و ناخواسته اتفاقات ناگواری که در فیلمی دیده بودم یا حوادث ناگواری که برای دیگران اتفاق افتاده مزاحم تجسمم میشن و اون صحنه ها برام زنده میشن و من با وجود اینکه میگم بعدا به تو فکر میکنم، چندین بار سرک میکشن و مزاحمت ایجاد میکنند و حس بدی میگیرم چون حال خوبمو خراب میکنن و من از ترس تمرین را نمیتونم صحیح انجام بدم، وقفه ایجاد میکنه و این نگرانی را دارم که با تجسم اون تصاویر و حوادث، را جذب کنم مخصوصا که بصورت خیلی کوتاه تصویر فرزند کوچکم نمایان میشه و بعد یه تصویری از حادثه ای که قبلا از کسی شنیده بودم نمایان میشه، بسیار ازار دهنده اس برام، چیکار کنم که بتونم تجسم را بدون افکار و تصاویر مزاحم انجام بدم و لذت ببرم
ممنونم 🙏🙏🙏
این‌ها نشانه استرس و نگرانی‌های زیاد شما هستند که تصاویر منفی را برای شما ظاهر می‌کنند
حالا تمرینی را انجام بدید که این تصاویر را فعلاً برای شما ظاهر نمی‌کنند و آرامش زیادی به شما میدن بعد از اینکه آرامش به دست آوردید دوباره به این تمرینتان برگردید و این را تکرار کنید

ناهید حیدری

کاربر ویژه
سلام استاد وقت بخیر،
من بعد از جلسه ۲،تمرینات رو سعی کردم هرکدوم رو یک بار در روز انجام بدم،
حالا جز درد و گرفتگی ها که توصیح کامل دادم قبلا،دلشوره و اضطراب دارم و خشمم زیاد شده،
و امروز انقد بی انرژی بودم که اصلا نمیتونستم تمرینی انجام بدم و پر از غم بودم. همین آخر شب ۳تا صورتی،آدمک،و خاطره رو پشت هم انجام دادم.
دلم میخواد زود خوب شم،چیکارکنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بهتر هست که کمی ورزش کنید حداقل ۱۰ دقیقه در روز ورزش کنید تا تنش و اضطراب و انرژی که در بدن شما ایجاد شده است به جریان بیفتد
به خودتان فشار نیاورید
مثل زمانی هست که به دانه‌ای را شما می‌کارید نمی‌توانید هی به او آب بدهید تا سریعاً یک شبه رشد کند
دانه تان را بکارید از او محافظت کنید به موقعش شد می‌کند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا